Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (0 μέλη και 225 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,4%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,4%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,6%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,0%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,1%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,5%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 19 14,5%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 20,6%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 37 28,2%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 36 27,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    131

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
166
doyka σε μαχη με πακιστανους στο δρομο κοντα στα μπουρδελα πιστευεις θα τα καταφερεις?

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.576
Πόντοι
8.376
το βαρδυ ντοπα τους καθαριζα  με παραδειγματικη τιμωρια  ντοπα    πεντε φορε  ειχα πλακωθει

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.576
Πόντοι
8.376
ηταν ενας τυπος  απο την κνε  και μυο εκανε  μαγκες μου ειπε να συνατηθουμε   το βαδυ κοντα στην πανεστημιουπολη εγω ειχα και αλλα  ατομα για παν ενδεχομενο διοτι αυτος ηταν πονηρος   και ειχε και αυτος παρεα   κανονισαμε  τον αγωνα     και τον περιποιηθυκα  καλα του εκανα λα βη πνυγμου και εκλαιγε με παρακαλεσε να σταματησω ηταν και η γκομενα του μαζι  τον κλωτσαγα   και τον αφησα και φυγαμε με την παρεα μου και μετα την νικη το γλεντυσα στα μπουρδελλα  

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.517
Πόντοι
2.606
ηταν ενας τυπος  απο την κνε  και μυο εκανε  μαγκες μου ειπε να συνατηθουμε   το βαδυ κοντα στην πανεστημιουπολη εγω ειχα και αλλα  ατομα για παν ενδεχομενο διοτι αυτος ηταν πονηρος   και ειχε και αυτος παρεα   κανονισαμε  τον αγωνα     και τον περιποιηθυκα  καλα του εκανα λα βη πνυγμου και εκλαιγε με παρακαλεσε να σταματησω ηταν και η γκομενα του μαζι  τον κλωτσαγα   και τον αφησα και φυγαμε με την παρεα μου και μετα την νικη το γλεντυσα στα μπουρδελλα  
επρεπε να του κλεψεις και την γκομενα τυπε  :rockon: :rockon: :wanker: :wanker: :wanker:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.576
Πόντοι
8.376
ντοπα   εχω αν σου πω  και την ιστορια με την δευτερη μαχη   ειχα παει σχολη ηταν φοιτητικες εκλογες  και  μειναμε μεχρι το πρωι  στην σχολη ηταν ενας απο την αρεν   και πηγα να  χτυπησει καποιες φιλες μου απο την δαπ  αλλα δεν του βγηκε σε καλο  πηρα τηλεφωνο αλλους τρεις δφαπιτες τον βγαλαμε εξω   απο την σχολη και τον  βαραγαμε  μεχρι να να κλαψει  απο το ξυλο

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
166
γιωργο εσυ πιστευεις οτι ειμαι στην αγγλια η στο περιστερι

Stories

Νέο!

Stories