voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.925
- Πόντοι
- 366
στα μεζεα μας
υπαρχουν αλλα 6 δισ ατομα που μπορεις να πουλησεις
χ@στηκαμε για τη σφηκοφωλια
Και τι σε εμποδίζει τώρα να πουλήσεις;
στα μεζεα μας
υπαρχουν αλλα 6 δισ ατομα που μπορεις να πουλησεις
χ@στηκαμε για τη σφηκοφωλια
Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ.Μου αρεσουν και οι γυναικες
![]()
δεν αλλαζω τον μαυρο μου με κανεναν!! θα τον φερω μαζι μου!! πες μ π μενεις να ρθουμε στη γειτωνια σ![]()
Αν δεν ανέβει η τιμή του πετρελαίου ο Ρώσος δεν πάει πουθενά.
Ιδιαίτερα μέσα σε 3 χρόνια.
ναι βέβαια Τραλαλάκη β!... Ουρές θα κάνανε οι άλλες ευρωπαικές χώρες να παρακαλάνε να συμφωνήσουνε με την Ελλάδα...
θα τους λείψει βλέπεις το ελαιόλαδο (που παράγουν ένα σκασμό χώρες της Μεσογείου - Ιταλία,Ισπανία, Τυνησία, Τουρκία) , η φέτα (εεεε δεν την έχουν και σε τεράστια υπόληψη), τα πορτοκάλια (που βρίσκουν καλύτερα και φτηνότερα από Ισραήλ, Βραζιλία και έναν σκασμό χώρες), τα αγγουράκια (προβλέπω οι κρητικοί αμα γίνει κανένα τέτοιο κακό να ψάχνουν τους υπέρμαχους της εξόδου από την ΕΕ και να τους τα χώνουν στον κώλο) και όλα τα άλλα "μοναδικά" προιόντα, συμπεριλαμβανομένου του ήλιου (λες και δεν έχουν και άλλες μεσογειακές χώρες)...
τι λες βρε μαλάκα νυχτιάτικα ???? κόψε ρε την διπλή βραδυνή μαλακία σε φυραίνει τελείως...
www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=114040799]Έδωσε συνέντευξη ο ΓΑΠ στο ΑΠΕ.[/url]
http://[URL unfurl="true"]www.amna.gr/photos/201606/19-9210916703655.jpg[/img[/URL]]
Μεταξύ των άλλων είπε για το Brexit:
[b]Ερ: Πολλοί προβλέπουν το τέλος της ΕΕ, αν στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου στην Αγγλία, επικρατήσει το BREXIT. Ποια είναι η γνώμη σας;[/b]
[i]Απ: Κύριε Λιονάκη, πριν από οτιδήποτε άλλο, θέλω να επαναλάβω αυτά που ήδη είπα για τη δολοφονία της Τζο Κοξ.
Είναι ένα τραγικό γεγονός που συγκλονίζει την Ευρώπη, τον κόσμο ολόκληρο, η δολοφονία μιας νέας γυναίκας και μητέρας δύο παιδιών, βουλευτού του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας. Ένα βάρβαρο γεγονός, που επιβεβαιώνει, δυστυχώς με δραματικό τρόπο, το πού μπορεί να οδηγήσει ο φανατισμός, η μισαλλοδοξία, η πόλωση, η διχόνοια.
Θέλω να εκφράσω για ακόμη μια φορά τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια της Τζο Κοξ. Η σκέψη μας, είναι κοντά στα δύο παιδιά της, τους δικούς της. Και βεβαίως, να εκφράσω την ελπίδα, η Ευρώπη να μείνει ενωμένη.
Ας αναλογιστούμε ότι αυτό το πρωτόγνωρο μεταπολεμικό δημοκρατικό εγχείρημα, που σταδιακά μετεξελίχθηκε στη σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, ήταν αποτέλεσμα της τραγικής εμπειρίας σημαντικών ανθρώπων με όραμα, που βίωσαν τα δεινά του δεύτερου μεγάλου πολέμου και μας άφησαν μια μεγάλη παρακαταθήκη: Να συζητούμε, αντί να πολεμούμε. Ας αναλογιστούμε επιτέλους ότι, οι πολιτικοί συσχετισμοί, μπορούν να αλλάξουν με αγώνες, κοινωνικούς, πολιτικούς και όχι με αίμα. Η βία φέρνει βία. Και δεν έχει χρώμα.
