Νέα

Champions league 2025-2026

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.323
Πόντοι
46.423

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
4.133
Πόντοι
456
Δεν έχω ξαναδεί προπονητή να υποτιμάει τόσο πολύ την ομάδα του όπως έκανε χτες ο Αρτέτα ,ρε μπαγλαμά έχεις μια ομάδα με παιχταραδες παίξε την μπάλα σου και διεκδίκησε της πιθανότητες που έχεις να σηκώσεις την κούπα.
Τι καραγκιοζολικια είναι αυτά ,νευρίασα ακόμα και εγώ που δεν είμαι Άρσεναλ :headbang:

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
26
Like
3.471
Πόντοι
4.827
2 λάθη του Αρτέτα για εμένα, ένα αφού το έβαλες νωρίς το παστέλι, έπρεπε να τους πιέζει ψιλά, οι αμυντικοί της Παρί ήταν για γέλια. Το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Αρσεναλ, σε όποια άλλη ομάδα στην Ευρώπη θα δινόταν.
Στα πέναλτι μόλις είδα τον Gabriel, τον οποίο τον θεωρώ ΜΕΓΑ μαλάκα, ήμουν σίγουρος ότι θα το έχανε.
Προβλέπω ότι κάποια στιγμή η Αρσεναλ θα το πάρει αλλά ο Henry δεν θα ζει να το δει να το χαρεί..

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.434
Πόντοι
9.086
Δεν έχω ξαναδεί προπονητή να υποτιμάει τόσο πολύ την ομάδα του όπως έκανε χτες ο Αρτέτα ,ρε μπαγλαμά έχεις μια ομάδα με παιχταραδες παίξε την μπάλα σου και διεκδίκησε της πιθανότητες που έχεις να σηκώσεις την κούπα.
Τι καραγκιοζολικια είναι αυτά ,νευρίασα ακόμα και εγώ που δεν είμαι Άρσεναλ :headbang:
Σιγά ρε τους παικταραδες!!!!! Που τους είδες???? Ο Ντέκλαν Ράις είναι πολύ καλός παίκτης αλλά στην ουσία μόνο αυτός!!!!!! Ποιος είναι παικταρας????? Ο γιοκερες? Αχαχαχα ο χαβερτζ? Ο σακα? Ο ο οντεγκαρντ ? Ο έζε? Ο τροσαρντ? Καλοί παίκτες είναι άλλα όχι παικταραδες

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.434
Πόντοι
9.086
2 λάθη του Αρτέτα για εμένα, ένα αφού το έβαλες νωρίς το παστέλι, έπρεπε να τους πιέζει ψιλά, οι αμυντικοί της Παρί ήταν για γέλια. Το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Αρσεναλ, σε όποια άλλη ομάδα στην Ευρώπη θα δινόταν.
Στα πέναλτι μόλις είδα τον Gabriel, τον οποίο τον θεωρώ ΜΕΓΑ μαλάκα, ήμουν σίγουρος ότι θα το έχανε.
Προβλέπω ότι κάποια στιγμή η Αρσεναλ θα το πάρει αλλά ο Henry δεν θα ζει να το δει να το χαρεί..
Μονόπλευρα τα βλέπεις λίγο.....για τα χέρια τροσαρντ στη φάση του γκολ του χαβερτζ και του σάκα μέσα στην περιοχή δεν τα αναφέρεις βλέπω καθόλου...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.434
Πόντοι
9.086
Και κάτι ακόμη
....όταν παίζει η Άρσεναλ δεν μπορείς να δεις όλο το ματς.....βαρετό ποδόσφαιρο!!!!! Σιγά τον Αρτέτα !!!!! Ποια η ποδοσφαιρική καινοτομία του???? Α ναι ξέχασα
...να κάνουμε συνέχεια επιθετικά φάουλ στους τερματοφύλακες και να βάζουμε γκολ από κόρνερ!!!!; Πάλι καλά που πήρε το πρωτάθλημα ο λουζερ

