παρακαλατε να μην γινω εγω.για νας αφηνω να γραφετε θα πρεπει να εχετε για αβαταρ τον εαυτο σας ολογυμνο,να κρατατε ταμπελακι με τον νικ σας ως αποδειξη οτι ειστε εσεις,και θα μου καθεστε ολες 2 φορες την μερα.η σεξουλα μια.

παρακαλατε να μην γινω εγω.για νας αφηνω να γραφετε θα πρεπει να εχετε για αβαταρ τον εαυτο σας ολογυμνο,να κρατατε ταμπελακι με τον νικ σας ως αποδειξη οτι ειστε εσεις,και θα μου καθεστε ολες 2 φορες την μερα.η σεξουλα μια.
ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕρε γκαζ γτ μαλακιζεσαι? μιουτ στη λουκ γτ? επειδη απλα δεν την πας? ωραια κριτηρια ρε. πρωτα ο αντρεουργκ μετα εσυ..
ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ντροπη σου ρε. >χαθηκε αδοξα...
παντε καντε αγρυπνια στο ελλεεινιδοθρεντ...
μηπως σπαμαρε πουθενα και βρηκε την ευκαιρια και την κιτρινισε?
εγω δυο φορες που κιτρινιστηκα ηταν απο εναν συγκεκριμενο επειδη και καλα σπαμαρα.αχαχα! σπαμ? ΣΠΑΜ?
δειξε μου εναν μονο που δε σπαμαρει! (καλα εγω ειμαι πρωτη σε αυτο..)
εγω δυο φορες που κιτρινιστηκα ηταν απο εναν συγκεκριμενο επειδη και καλα σπαμαρα.
ανω οοοολοι οι αλλοι ηταν εντος θεματος.
ειναι κανα 2 που την εχουν στημενη στις γκομενες του σαιτ. ;)
βλεπεις? ή τους μιουταρεις ολους ή κανεναν. ειδικα στο θρεντ με τις γυμνες γκομενες τους εχει ΤΟ σπαμ. εκαναν πουθενα τπτ? ε αντιπαθειες ειναι αυτες και κομπλεξισμοι.
βλεπεις? ή τους μιουταρεις ολους ή κανεναν. ειδικα στο θρεντ με τις γυμνες γκομενες τους εχει ΤΟ σπαμ. εκαναν πουθενα τπτ? ε αντιπαθειες ειναι αυτες και κομπλεξισμοι.
ας μπει με αλλο νικ?βλεπεις? ή τους μιουταρεις ολους ή κανεναν. ειδικα στο θρεντ με τις γυμνες γκομενες τους εχει ΤΟ σπαμ. εκαναν πουθενα τπτ? ε αντιπαθειες ειναι αυτες και κομπλεξισμοι.
ειναι ΠΕΡΗΦΑΝΗας μπει με αλλο νικ?
η πρωτη θα ναι η η τελευταια?![]()
Απάντηση #670 στις: σήμερα στις 13:09 »
το θρεντ κλειδωνεται
αρκετα με αυτην την μαλακία
απο zero στο μαλακοθρεντ.
..............
ας μπει με αλλο νικ?
η πρωτη θα ναι η η τελευταια?![]()
καλημερα ουρανιο τοξο μου :-* :-*καλημερα πρωταχτιδα μου :-*
καλημερα ουρανιο τοξο μου :-* :-*
εγω ειδα αυτο που σε ρωτησα χτες... και επαθα πλακα!ειχα μια συζητηση χτες για καρμπον εξατμισεις και σε σκεφτηκα ;)