Rigasxalkida0
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2025
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα από Χαλκίδα
Καλημέρα συναγωνιστές και που να δείτε και να κάνετε σεξ με την αφεντικινα την Άντζελα, μιλάμε για γυναικάρα, εγώ πρόλαβα και έκανα δύο φορές σεξ με την Άντζελα και μου έχουν μείνει αξέχαστες, μακάρι να κάνει σπέσιαλ εμφανίσεις στην Χαλκίδα, γιατί είναι γυναικάρα!!Ακόμη μια συνάντηση με την γλυκύτατη Μαργαρίτα, ότι και αν πεις γιαυτό το κορίτσι είναι λίγο.
Αυτη η μουναρα η Στεφανια ποτε θα ερθει Πάτρα? την χασαμε!!!!3χλμ ΑΘΗΝΏΝ -ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΑΛΙΆ ΓΈΦΥΡΑ, ΓΛΎΦΑ απέναντι από το κτήμα ΝΑΟΥΜ τηλέφωνο για πληροφορίες 694 032 1678, ώρες λειτουργίας 11:00 τό πρωί μέχρι στις 2:00. το βράδυ. Από αύριο Δευτέρα 2.06 είναι η ΣΤΕΦΑΝΊΑ![]()
![]()
![]()
![]()
Αντζέλαρα κάνε σπέσιαλ εμφανίσεις στην Χαλκίδα!!3 χλμ ΑΘΗΝΏΝ -ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΑΛΙΆ ΓΈΦΥΡΑ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΤΉΜΑ ΝΑΟΥΜ. ΑΠΟ ΑΎΡΙΟ ΣΆΒΒΑΤΟ 8.06 ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΆΝΤΖΕΛΑ , για τρεις μέρες (Σάββατο Κυριακή και Δευτέρα) από της 11.06 μέχρι στις 17.06 θα είμαστε κλειστά για της εργασίες βελτίωσης του χώρου)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όπως τα λες συναγωνιστή ότι καί να πεις για τη μοναδική Μαργαρίτα είναι λίγο! Ένα από τα καλύτερα παιδιά πού έχω γνωρίσει πρώτα σαν άνθρωπος και μετά όλα τα άλλα , μόνο που στη Χαλκιδική έχουμε πολύ καιρό να την δούμεΑκόμη μια συνάντηση με την γλυκύτατη Μαργαρίτα, ότι και αν πεις γιαυτό το κορίτσι είναι λίγο.
Η ποιο σέξι κοπέλα που έχει περάσει από την Χαλκίδα, μιλάμε γυναικάρα, μακάρι να κάνει σπέσιαλ εμφανίσεις στην Χαλκίδα!!3χλμ ΑΘΗΝΏΝ -ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΑΛΙΆ ΓΈΦΥΡΑ, ΓΛΎΦΑ απέναντι από το κτήμα ΝΑΟΥΜ τηλέφωνο για πληροφορίες 694 032 1678, ώρες λειτουργίας 11:00 τό πρωί μέχρι στις 2:00 το βράδυ. Αύριο Πέμπτη 18.07 για μια μέρα είναι ΆΝΤΖΕΛΑ![]()
![]()
![]()
![]()
Συναγωνιστή απ' ότι είχα δει σε παλαιότερη ανάρτηση η Άντζελα είχε γράψει ότι σταμάτησε να δουλεύει οπότε δεν βλέπω σπέσιαλ εμφανίσειςΗ ποιο σέξι κοπέλα που έχει περάσει από την Χαλκίδα, μιλάμε γυναικάρα, μακάρι να κάνει σπέσιαλ εμφανίσεις στην Χαλκίδα!!
Καλησπέρα συναγωνιστή,το γράφω μήπως το ξανασκεφτεί η γυναικάρα η Άντζελαρα, ότι την θέλουμε πάρα πάρα πολύ σαν γυναίκα, γιατί είναι γυναικάρα και μήπως, μήπως αλλάξει γνώμη και κάνει σπέσιαλ,γκεστ εμφανίσεις στην Χαλκίδα, εξάλλου το στούντιο στην Χαλκίδα δικό της είναι, επιχείρηση της, έτσι και κάνει γκεστ εμφανίσεις η Άντζελα στο στούντιο της θα έχει επιπλέον κέρδος, περισσότερα λεφτά για την ίδια την Άντζελα, αφού θα έχει περισσότερη πελατεία!!Συναγωνιστή απ' ότι είχα δει σε παλαιότερη ανάρτηση η Άντζελα είχε γράψει ότι σταμάτησε να δουλεύει οπότε δεν βλέπω σπέσιαλ εμφανίσεις
Γυναικάρα,3χλμ ΑΘΗΝΏΝ -ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΑΛΙΆ ΓΈΦΥΡΑ, ΓΛΎΦΑ απέναντι από το κτήμα ΝΑΟΥΜ τηλέφωνο για πληροφορίες 694 032 1678, ώρες λειτουργίας 11:00 τό πρωί μέχρι στις 2:00 το βράδυ. Αύριο Κυριακή 11.08 είναι η ΆΝΤΖΕΛΑ για μία ημέρα![]()
![]()
![]()
Γυναικάρα, κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη,η ποιο σέξι κοπέλα που έχει περάσει από την Χαλκίδα, μακάρι να ξανακάνει γκεστ, σπέσιαλ εμφανίσεις στο στούντιο της στην Χαλκίδα,την θέλουμε και την γουστάρουμε πάρα πάρα πολλοί Χαλκιδεοι!!3χλμ ΑΘΗΝΏΝ -ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΑΛΙΆ ΓΈΦΥΡΑ, ΓΛΎΦΑ απέναντι από το κτήμα ΝΑΟΥΜ τηλέφωνο για πληροφορίες 694 032 1678, ώρες λειτουργίας 11:00 τό πρωί μέχρι στις 2:00 το βράδυ. Αύριο Κυριακή 11.08 είναι η ΆΝΤΖΕΛΑ για μία ημέρα![]()
![]()
![]()
Αν ξανακάνει η Άντζελα γκεστ εμφανίσεις,σπέσιαλ εμφανίσεις στο στούντιο της στην Χαλκίδα,θα βγάζει τα τριπλάσια λεφτά από ότι βγάζει τώρα, γιατί είναι πανέμορφη κοπέλα,με τις βυζάρες της,τα πιασίματα της,την κωλαρα της, είναι γυναικάρα και την θέλουν και την γουστάρουν πάρα πάρα πολλοί Χαλκιδέοι!!Γυναικάρα,
Γυναικάρα, κατά την ταπεινή μου προσωπική άποψη,η ποιο σέξι κοπέλα που έχει περάσει από την Χαλκίδα, μακάρι να ξανακάνει γκεστ, σπέσιαλ εμφανίσεις στο στούντιο της στην Χαλκίδα,την θέλουμε και την γουστάρουμε πάρα πάρα πολλοί Χαλκιδεοι!!
η Χαλκίδα ένα τσιγάρο δρόμος μιας και έχω ξανά πάει για άλλη κοπέλα αυτή τη φορά ήταν τιμητική για την Τατιάνα μια όμορφη γυναίκα ευγενική με ωραίο σώμα στο δωμάτιο ήρθε χαλαρή και ομιλητική στο κρεβάτι δεν βιάζεται και θέλει να περάσεις καλά ,είναι μια κοπέλα που σου αφήνει μια πολύ καλή εντύπωση και θέλεις να την ξανά δειςΕπαναλάβω!!! Δεν εργάζομαι ποια και ούτε πρόκειται! Συζήτηση για αυτό το θέμα τελίτσε!!!!!!Αν ξανακάνει η Άντζελα γκεστ εμφανίσεις,σπέσιαλ εμφανίσεις στο στούντιο της στην Χαλκίδα,θα βγάζει τα τριπλάσια λεφτά από ότι βγάζει τώρα, γιατί είναι πανέμορφη κοπέλα,με τις βυζάρες της,τα πιασίματα της,την κωλαρα της, είναι γυναικάρα και την θέλουν και την γουστάρουν πάρα πάρα πολλοί Χαλκιδέοι!!
Καλησπέρα συναγωνιστές, σήμερα πήγα με την Στεφανία, γιατί οι συγκεκριμένες γυναίκες όπως η Στεφανία και η Άντζελα η αφεντικινα είναι ο αγαπημένος μου τύπος γυναικών, γυναικάρες, όμορφες, γλυκές,με τις βυζάρες τους,τα πιασίματα τους και με τις κωλάρες τους, χυμώδης και ζουμερες δηλαδή,με την Στεφανία πέρασα φανταστικά, ελπίζω η Άντζελα η αφεντικινα να φέρει κοπέλες που μοιάζουν στην ίδια την Άντζελα εμφανισιακά και στην Στεφανία,η Στεφανία θα είναι στην Χαλκίδα την Τετάρτη;3χλμ ΑΘΗΝΏΝ -ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΠΑΛΙΆ ΓΈΦΥΡΑ, ΓΛΎΦΑ απέναντι από το κτήμα ΝΑΟΥΜ τηλέφωνο για πληροφορίες 694 032 1678, ώρες λειτουργίας 11:00 τό πρωί μέχρι στις 2:00. το βράδυ. Από αύριο Σάββατο 21.06 είναι η ΣΤΕΦΑΝΊΑ![]()
![]()
![]()