Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
περιμενανε τα στρακια ποτε θα παω να γαμησω αφου ξερουν οτι ειμαι νωντοτυπος και γαμαω καθε μερα για να μου σβησουνε την δημοσκοπισηΠεριμενουμε επίσημη τοποθετηση απο τον φιλο memos@n τυπε , επεσε σκουπα παλι
περιμενανε τα στρακια ποτε θα παω να γαμησω αφου ξερουν οτι ειμαι νωντοτυπος και γαμαω καθε μερα για να μου σβησουνε την δημοσκοπιση![]()
δεν τολμουσανε να το κανουνε μπροστα μου![]()
![]()
θα το μετανοιωσουν πικρα ;) ο θεος μπορει να συγχωρει, ο νωντας ποτε ;) επισης η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο ;) το φαλαφελ ομως παντα ζεστο![]()
περιμενανε τα στρακια ποτε θα παω να γαμησω αφου ξερουν οτι ειμαι νωντοτυπος και γαμαω καθε μερα για να μου σβησουνε την δημοσκοπιση![]()
δεν τολμουσανε να το κανουνε μπροστα μου![]()
![]()
θα το μετανοιωσουν πικρα ;) ο θεος μπορει να συγχωρει, ο νωντας ποτε ;) επισης η εκδικηση ειναι ενα πιατο που τρωγεται κρυο ;) το φαλαφελ ομως παντα ζεστο![]()
τι αβαταρ ειναι αυτο ρε χρυσαυγουληυπογραφή με σωστή ορθογραφία
θάυμα![]()
οποιος υποστηριξει τα στρακια πρωτος ;)Τυπε ειδες αντιμετώπιση ?? Ποιος πιστευεις οτι πρεπει να πληρωσει γι αυτο που εγινε ?
τι αβαταρ ειναι αυτο ρε χρυσαυγουλη![]()
στην πραγματικη ζωη σταμουλη οι μοντ ειναι μια τριχα απο τις νωντοαρχιδαρες μας ;)μεμακι γιατι εχεις νευρα?
ισως λεω ΙΣΩΣ επειδη οι μοντ ειναι ανωτεροι απο εσας τους νωντοτυπους εδω μεσα θα σας φανε λαχανο οτι και αν πειτε?
εγω εβρισα το σοι του νικ07 σε ενα ποστ και δεν επαθα τιποτα γιατι εχω προσφερει στο σαιτ κριτικες και ενημερωσεις και φυσικα εχω πλεον την ασυλια του γλιτσα γιατι θα του πουλησω 3 κοπαδια αρνια σε μιση τιμη
εσεις ενα αντε γαμησου, οχι αντε γαμησου, το αντε να πειτε εχετε πρασινησει..![]()
![]()
![]()
ανοιξα ενα γαματο θρεντακι χοντρομεμουλη, αυτο μπορει να το σβησουν,αλλα αν δεν το σβησουν να πας για διαμαρτυρια στο ευρωπαικο δικαστήριοστην πραγματικη ζωη σταμουλη οι μοντ ειναι μια τριχα απο τις νωντοαρχιδαρες μας ;)
Πειτε μου οτι εχετε κανει και τατου στα αρχιδια τον γαλατηστην πραγματικη ζωη σταμουλη οι μοντ ειναι μια τριχα απο τις νωντοαρχιδαρες μας ;)
Πειτε μου οτι εχετε κανει και τατου στα αρχιδια τον γαλατη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωπα !!!!!!!!Αυτοί τουλάχιστον έχουν από αυτά που έχουν οι άνδρες. Εσείς;
Ωπα !!!!!!!!
Νατα μας νατα μας........
Θες μηπως να τα δεις αγιουλη ?
σταμουλη, να και αν το σβησουν να και αν δεν το σβησουνανοιξα ενα γαματο θρεντακι χοντρομεμουλη, αυτο μπορει να το σβησουν,αλλα αν δεν το σβησουν να πας για διαμαρτυρια στο ευρωπαικο δικαστήριο
Παρακαλω .... οχι πως θα τα εβλεπες δηλαδη καθως δεν τα δειχνω σε ανδρες η σε αδελφεςΕυχαριστώ για την προσφορά, αλλά δεν συνηθίζω να βλέπω τεταρτοκλασάτες (και βγάλε)τσόντες.
Παρακαλω .... οχι πως θα τα εβλεπες δηλαδη καθως δεν τα δειχνω σε ανδρες η σε αδελφες
Απλα εσυ ησουν που εξεφρασες απορια![]()
Ο μονος ανδρας που τα βλεπει ναι ειμαι εγωΑντελήφθην. Μου λύσατε την απορία. Τελικά ο μόνος που τα βλέπει είστε εσείς.
σταμουλη, να και αν το σβησουν να και αν δεν το σβησουν
γιατι στη θεωρια του νωντισμου ισχυουν τα παρακατω:
![]()