You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Champions league 2025-2026
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΦΑΚΙΡΗΣ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 183
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 766
- Πόντοι
- 386
Φουλ της βαλίτσας και του ρολεξΗ δικαιοσύνη
Οι καλύτερες ομάδες σε τσαμπιονς λιγκ κ ευρωλιγκα πήραν την κούπα
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.323
- Πόντοι
- 46.423
Ζούμε στη θαυμαστή εποχή της Παρί Σεν Ζερμέν του Λουίς Ενρίκε
H Παρί Σεν Ζερμέν είναι στην κορυφή της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και απέδειξε πως το ποδόσφαιρο της… μαγείας ακόμη υπάρχει. Γράφει ο Κώστας Αυγουστάκης.
www.sport24.gr
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 4.133
- Πόντοι
- 456
Δεν έχω ξαναδεί προπονητή να υποτιμάει τόσο πολύ την ομάδα του όπως έκανε χτες ο Αρτέτα ,ρε μπαγλαμά έχεις μια ομάδα με παιχταραδες παίξε την μπάλα σου και διεκδίκησε της πιθανότητες που έχεις να σηκώσεις την κούπα.
Τι καραγκιοζολικια είναι αυτά ,νευρίασα ακόμα και εγώ που δεν είμαι Άρσεναλ
Τι καραγκιοζολικια είναι αυτά ,νευρίασα ακόμα και εγώ που δεν είμαι Άρσεναλ

olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.471
- Πόντοι
- 4.827
2 λάθη του Αρτέτα για εμένα, ένα αφού το έβαλες νωρίς το παστέλι, έπρεπε να τους πιέζει ψιλά, οι αμυντικοί της Παρί ήταν για γέλια. Το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Αρσεναλ, σε όποια άλλη ομάδα στην Ευρώπη θα δινόταν.
Στα πέναλτι μόλις είδα τον Gabriel, τον οποίο τον θεωρώ ΜΕΓΑ μαλάκα, ήμουν σίγουρος ότι θα το έχανε.
Προβλέπω ότι κάποια στιγμή η Αρσεναλ θα το πάρει αλλά ο Henry δεν θα ζει να το δει να το χαρεί..
Στα πέναλτι μόλις είδα τον Gabriel, τον οποίο τον θεωρώ ΜΕΓΑ μαλάκα, ήμουν σίγουρος ότι θα το έχανε.
Προβλέπω ότι κάποια στιγμή η Αρσεναλ θα το πάρει αλλά ο Henry δεν θα ζει να το δει να το χαρεί..
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.434
- Πόντοι
- 9.086
Σιγά ρε τους παικταραδες!!!!! Που τους είδες???? Ο Ντέκλαν Ράις είναι πολύ καλός παίκτης αλλά στην ουσία μόνο αυτός!!!!!! Ποιος είναι παικταρας????? Ο γιοκερες? Αχαχαχα ο χαβερτζ? Ο σακα? Ο ο οντεγκαρντ ? Ο έζε? Ο τροσαρντ? Καλοί παίκτες είναι άλλα όχι παικταραδεςΔεν έχω ξαναδεί προπονητή να υποτιμάει τόσο πολύ την ομάδα του όπως έκανε χτες ο Αρτέτα ,ρε μπαγλαμά έχεις μια ομάδα με παιχταραδες παίξε την μπάλα σου και διεκδίκησε της πιθανότητες που έχεις να σηκώσεις την κούπα.
Τι καραγκιοζολικια είναι αυτά ,νευρίασα ακόμα και εγώ που δεν είμαι Άρσεναλ![]()
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.434
- Πόντοι
- 9.086
Μονόπλευρα τα βλέπεις λίγο.....για τα χέρια τροσαρντ στη φάση του γκολ του χαβερτζ και του σάκα μέσα στην περιοχή δεν τα αναφέρεις βλέπω καθόλου...2 λάθη του Αρτέτα για εμένα, ένα αφού το έβαλες νωρίς το παστέλι, έπρεπε να τους πιέζει ψιλά, οι αμυντικοί της Παρί ήταν για γέλια. Το πέναλτι που δεν δόθηκε στην Αρσεναλ, σε όποια άλλη ομάδα στην Ευρώπη θα δινόταν.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.434
- Πόντοι
- 9.086
Και κάτι ακόμη
....όταν παίζει η Άρσεναλ δεν μπορείς να δεις όλο το ματς.....βαρετό ποδόσφαιρο!!!!! Σιγά τον Αρτέτα !!!!! Ποια η ποδοσφαιρική καινοτομία του???? Α ναι ξέχασα
...να κάνουμε συνέχεια επιθετικά φάουλ στους τερματοφύλακες και να βάζουμε γκολ από κόρνερ!!!!; Πάλι καλά που πήρε το πρωτάθλημα ο λουζερ
....όταν παίζει η Άρσεναλ δεν μπορείς να δεις όλο το ματς.....βαρετό ποδόσφαιρο!!!!! Σιγά τον Αρτέτα !!!!! Ποια η ποδοσφαιρική καινοτομία του???? Α ναι ξέχασα
...να κάνουμε συνέχεια επιθετικά φάουλ στους τερματοφύλακες και να βάζουμε γκολ από κόρνερ!!!!; Πάλι καλά που πήρε το πρωτάθλημα ο λουζερ
ΚΑΘΕΠΕΡΣΙΚΑΙΚΑΛΥΤΕΡΑ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2017
- Like
- 3.368
- Πόντοι
- 456
Καμία σχέση με την Άρσεναλ του Βενγκέρ, η Παρί ήταν μία ταχύτητα επάνω. Απορώ πως το σήκωσε στην Αγγλία.
olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.471
- Πόντοι
- 4.827
Γιατί όλοι οι υπόλοιποι ήταν πιο ασταθείς. Εδώ φέτος η Σίτυ δεν μπορούσε να κερδίσει τα μισά εκτός παιχνίδια.Καμία σχέση με την Άρσεναλ του Βενγκέρ, η Παρί ήταν μία ταχύτητα επάνω. Απορώ πως το σήκωσε στην Αγγλία.
olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.471
- Πόντοι
- 4.827
Αυτό που έπιασε για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν τα στημένα, από εκεί και πέρα, δεν ήταν κάτι εξαιρετικό. Αν θέλει να δει προκοπή πρέπει να πάρει καινούρια center back. Θα φανούν οι αδυναμίες και των 2 στο Μουντιάλ.Και κάτι ακόμη
Αρσεναλάκιας exAragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.675
- Πόντοι
- 13.116
στα αρχιδια μας....του χρονου παλι εκει θα ειμαστε...Περαστικά............με 28% κατοχή θέλατε και τρόπαιο, ραντεβού το 2046...........
ακου 2046....
οι υπολοιπες αγγλικες ομαδες, δεν τις ρωτας τι εκαναν με την ΠΣΖ ?
Τελευταία τροποποίηση:
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.675
- Πόντοι
- 13.116
εισαι ομως αντικειμενικος μεχρι θανατου...Σιγά ρε τους παικταραδες!!!!! Που τους είδες???? Ο Ντέκλαν Ράις είναι πολύ καλός παίκτης αλλά στην ουσία μόνο αυτός!!!!!! Ποιος είναι παικταρας????? Ο γιοκερες? Αχαχαχα ο χαβερτζ? Ο σακα? Ο ο οντεγκαρντ ? Ο έζε? Ο τροσαρντ? Καλοί παίκτες είναι άλλα όχι παικταραδες
19 διεθνεις στο μουντιαλ θα εχει κ ολοι βασικοι εκτος του Ραγια....
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.434
- Πόντοι
- 9.086
Nαι οκ....άρα από το ποδόσφαιρο του ΑΡΤΕΤΑ είσαι ικανοποιημένος.Αυτό μας λεςεισαι ομως αντικειμενικος μεχρι θανατου.....σαν οπαδοςτης λιβερπουλ ή του βαζελου ενα πραμα...
19 διεθνεις στο μουντιαλ θα εχει κ ολοι βασικοι εκτος του Ραγια....
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.434
- Πόντοι
- 9.086
Σέντερ μπάκ????? Μόνο εκεί δεν έχει πρόβλημα η ΆΡΣΕΝΑΛ και στο 6..λόγω ντέκλαν...Επιθετικό έχει αυτή η ομάδα????? Ποιός γιόκερες τώρα πλάκα κάνουμε???? αυτός είναι η καλύτερη έκδοση του Μιχαλάκη του Κωνσταντίνου για τους παλιούς που θυμούνται....ή μήπως ο Σάκα με τον Μαρτινέλλι και τον Χάβερτζ είναι παίκτες που θα στηριχθεί μία ομάδα για πρωταθλητισμό στην πρέμιερ????? Δε νομίζω...καλοί είναι και μαζί τους ο οντεγκαρντ με τον ΕΖΕ και τον Τροσάρ αλλά κάτι λείπει από όλους ώστε να είναι τοπ .Αυτό που έπιασε για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν τα στημένα, από εκεί και πέρα, δεν ήταν κάτι εξαιρετικό. Αν θέλει να δει προκοπή πρέπει να πάρει καινούρια center back. Θα φανούν οι αδυναμίες και των 2 στο Μουντιάλ.
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.323
- Πόντοι
- 46.423
Σερ Άλεξ Φέργκιουσον συνεχάρη την Παρί Σεν Ζερμέν με αιχμές για την Άρσεναλ: «Παίξατε απέναντι σε μια βαρετή ομάδα»
Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έστειλε μήνυμα με... σπόντα για την Άρσεναλ στον Νασέρ Κελαϊφί
Σιγά μην τα πατήσεις......για τελικό μιλάμε..........κουράγιο και καλές μπυρόνιαστα αρχιδια μας....του χρονου παλι εκει θα ειμαστε...
ακου 2046....
οι υπολοιπες αγγλικες ομαδες, δεν τις ρωτας τι εκαναν με την ΠΣΖ ?![]()
Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 118.323
- Πόντοι
- 46.423
Παρί Σεν Ζερμέν: Κάηκε το Champ de Mars και το Παρκ ντε Πρενς στη φιέστα για την κατάκτηση του Champions League
Ο χαμός που έγινε στο Παρίσι στους πανηγυρισμούς της Παρί Σεν Ζερμέν για την κατάκτηση του Champions League δεν έχει προηγούμενο, με το Champ de Mars και το Παρκ ντε Πρενς να είναι τα επίκεντρα της φιέστας για τους χιλιάδες φίλους των πρωταθλητών Ευρώπης.
www.sport24.gr
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 17.675
- Πόντοι
- 13.116
προσέχω φίλος.....αν και λόγω ηλικίας έχουν κρεμάσει λίγο....δυστυχώς....Σιγά μην τα πατήσεις......για τελικό μιλάμε..........κουράγιο και καλές μπυρόνια
αλλα για πες μας και τι ομάδα είσαι του λόγου σου για να κάνουμε καλύτερο χαβαλέ ...
Τελευταία τροποποίηση:
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 5K