axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Μπα .... θα δωσω τον κωλο της Γκλουγκλους στα πακια και βγηκε το φαγητοαυτα ειναι ακριβα ρε.Εχεις λεφτακια βλεπω![]()
Μπα .... θα δωσω τον κωλο της Γκλουγκλους στα πακια και βγηκε το φαγητοαυτα ειναι ακριβα ρε.Εχεις λεφτακια βλεπω![]()
εσυ συμφωνεις με τον προβληματισμο του νιπλ περι γλ;Μπα .... θα δωσω τον κωλο της Γκλουγκλους στα πακια και βγηκε το φαγητο![]()
Ατυχησες βοσκοπουλα μου .... ξεπουλησαδωσμου ενα λαικο μαν....μια τετραδα![]()
Μα γιαυτο το ειπα μανεσυ συμφωνεις με τον προβληματισμο του νιπλ περι γλ;
εσυ συμφωνεις με τον προβληματισμο του νιπλ περι γλ;
Γκουρμε τυπος το "παιδι του λαου" Δημητρακης.λεπτομεριες.... πφφφφφφ
ΠΕΘΥΜΗΣΑ ΦΑΣΙΑΝΟ ΚΑΙ ΖΑΡΚΑΔΙ...... Μου ανοιξατε την ορεξη κακουργοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα μας απαξιωσει ο βατραχος.Θα ρωτησω σημαινοντα προσωπα το βραδυ.Πακη και λοιπους.Ρωτα και τον Κοσμα , ενδιαφερον θα εχει η αποψη του![]()
Tι απορια εχεις;θα μας απαξιωσει ο βατραχος.Θα ρωτησω σημαινοντα προσωπα το βραδυ.Πακη και λοιπους.![]()
θα μας απαξιωσει ο βατραχος.Θα ρωτησω σημαινοντα προσωπα το βραδυ.Πακη και λοιπους.![]()
Tι απορια εχεις;
εκανε μια διαπιστωση ο νιπλ.Πηγαινε λιγο πισω να διαβασεις και ριξε αποψη.Tι απορια εχεις;
Eγω απλως να πω οτι κατα καιρους εχουν πιαστει καποιοι να γραφουν ανυπαρκτες κριτικες η ανυπαρκτες εμπειριες.Δεν υπαρχει απορια μαν , διαπίστωση ηταν ..
ολα καλα ?
Eγω απλως να πω οτι κατα καιρους εχουν πιαστει καποιοι να γραφουν ανυπαρκτες κριτικες η ανυπαρκτες εμπειριες.![]()
Οι πληροφοριες που εχω για τον γλ ειναι οτι παει στα στουντιο σαν τον Τακμαν, δηλαδη με του γλ τα εννιαμερα.ο γλ δεν λεει ψεμματα ξερει λεπτομερειες τα παντατον εχω παρακολουθησει
![]()
Οι πληροφοριες που εχω για τον γλ ειναι οτι παει στα στουντιο σαν τον Τακμαν, δηλαδη με του γλ τα εννιαμερα.
Παιρνει μαζι του cd με ηπειρωτικα κλαρινα, βαζει την κοπελα να φορεσει μια προβια προβατου, και εχει και λιγο φετα και ετσι μονο καταφερνει να χυσει.![]()
δεν παιζει ρε.Εχω διαβασει τα γραφομενα του.Ξερει ποτε λειπουν,ποτε ειναι ανοιχτα.ΛεπτομερεστατοςΑμα μπραβο σου ...
Και το θεμα ειναι ποιος να παρει τα βουνα και να παει εκει να τσεκαρει ... ;)
Οι πληροφοριες που εχω για τον γλ ειναι οτι παει στα στουντιο σαν τον Τακμαν, δηλαδη με του γλ τα εννιαμερα.
Παιρνει μαζι του cd με ηπειρωτικα κλαρινα, βαζει την κοπελα να φορεσει μια προβια προβατου, και εχει και λιγο φετα και ετσι μονο καταφερνει να χυσει.![]()
δεν παιζει ρε.Εχω διαβασει τα γραφομενα του.Ξερει ποτε λειπουν,ποτε ειναι ανοιχτα.Λεπτομερεστατος![]()
φιλε λες να ειναι θυληκο πρακτορι;Εσυ αν ειχες ρεπο απο την δουλεια σου δεν θα το ηξερες ?? ;)
Οταν ειναι κλειστο το "γραφειο" δεν στο λενε ? ;)