μπορεις να το αποδειξεις αυτο?
μου φτανει που ξερεις οτι λεω την αληθεια
μπορεις να το αποδειξεις αυτο?
Ευχαριστω![]()
Σίγουρα...
Αν μου την πέσει κάποιος και δεν τον γουστάρω..για να τζάσει..ή ταυτότητα του βγάζω..ή του λέω τι δουλειά κάνω ....αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ
μου φτανει που ξερεις οτι λεω την αληθεια
Έχουμε και πιο παλιό.....
Με 2 επισκέπτες ονλάιν παρακαλώ......ποιος να το φανταζόταν τότε,ότι θα αποκτούσε κάποτε 100000 μέλη και βάλε;;;;
Καλά ας πούμε,άμα κάποια είναι 40 και μοιάζει με 20 (λίγο δύσκολο αυτό κατά τα άλλα),και του βγάλει η άλλη ταυτότητα,θα τον χαλάσει;;;;;; Δε νομίζω....![]()
Εγω δεν ξερω τιποτα... και σου εξηγω ποτε το εβαλα.
Αλλα λες τα δικα σου.... το θεμα ειναι αν μπορεις να το αποδειξεις.
Πωωωωωωωωω.....2005..τι είπες τώρα?Έχουμε και πιο παλιό.....
Με 2 επισκέπτες ονλάιν παρακαλώ......ποιος να το φανταζόταν τότε,ότι θα αποκτούσε κάποτε 100000 μέλη και βάλε;;;;
Καλά ας πούμε,άμα κάποια είναι 40 και μοιάζει με 20 (λίγο δύσκολο αυτό κατά τα άλλα),και του βγάλει η άλλη ταυτότητα,θα τον χαλάσει;;;;;; Δε νομίζω....![]()
με εχει πιασει κ ενας κοιλοπονος :'(
Ωχ..με εχει πιασει κ ενας κοιλοπονος :'(
φχαριστω φιλε μου
ειναι και ομορφουλα η ατιμη...;)
Για να μην μπλεκετε τις γκαρσονες προτεινω να τις λετε γκαρσονα α και γκαρσονα βουΑυτή γκαρσόνα,εσύ;;;
Να σου πω πιθανότητες να πέσει...![]()
Μπας και σε σηκωνει για να σε βαζει στην πολυθρονα ?Καλά ρε...φοβάστε τον οδοντίατρο;;;; Πλάκα μας κάνετε;;;;
Εγώ πάντως περνάω καλά,όταν πηγαίνω.....βάζει και κλασσική μουσική στο στέρεο,την ώρα που κάνει τη δουλειά του.....![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφωνω σε αυτο ....οταν ημουν σερβιτορα πραγματικα δεν ηθελα να ακουσω τπτ με τοση μαλακια που υπηρχε...
το θεμα ειναι να ξεχωρισεις μαλλον....
Αυτο μην το ψαχνεις φιλαρακογια να ξεχωρισω πρεπει να με ξεχωρισει...
απλα προσπαθω να μπω στην ψυχολογια της σερβιτορας
παλιοτερα ειχε ανταποκριθει καποια του ιδιου επαγγελματος ,ειχαμε βγει και μετα , απλα δεν προχωρησε...
Άστα να πάνε...σε μία από τις καφετέριες που συχνάζω την έχουν πέσει από την παρέα όλοι κατά διαστήματα...εννοείται ότι πήραν όλοι άκυρο!!!
Προσωπικά δεν μπήκα στον κόπο...κ μόνο γι'αυτό με έχει σε υπόληψη τουλάχιστον....
αστα τυπε μου ......χτυπα κανα καλο κοκτειλ τυπε να σε πιασει![]()
Αυτο θα πει επιστημονικη αναλυση....δε θα τα καταφερεις....να μπεις στην ψυχολογια της εννοω...
ακομα και σερβιτορος να εχεις δουλεψει αυτα που ακουτε εσεις σε σχεση με την γκομενα σερβις δεν ειναι τπτ...
και ενας κολλητος προσπαθουσε με μια πιτσιρικα σερβιτορα αλλα δυστυχως...
δε ξεχωριζεις ευκολα απο τον σωρο εκτος πια αν σε δει κ πεσει ξερη με την μια...
η αν ειναι ευκολη...
η αν το "χεις "τοσο πολυ ...
Ακριβως το ιδιο ειχα πει κι εγω καποτε ....ναι ρε μαλακα..... θα φτυσω αιμαι κιολας...
καλυτερα να κοιταξω την επαγγελματικη μου σταδιοδρομια...![]()