Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εχει μεμωνωμενο θεμα?συμπληρωσε ρε ιβλακο και το κηφισιας 76 (paradise spa), 2ος οροφος
εδω εισαιεχει μεμωνωμενο θεμα?
αν οχι βαλε αν εχεις την καλωσυνη![]()
Ρε παιδια αυτο στην Ξενοπουλου στο Ν.ψυχικο σιγουρα ειναι μασαζ ?Περασα απ΄έξω, δεν χτυπησα γιατι απο κατω μπορεις να δεις μεσα και μοιαζει με κανονικο φυσιοθεραπευτηριο!Μην γινουμε ρεζιλι!
σε παρακαλω μοιρασου τις αναμνησεις σου www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,52860.0]πατώντας εδω[/url]Στο Παγκρατι ρε παιδια ειμαι σιγουρος οτι εχει κανα δυο, το ενα ειναι σιγουρα στην αρχη της Ευτυχιδου νομιζω Νο 10 5ος η 6ος οροφος πηγαινα προ 20ετιας νομιζα οτι ειχε κλεισει αλλα ειχα δει μια αγγελια πριν απο 2 χρονια. Το αλλο ειναι σε καθετο δρομο της Υμητου δεν θυμαμαι ακριβως.
βρε την κυρά μυρτώωωω....Ρε παιδιά μου ήρθε ένα mail απο το "City Gold Spa, Σκουφά 10" και λέει 20 € για 45 λεπτά μασάζ...παίζει να είναι μούφα;
Ρε παιδιά μου ήρθε ένα mail απο το "City Gold Spa, Σκουφά 10" και λέει 20 € για 45 λεπτά μασάζ...παίζει να είναι μούφα;