Τώρα, ενδεχόμενο BREXIT θα προκαλέσει οπωσδήποτε αναστάτωση, και στην αναμπουμπούλα την πληρώνουν πάντα οι πιο αδύναμοι. [u][b]Το χειρότερο είναι πως ένα ενδεχόμενο BREXIT θα στείλει το μήνυμα "αφού έφυγαν αυτοί, ο καθένας μπορεί να φύγει". Κι αυτό δεν είναι καλό για την Ελλάδα.[/b][/u] Όσο και να μας στεναχωρεί ενίοτε, [size=20pt]η ΕΕ είναι η οικογένειά μας, το εθνικό μας κεκτημένο[/size]. Είναι εθνικό συμφέρον η περαιτέρω εμβάθυνσή της, για περισσότερη δημοκρατία και αποτελεσματικότητα. Αλλά αυτό θέλει όραμα και κινητοποίηση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. Η Ελλάδα, κοιτίδα της δημοκρατίας, πρέπει να ηγηθεί μίας τέτοιας προσπάθειας, αμέσως μετά το δημοψήφισμα στην Αγγλία, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Να ηγηθούμε ενός κινήματος για μια Ευρώπη με περισσότερη δημοκρατία στους θεσμούς και τις διαδικασίες της, μια Ευρώπη που θα αγκαλιαστεί και θα "δομηθεί" από τους πολίτες της, που θα επενδύσει σε μια πράσινη ανάπτυξη και μαζί την παιδεία και την έρευνα που χρειάζεται, που θα μπει μπροστά για τον εξανθρωπισμό του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος, αντί να δέχεται αβίαστα τις επιταγές του.
Κύριε Λιονάκη, σε έναν κόσμο πολυπολικό, με αγορές αρρύθμιστες και κοινωνίες χωρίς στοιχειώδεις πολλές φορές θεσμούς και κατοχυρωμένα ατομικά και πολιτικά δικαιώματα, χωρίς κανόνες για την προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων και του περιβάλλοντος, οι δημοκρατικές συλλογικότητες, όπως η ΕΕ, είναι περισσότερο αναγκαίες από ποτέ. Και ακόμη περισσότερο, έχουν χρέος να συμβάλλουν στον παγκόσμιο διάλογο για την οικοδόμηση μιας δημοκρατικής αλλά και προοδευτικής παγκόσμιας κοινωνίας -και διακυβέρνησης.
Χωρίς όραμα όμως, η ΕΕ θα σβήσει.[/i]
[/quote]
Ο Βλαξ που δέχθηκε το time out από το €, και τον σταμάτησε ο βούβαλος, δίνει συνεντεύξεις...
Και τον ακούν κάποιοι.
Ε, τί να πω; :dunno:
Ο Βλαξ που δέχθηκε το time out από το €, και τον σταμάτησε ο βούβαλος, δίνει συνεντεύξεις...
Και τον ακούν κάποιοι.
Ε, τί να πω;![]()
ποιο θεμα ειναι σοβαρο?
κ τελος παντων αν καποιος πρεπει να ανησυχει ειμαι εγω που ζω σαυτη τη χωρα κ οχι εσυ!
Να σου πω και ενα μυστικο?? Θα χρειαστεις βιζα κ εσυ αλλα κ εγω οταν θα βγει η Ελλαδιτσα μας!!
Ειναι θεμα χρονου τυπε!!
Γιαυτο μη μου χαλας τη ζαχαρενια μου!!

ποτε εγινε αυτο ρε μαστορα;
,[move] οι δημοκρατικές συλλογικότητες, όπως η ΕΕ[/move], είναι περισσότερο αναγκαίες από ποτέ. Και ακόμη περισσότερο, έχουν χρέος να συμβάλλουν στον παγκόσμιο διάλογο για την οικοδόμηση [glow=red,2,300] μιας δημοκρατικής αλλά και προοδευτικής[/glow] παγκόσμιας κοινωνίας -και διακυβέρνησης.
Χ

[size=20pt]Να πως λειτουργούν οι φασίστες παρέα με τα τσιράκια τους τα αφεντικά
Ραγδαία αλλαγή του σκηνικού στη Βρετανία μετά τη δολοφονία της Τζο Κοξ
Προβάδισμα 3% στο «In» σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε Παρασκευή και Σάββατο
[/size]
Η εκστρατεία για την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση προηγείται κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες του στρατοπέδου του Brexit, σύμφωνα με την πρώτη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε μετά τη δολοφονία της βουλευτή Τζο Κοξ.
Η δημοσκόπηση του Survation για τη Mail on Sunday φέρνει στο 45% το «In» έναντι 42% του «Out».
Προηγούμενη δημοσκόπηση του Survation, που είχε δημοσιευθεί την Πέμπτη, λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία της Τζο Κοξ, έδινε στο 42% το «In» και στο 45% το «Out».
Η νέα δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο.
πηγη
[size=20pt]η ΕΕ είναι η οικογένειά μας, το εθνικό μας κεκτημένο[/size].
φυσικά Τραμούλη είναι και τι ποιότητα πουλάς όχι μόνο ποσότητες...και σε ποιότητα απέχουμε χιλιάδες έτη φωτός μακριά από αυτές τις χώρες...
Αν ανατρέξεις στις δηλώσεις του τότε αντιπροέδρου θα το βρεις... ;)
σιγά μην απέχεις και μέχρι τα όρια του σύμπαντος... βλάκα
Αν ανατρέξεις στις δηλώσεις του τότε αντιπροέδρου θα το βρεις... ;)
γιατι δεν το λες με δικα σου λογια;