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
26
Like
3.471
Πόντοι
4.827

olotyxeros

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
26
Like
3.471
Πόντοι
4.827
Και κάτι ακόμη
....όταν παίζει η Άρσεναλ δεν μπορείς να δεις όλο το ματς.....βαρετό ποδόσφαιρο!!!!! Σιγά τον Αρτέτα !!!!! Ποια η ποδοσφαιρική καινοτομία του???? Α ναι ξέχασα
...να κάνουμε συνέχεια επιθετικά φάουλ στους τερματοφύλακες και να βάζουμε γκολ από κόρνερ!!!!; Πάλι καλά που πήρε το πρωτάθλημα ο λουζερ
Αυτό που έπιασε για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν τα στημένα, από εκεί και πέρα, δεν ήταν κάτι εξαιρετικό. Αν θέλει να δει προκοπή πρέπει να πάρει καινούρια center back. Θα φανούν οι αδυναμίες και των 2 στο Μουντιάλ.

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.675
Πόντοι
13.116
Περαστικά............με 28% κατοχή θέλατε και τρόπαιο, ραντεβού το 2046...........
στα αρχιδια μας....του χρονου παλι εκει θα ειμαστε...:wink:
ακου 2046....
οι υπολοιπες αγγλικες ομαδες, δεν τις ρωτας τι εκαναν με την ΠΣΖ ? :grin:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.675
Πόντοι
13.116
Σιγά ρε τους παικταραδες!!!!! Που τους είδες???? Ο Ντέκλαν Ράις είναι πολύ καλός παίκτης αλλά στην ουσία μόνο αυτός!!!!!! Ποιος είναι παικταρας????? Ο γιοκερες? Αχαχαχα ο χαβερτζ? Ο σακα? Ο ο οντεγκαρντ ? Ο έζε? Ο τροσαρντ? Καλοί παίκτες είναι άλλα όχι παικταραδες
εισαι ομως αντικειμενικος μεχρι θανατου...:grin::grin:..σαν οπαδοςτης λιβερπουλ ή του βαζελου ενα πραμα...
19 διεθνεις στο μουντιαλ θα εχει κ ολοι βασικοι εκτος του Ραγια....

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.434
Πόντοι
9.086
εισαι ομως αντικειμενικος μεχρι θανατου...:grin::grin:..σαν οπαδοςτης λιβερπουλ ή του βαζελου ενα πραμα...
19 διεθνεις στο μουντιαλ θα εχει κ ολοι βασικοι εκτος του Ραγια....
Nαι οκ....άρα από το ποδόσφαιρο του ΑΡΤΕΤΑ είσαι ικανοποιημένος.Αυτό μας λες

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
44
Like
10.434
Πόντοι
9.086
Αυτό που έπιασε για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν τα στημένα, από εκεί και πέρα, δεν ήταν κάτι εξαιρετικό. Αν θέλει να δει προκοπή πρέπει να πάρει καινούρια center back. Θα φανούν οι αδυναμίες και των 2 στο Μουντιάλ.
Σέντερ μπάκ????? Μόνο εκεί δεν έχει πρόβλημα η ΆΡΣΕΝΑΛ και στο 6..λόγω ντέκλαν...Επιθετικό έχει αυτή η ομάδα????? Ποιός γιόκερες τώρα πλάκα κάνουμε???? αυτός είναι η καλύτερη έκδοση του Μιχαλάκη του Κωνσταντίνου για τους παλιούς που θυμούνται....ή μήπως ο Σάκα με τον Μαρτινέλλι και τον Χάβερτζ είναι παίκτες που θα στηριχθεί μία ομάδα για πρωταθλητισμό στην πρέμιερ????? Δε νομίζω...καλοί είναι και μαζί τους ο οντεγκαρντ με τον ΕΖΕ και τον Τροσάρ αλλά κάτι λείπει από όλους ώστε να είναι τοπ .

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.323
Πόντοι
46.423

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
819
Πόντοι
86

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
118.323
Πόντοι
46.423

Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.675
Πόντοι
13.116
Σιγά μην τα πατήσεις......για τελικό μιλάμε..........κουράγιο και καλές μπυρόνια
προσέχω φίλος.....αν και λόγω ηλικίας έχουν κρεμάσει λίγο....δυστυχώς....
αλλα για πες μας και τι ομάδα είσαι του λόγου σου για να κάνουμε καλύτερο χαβαλέ ...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom