boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
για ποσο με κανεις δηλαδη
μα και φυσικα ειμαι 23 μισο![]()
ε άμα είσαι και μισό μπορείς να κάνεις και διαλέξεις

για ποσο με κανεις δηλαδη
μα και φυσικα ειμαι 23 μισο![]()
ούτε να μ' αντιγράψεις δεν είσαι ικανόςΤυπε δεν τα εμαθες??? Οσο εσυ κανεις αναλυση εδω... ο αλλος εχει γαμησει την μιση μυκονο.
Ο παραλλος εχει κλεισει τα ματια σε 500 τυπισσες....
και εσυ ακομη αναλυεις ?
δεν μας λες και εσυ πως μπορεις να κανεις μια γυναικα να κανει σκουιρτινγκ η πρεπει να ρωτησω την αληντισσαε άμα είσαι και μισό μπορείς να κάνεις και διαλέξεις![]()
Πανευκολο ρε......δειξτηs μια ....κατσαριδαδεν μας λες και εσυ πως μπορεις να κανεις μια γυναικα να κανει σκουιρτινγκ η πρεπει να ρωτησω την αληντισσα![]()
ούτε να μ' αντιγράψεις δεν είσαι ικανός![]()
Τυπε δεν τα εμαθες??? Οσο εσυ κανεις αναλυση εδω... ο αλλος εχει γαμησει την μιση μυκονο.
Ο παραλλος εχει κλεισει τα ματια σε 500 τυπισσες....
και εσυ ακομη αναλυεις ?
δεν μας λες και εσυ πως μπορεις να κανεις μια γυναικα να κανει σκουιρτινγκ η πρεπει να ρωτησω την αληντισσα![]()
αχαχαχαχααχαχαχχαχαχαχαχαχα
-*προσπαθεί να του την πει*![]()
-χρρρρρρρΦΤΟΥΥ ρε σούργελο![]()
-*παίρνει την ομπρελίτσα του*![]()
ειναι ψηλομυτα το αλιντι και δεν καταδεχεται να με βοηθησειρώτα την αλιντισσα![]()
δεν μας λες και εσυ πως μπορεις να κανεις μια γυναικα να κανει σκουιρτινγκ η πρεπει να ρωτησω την αληντισσα![]()
γιατί να μην το πάω στα ποστ?
έλα, πες πάλι πόσο με/μας περιφρονείς και πόσο δεν ασχολείσαι![]()
Γιατι με την ιδια λογικη ποσταρεις και απαντας και εσυ.
Θελει πολυ μυαλο ε?![]()
Το squirting σας μάρανε.
Δεν παρακολουθούσαν το μάθημα..έτρωγαν την φρουτοκρεμούλα τους τα χρυσά μου.και να πεις ότι δεν το έχεις πει ξανά και ξανά...
βλαμένα παιδί μου![]()
ναι, θέλει πολύ μυαλό να σκεφτείς ότι εγώ δεν λέω στα 6 από τα 10 ποστ μου ότι δεν ασχολούμαι![]()
![]()
Δεν παρακολουθούσαν το μάθημα..έτρωγαν την φρουτοκρεμούλα τους τα χρυσά μου.