Νέα

Call-girls: τα μυστικά του σπορ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alex22_ath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Μηνύματα
282
Like
0
Πόντοι
1
Το ίδιο φυσικά γίνεται και με το γραφείο, για να διατηρείς επαφή, να σε θυμούνται, αλλά και να μαθαίνεις τις νέες τηλεφωνίτριες, τις νέες αφίξεις κλπ.

πολύ σωστή συμβουλή. Εγώ ασχολιόμουν χρόνια με CG.Από 2004 και μετά ειχα καταλήξει σε ένα γραφείο, το οποίο μου έστελνε την μία γκομενάρα μετά την άλλη. Ειχε δυο κατηγορίες τιμών, 90 και 130 και εγώ επαιρνα των 130. Σύντομα η ποιότητα άρχισε να φθίνει, και έγινε μία φορά μέτρια και την επόμενη μπάζο. Η τιμή που πλήρωνα σαν μαλάκας ήταν 130 +20 extra(ακάπωτο στομ).
Παρένθεση:το γεγονός οτι το 2004 μου ερχονταν ολες καλές, πρέπει να σχετιζεται με τους ολυμπιακούς αγώνες καθώς εκείνη την περιοδο ειχαν πληθυνει τα cg. Το γραφείο μου το σύστησαν ως προμηθευτή των "αθανατων"!!!
Μετα από περιπέτεια που ειχα με ακάπωτη πίπα(κόλλησα παράσημα μόνο με πίπα), σταμάτησα και το γυρισα στα μασάζ(όχι από το συγκεκριμένο γραφείο αλλά από άλλο, για το οποίο αναφέρεται το μισό site)
Εκτοτε ενας φιλος μου που παίρνει τώρα από το ιδιο γραφείο ζητάει πάντα κοπέλλες των 90,00? και του ερχονται οι ιδιες που μου έρχονταν εμένα με 130,00?!!!
Το τηλ του γραφείου ειναι ακετα κυκλοφορημένο, cosmote, τελειώνει σε 169, και εχει στην αναμονή ένα τραγουδι του Ρεμου. Οποιος το ξερει το γραφείο ας στειλει pm για ανταλλαγή εμπειριών. Σε οσους ζητησουν τηλ δεν θα απαντησω
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom