Νέα

Χαλκίδα παίζει τίποτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yannodm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 472
  • Εμφανίσεις 125K
  • Ετικέτες
    χαλκίδα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erotikasexhouse

Sex Studio
Εγγρ.
2 Σεπ 2025
Like
24
Μαζί μας απόψε η μυγδαλενα

Συνημμένα

• IMG_5790.jpeg
    IMG_5790.jpeg
    135,1 KB · Εμφανίσεις: 106

erotikasexhouse

Sex Studio
Εγγρ.
2 Σεπ 2025
Like
24
Μέχρι τις 3 απόψε μαζί μας σισσυ

Συνημμένα

• IMG_4453.jpeg
    IMG_4453.jpeg
    113,9 KB · Εμφανίσεις: 94
  • IMG_4454.jpeg
    IMG_4454.jpeg
    106,3 KB · Εμφανίσεις: 86

erotikasexhouse

Sex Studio
Εγγρ.
2 Σεπ 2025
Like
24
Απόψε διπλό δίδυμο

Συνημμένα

• IMG_0140.jpeg
    IMG_0140.jpeg
    158,9 KB · Εμφανίσεις: 88
  • IMG_0141.jpeg
    IMG_0141.jpeg
    180 KB · Εμφανίσεις: 107
  • IMG_0142.jpeg
    IMG_0142.jpeg
    154 KB · Εμφανίσεις: 92

Triant

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Χαίρετε αν επιτρέπεται η Βαρβάρα η η Φρίντα θα έρθουν στην Χαλκίδα;

Triant

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
Χαίρετε συναγωνιστές, προχθές πήγα στο στούντιο της Άντζελας και ήταν εκεί η πανέμορφη Ανδριάνα,η κοπέλα δεν πεζεται, κουκλάρα,καταδεχτικη εξυπηρετική,τα κάνει όλα για να ικανοποιήσει τον πελάτη, Ανδριάνα σε περιμένουμε πάλι πάρα πολύ γρήγορα στην Χαλκίδα!!

Nikolas2

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
5
Like
6.510
Πόντοι
1.326
Καφεδάκι σήμερα στη Χαλκίδα και στοχευμένη επίσκεψη στο studio απέναντι από το κτήμα ΝΑΟΥΜ για την Εμμανουέλα όντως η κοπέλα φιλική λίγη συζήτηση στην αρχή για να σπάσει ο πάγος κορμί λαμπάδα πολύ καλή στα προκαταρκτικά όπως επίσης και μετά στον αγώνα δίνει ρέστα αυτά είναι τα θετικά τις συνάντησης. ΣΤΑ Αρνητικά η υπηρεσία είναι ότι χειρότερο κατά την παρουσίαση και ανάλυση των προγραμμάτων αποφάσισα να πάρω το πρόγραμμα τόν 40 ευρώ δίνω 50 και εκεί ξεκινάει μια γκρίνια τη το περάσατε εδώ σούπερ μάρκετ και θέλετε ρέστα που να τα βρω τράπεζα είμαι άλλη φορά δεν περνάς και κάτι ακατανόητα πραγματικά ξενέρωσα αλλά έδωσα τόπο στην οργή και πέρασα το συζητησα και με την κοπέλα και επιβεβαίωσε ότι έτσι συμπεριφέρεται και σε αυτήν κατά την έξοδο μου πάλι υπήρξε λογομαχία και με άλλον συναγωνιστή όλο αυτό το θεωρώ απαράδεκτο Κρατάω το θετικό τίς ιστορίας που πέρασα καλά με την Εμμανουέλα

• Like
Αντιδράσεις: Triant

hippurus

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
457
Πόντοι
21
Καφεδάκι σήμερα στη Χαλκίδα και στοχευμένη επίσκεψη στο studio απέναντι από το κτήμα ΝΑΟΥΜ για την Εμμανουέλα όντως η κοπέλα φιλική λίγη συζήτηση στην αρχή για να σπάσει ο πάγος κορμί λαμπάδα πολύ καλή στα προκαταρκτικά όπως επίσης και μετά στον αγώνα δίνει ρέστα αυτά είναι τα θετικά τις συνάντησης. ΣΤΑ Αρνητικά η υπηρεσία είναι ότι χειρότερο κατά την παρουσίαση και ανάλυση των προγραμμάτων αποφάσισα να πάρω το πρόγραμμα τόν 40 ευρώ δίνω 50 και εκεί ξεκινάει μια γκρίνια τη το περάσατε εδώ σούπερ μάρκετ και θέλετε ρέστα που να τα βρω τράπεζα είμαι άλλη φορά δεν περνάς και κάτι ακατανόητα πραγματικά ξενέρωσα αλλά έδωσα τόπο στην οργή και πέρασα το συζητησα και με την κοπέλα και επιβεβαίωσε ότι έτσι συμπεριφέρεται και σε αυτήν κατά την έξοδο μου πάλι υπήρξε λογομαχία και με άλλον συναγωνιστή όλο αυτό το θεωρώ απαράδεκτο Κρατάω το θετικό τίς ιστορίας που πέρασα καλά με την Εμμανουέλα

Την άλλη φορά σκάσε με κάρτα Revolut και πες "θέλω και την απόδειξη να την περάσω στα έξοδα της εταιρίας".... Τι άλλο θα ακούσουμε ρε φίλε με τις ανεκδιήγητες "receptionists"...

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
164
Πόντοι
1
Η Μαργαρίτα που είναι ρε παιδιά!!

kgkano

Μέλος
Εγγρ.