Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 166
δεν θα το δω ο άλεξ τα βλέπει κάτι τέτοια και τραβάει και μαλακία η ανωμαλάρα ;)
ti μαλακισμενο ειναι αυτος ο ατετοκουμπο ρε φιλε
δεν θα το δω ο άλεξ τα βλέπει κάτι τέτοια και τραβάει και μαλακία η ανωμαλάρα ;)
Το ειδα πριν καμια βδομαδα. Υπαρχουν και καλυτερα.δεν θα το δω ο άλεξ τα βλέπει κάτι τέτοια και τραβάει και μαλακία η ανωμαλάρα ;)
να δεις που θα βγει να σου πει οτι το εχει δει πριν καμια βδομαδα η ψωνισμενη ανωμαλαρα ;)δεν θα το δω ο άλεξ τα βλέπει κάτι τέτοια και τραβάει και μαλακία η ανωμαλάρα ;)
δεν μπορει να χυσει ομωςδεν θα το δω ο άλεξ τα βλέπει κάτι τέτοια και τραβάει και μαλακία η ανωμαλάρα ;)
χοντρο :-δεν μπορει να χυσει ομως
batraxe τι ειναι πιο fail, οι ελλεηνιδες που πασαρουν τις φιλες τους σε πλουσιους γαμπρους ή οι πλουσιοι πιρφοροι που τις παντρευονται τις χιλιοτρυπημενες επειδη τους τις πασαρισε μια αλλη καριολα?
μην υποτιμας τα παιδια εδω στο μπου βατραχε, ειναι σαν να υποτιμας την ιδια σου τη ζωη ;)εγώ και συ που τους σχολιάζουμε γιατί αυτή ξοδεύει αβέρτα λεφτά και ο άλλος γαμάει αβέρτα μουνί, εμείς εδώ στο μπου με τα παιδιά![]()
![]()
εγώ και συ που τους σχολιάζουμε γιατί αυτή ξοδεύει αβέρτα λεφτά και ο άλλος γαμάει αβέρτα μουνί, εμείς εδώ στο μπου με τα παιδιά............................................................![]()
![]()
μην υποτιμας τα παιδια εδω στο μπου βατραχε, ειναι σαν να υποτιμας την ιδια σου τη ζωη ;)
Δεν συμπληρωσεs την φραση και δημιουργουνται αυθαιρετεs εικασιεs
πρωτα να μας πεις γιατι μας πρηζεις οτι ειναι καλο παιδι ο ανετοκουμπο ενω ειναι κωλοπαιδοείμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου![]()
με τα παιδιά απ'την πάτρα![]()
με τα παιδιά απ'την πάτρα![]()
πρωτα να μας πεις γιατι μας πρηζεις οτι ειναι καλο παιδι ο ανετοκουμπο ενω ειναι κωλοπαιδο
Ετσι.......Δια την ιστορικην ακριβειαν
Ο Ταγιπ μαs καλεσε να παμε στην Πολη....Θα ξεκλειδωσει και τον Μαρμαρωμενο.....Την γνωμη σου
exeis δει κανα καλο μουνι σε εκκλησια σε ανασταση?
τώρα που το λες υπάρχει κανένα άγαλμα του παλαιολόγου στην αθήνα χλωμό το κόβω![]()