Επισκέπτης
ρισπεκτεπι το πλειστον Ευρωπη, τα συνηθη: Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδια, Ισπανια, Τσεχια, Ρουμανια, Σερβια, Ουγγαρια και Βουλγαρια.
Απο Ασια, Εμιρατα και Συρια.
Για πες σημεια αξια αναφορας
ρισπεκτεπι το πλειστον Ευρωπη, τα συνηθη: Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδια, Ισπανια, Τσεχια, Ρουμανια, Σερβια, Ουγγαρια και Βουλγαρια.
Απο Ασια, Εμιρατα και Συρια.
ή μαλακομαγνητη εχεις ρε μαν;Δεν ειμαι ετυμολογος καθοτι ανατραφηκα με αυστηρο τροπο, παντα να μιλαω στον πληθυντικο κλπ. Μονο στο ιντερνετ απελευθερωνομαι και μιλαω απλα και αμεσα οπως ολοι.
Τελευταια με ενοχλει και ενας κοντος πενηνταρης, μου κανει γκριματσες στο δρομο. Ειναι να μη σε παρουν χαμπαρι οι ανθρωποι οτι περνας δυσκολα, αμεσως πεφτουν πανω σου να σε γαμησουν.
Θα σβησω και την υπογραφη, ονειρο θερινης νυκτος, δεν υπαρχει μονοπατι.
Κουραστηκα. Μεγαλωσα.
Πιστευω οτι το σαιτ μου εχει κανει κακο γιατι περιμενω τον ιδιο σεβασμο απο τους εξω με αυτον που λαμβανω μεσα. Το πρωι με εβριζε μια γρια στην εισοδο γιατι λεει δεν εσβησα τα φωτα. Με ποιο δικαιωμα της λεω μου υψωνεις τη φωνη;
egw na deis file mou ti trabaw edw sth germania
στα σουπερμαρκετ με κοιτανε παραξενα οι γριες......
λογικο βεβαια αν σκεφτεις πως περασαν την παιδικη τους ηλικια..... ;) ;)
![]()
στο ντουμπαι ειχε ενα ξενοδοχειο ονοματι αστορια....στο πρωτο οροφο ειχε ενα γαματο μεξικανικο, και στο εισογειο ειχε ενα μπαρ, που οταν ειχα μπει μου θυμησε μαγαζια της τρουμπας....οπως στις ταινιες που ειναι τιγκα στους ναυτες τους αμερικανους, και ειναι τριγυρω τους 3,4 κοπελες (κονσομασιονιστ) και τα πινουν μιλανε γελανε και στο τελος φευγουν ο καθενας αγκαζε με κανα δυο για το δωματιο....ρισπεκτ
Για πες σημεια αξια αναφορας
και στα ταξιδια δλδη με πουτανες ασχολιοσουνστο ντουμπαι ειχε ενα ξενοδοχειο ονοματι αστορια....στο πρωτο οροφο ειχε ενα γαματο μεξικανικο, και στο εισογειο ειχε ενα μπαρ, που οταν ειχα μπει μου θυμησε μαγαζια της τρουμπας....οπως στις ταινιες που ειναι τιγκα στους ναυτες τους αμερικανους, και ειναι τριγυρω τους 3,4 κοπελες (κονσομασιονιστ) και τα πινουν μιλανε γελανε και στο τελος φευγουν ο καθενας αγκαζε με κανα δυο για το δωματιο....
εγω πηρα μια απο το πετζιν, ετσι μου το χε πει, εννοωντας πεκινο.....κινεζακι με βυζαρες, πολυ στενομουνα!!!!
εκει κι αν ανοιγει η ορεξηκαι στα ταξιδια δλδη με πουτανες ασχολιοσουν

και στα ταξιδια δλδη με πουτανες ασχολιοσουν
Το μικροβιο θα το εχουμε για παντα μεσα μας.αμα εχεις καλο στο μυαλο δεν φευγει στο αεροδρομιο
αυτο παει κ για μενα
κ για σενα
πρεπει να του συμπαρασταθουμε....μπορει να κανει κακο στον εαυτο τουΔουκα εσυ εχεις ταξιδεψει εξωτερικο;![]()
ενταξη βεβαια στο ντουμπαι δεν εχει πνευματικο πολιτισμο, ιστορια, μνημεια κτλ.....εχει μονο υλικο πολιτισμο, ξενοδοχειαρες εμπορικα κεντρα, φαι, και πουτανες....ονλι πλεζουρ δηλαδη σαρκικης φυσης
θελω να παω ταϋλανδη....ηταν να παω πριν καμποσα χρονια, αλλα κολλησα ο βλαξ (τελικα) με μια γκομενα και το ακυρωσα.....το φιλαρακι που ηταν να πηγαινα μαζι, τωρα ειναι κατω και δουλευει μονιμα και ζει παραλληλα με μια ταϋλανδεζα
ταυλανδη πρεπει να αξιζει οντωςθελω να παω ταϋλανδη....ηταν να παω πριν καμποσα χρονια, αλλα κολλησα ο βλαξ (τελικα) με μια γκομενα και το ακυρωσα.....το φιλαρακι που ηταν να πηγαινα μαζι, τωρα ειναι κατω και δουλευει μονιμα και ζει παραλληλα με μια ταϋλανδεζα
εχεις τοσες πολλες αφισες στο δωματιο σου?εγω εχω παει αγγλια ιταλια πορτογαλλια ελβετια κ κυπρο