nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
δεν ξέρω πού λες![]()
Απέναντι απ' το Άριστον το πολυόροφο που είχε μπιλιάρδα.
δεν ξέρω πού λες![]()
Κοσμά λες να ξυρίζει την κωλοτρυπίδα του πριν μπει στο σάιτ;
Αν αναλογιστείς ότι όλη μέρα κάθε μέρα είναι μέσα, κάποια στίγμη σίγουρα θα πληκτρολογούσε με το μπουρνουζάκι του έχοντας μόλις βγάλει τις τρίχες απ' το κωλαράκι του. :S
Παίζει και να δαχτυλιαζόταν λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει καυγά στο τσατ θρεντ. Ξερνάω γυναικωτέ!
Κοσμά λες να ξυρίζει την κωλοτρυπίδα του πριν μπει στο σάιτ;
Αν αναλογιστείς ότι όλη μέρα κάθε μέρα είναι μέσα, κάποια στίγμη σίγουρα θα πληκτρολογούσε με το μπουρνουζάκι του έχοντας μόλις βγάλει τις τρίχες απ' το κωλαράκι του. :S
Παίζει και να δαχτυλιαζόταν λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει καυγά στο τσατ θρεντ. Ξερνάω γυναικωτέ!
στάνταρ αγγίζεται όταν γράφει ;)
Κάνουν εργασίες μέσα. Μπορεί να ξαναγίνει γυμναστήριο. Δεν έχει λεφτά ο κόσμος και τη βγάζει στα γυμναστήρια. Αιρ κοντίσιον, δωρεάν ντους. Στο δικό μου κάνουν όλοι 2 ώρες πρόγραμμα. Έχει και κάτι πιπίνια, λαχταριστά.
Νιπλ λέει το εργαλείο; Κάνε μια κριτική ως ειδικός στα εργαλεία.
http://[URL unfurl="true"]www.shemaledong.com/pictures/domination/shemale-sissification/black-shemale-on-sissy/0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μαν εσυ ησουν που "ειπες" οτι εφυγες αγγλια :jerking: και "καλα" για να γλυτωσεις τα ξεφτιλικια που ετρωγες απο ολους εδω που σου εδιναν ραντεβου θανατου και εκανες την κοτα ? :2funny:
και τωρα ρωτας τι θα γινει το gema που κανουν εργασιες μεσα ? :2funny:
ρε μαλακα ουτε ο ποδολαγνος τετοια φιδια δεν ελεγε :2funny:
ωραια στα Πατησια μαλάκα ? σε γεμιζουν χυσια τα πάκια :2on1:
μαν εσυ ησουν που "ειπες" οτι εφυγες αγγλιακαι "καλα" για να γλυτωσεις τα ξεφτιλικια που ετρωγες απο ολους εδω που σου εδιναν ραντεβου θανατου και εκανες την κοτα ?
και τωρα ρωτας τι θα γινει το gema που κανουν εργασιες μεσα ?
ρε μαλακα ουτε ο ποδολαγνος τετοια φιδια δεν ελεγε
ωραια στα Πατησια μαλάκα ? σε γεμιζουν χυσια τα πάκια![]()
Για το εργαλείο δεν μας είπες. Λέει, λέει; Εγκρίνεται;![]()
Ως εδώ ήταν. Ψήφισα, μάζεψα τα πράγματα μου και φεύγω για πάντα στην Αγγλία. Δεν φαντάζομουν, δε μπορούσα να φανταστώ, ότι τα πράγματα θα σοβάρευαν τόσο πολύ. :-
Κοσμά, παλιέ μου συμμαθητή, κάποτε θα ξαναειδωθούμε. Αντίο!
Μεταξουργείο 2η βάρδια.
Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο εκδιδόταν μια ανορεξική ξανθιά. Με το που την είδα στο πίσω δωματικάκι είπα στην τσατσά "ευχαριστώ δεν θα πάρω" και αποχώρησα. Μπρρρ
Στο Ιάσωνος 31 υπόγα εκδίδονται δύο κορίτσια των οποίων η ανάπτυξη σταμάτησε πρώιμα, της μιας νοητικά, της άλλης σωματικά. Ευτυχώς εκτονώνονται σε αυτές οι Πάκηδες και δε μας βιάζουν τα παιδιά - η σοφία της ελεύθερης αγοράς.
Στο Κολωνού και Λεωνίδου γωνία, καινούρια μαύρη μετρίου αναστήματος με πιασίματα. Η τσατσά πήρε νωντοόρκο ότι αν την γαμήσω θα μείνω κατευχαριστημένος!
Στο Κολωνού 13 υπόγα με ερωτεύθηκε μια ξανθιά Ρουμάνα λεπτή και αξιοπρόσεκτη. Μαλιστα μου έβγαλε παρατσούκλι το οποίο δε θα μοιραστώ μαζί σας με σκοπό να το χρησιμοποιήσω μελλοντικά ως username.
Ιάσωνος 19 στον όροφο δούλευε η Μόνικα. Πολύ όμορφη ξανθούλα, σχετικά ψηλή με γλυκό πρόσωπο. Σαλονάρισε βιαστικά και ουδέτερα χάνοντας την ψωλή μου απ' το στόμα της.
Κάπου στην Κολωνού ψηλά είδα και ένα μελαχροινό ζουμπουρλούδικο που μου άρεσε αλλά δε θυμάμαι περισσότερα. Έχετε ακούσει τη φωνή της Φωτεινής Γκμοχ; Νόμιζα ότι πίσω απ' την κουρτίνα θα ξεπροβάλλει ένα μη ανθρώπινο πλάσμα, κάποιος καλικάτζαρος ή τρολ. Η όπισθεν όψη της είναι καβλωτική.
Καινούριο πιπίνι στο Φ66 ψηλό λεπτό όμορφο, σαλονάρει με αυτοπεποίθηση. Πρωινή βάρδια.
Πριν φύγω για Αγγλία είχε πλησιάσει τα πρόθυρα της αυτοκτονίας, τη γνώμη σου.
Ο πατέρας σου το ξέρει;
Γιατί δεν γράφεις πια κριτικές στα τραβελοθρεντ; Νιώθεις ενοχές επειδή σε αποκαλώ αδερφή; Δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου;
Συμφιλιώσου με τα θέλω σου:
![]()
την εχει δει ντιβα?βατραχε πες κανα γεια