Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.776
- Πόντοι
- 12.756
τριπλό ιμότικον μαν όπως όλοι σχεδόν ;) είσαι λίγος ;)
παρε ενα μονο τοτε

τριπλό ιμότικον μαν όπως όλοι σχεδόν ;) είσαι λίγος ;)
όχι φοβόμουν τον πειρασμό![]()
καλτόχι φοβόμουν τον πειρασμό![]()
δεν εχεις αυτοσυγκρατηση;όχι φοβόμουν τον πειρασμό![]()
τους εχεις δει?
όχι δεν ξέρω καν σε ποιό ύψος πέφτει η λέσχη, πάντως σύμφωνα με γεωργίου ο ιππόδρομος είναι το πιο εθιστικό και καταστροφικό είδος τζόγου![]()
ακριβως πανω απ την 3ης σεπτεμβριουόχι δεν ξέρω καν σε ποιό ύψος πέφτει η λέσχη, πάντως σύμφωνα με γεωργίου ο ιππόδρομος είναι το πιο εθιστικό και καταστροφικό είδος τζόγου![]()
εχει χασει την δυναμικη του πλεον.Μονο κατι τελειωμενοι πανεόχι δεν ξέρω καν σε ποιό ύψος πέφτει η λέσχη, πάντως σύμφωνα με γεωργίου ο ιππόδρομος είναι το πιο εθιστικό και καταστροφικό είδος τζόγου![]()
τι πουστικα ειναι αυτα μαν;η κωλαρα σου λενε οτι ειναι πειρασμος![]()
τι πουστικα ειναι αυτα μαν;
ακριβως πανω απ την 3ης σεπτεμβριου
δεν υπαρχουν αυτες οι φατσες,πραγματικα
ειχα περασει κανα 2 φορες και λεγα τι στον πουτσο ειναι μαζεμενες αυτες οι μουτσουνες εδω
και την επομενη λεω ε αι γαμησου τι στον πουτσο ειναι εδω και κοιταω και βλεπω οτι εχει ιπποδρομιες και πεθανα στα γελια
μιλαμε οι τυποι (και τυπισσες) δεν υπαρχουν
σαν τους παπατζηδες αλλα παρα πολυ πιο καλτ
κατεστραμμένοι μαν κρίμα
οι παπατζήδες από την άλλη είναι απατεώνες ολκής, το χαρτόκουτο που ρίχνουν τα φύλλα είναι πολύ καλτ στοιχείο
κάποτε είχα πετύχει σε στενάκι στην ομόνοια που τύπος είχε κοντό τραπεζάκι και καρεκλίτσες και έπαιζε τάβλι με στοίχημαέπαιζε με έναν που δεν ήταν αβανταδόρος γιατί τον είχε ξεσκίσει στις ζαριές, μιλούσε στα ζάρια ο τύπος έφερνε ό,τι ήθελε, ο άλλος είχε προβληματιστεί και είχε έναν φίλο που του τόνωνε το ηθικό
![]()
δεν υπαρχει κριμακατεστραμμένοι μαν κρίμα
δεν υπαρχει κριμα
ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του
νωντοβιβλος κεφαλαιο τεταρτο
παω για δεκατη εντολη και μετα υπνο
το ερκον στους 24 κι ενα σεντονακι να καλυπτει το ομορφο κορμι μου
καληνυχτα παιδια
και μην ξεχνατε.αυριο ξημερωνει μια καινουργια ημερα,ζηστε τη με παθος και ορεξη ;)
εγω σμουθ κριμιναλεγώ θέλω κάποια στιγμή να γίνω smooth operator![]()
στο ΚΕΠΙΚ εκανες βαρδιες στον στρατο;εγώ θέλω κάποια στιγμή να γίνω smooth operator![]()