Νέα

BREXIT

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 108K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δυο ερωτήσεις για το Βρεττανικό δημοψήφισμα

• Το δημοψήφισμα θα βγάλει "παραμονή στην ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 40 29,4%
  • Το δημοψήφισμα θα βγάλει "έξοδος από ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 45 33,1%
  • Θα βγάλει αποτέλεσμα πολύ κοντά στο 50-50 (από 49,5% έως 50,5%)

Ψήφοι: 17 12,5%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΝΑΙ» (παραμονή)

Ψήφοι: 35 25,7%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΟΧΙ» (αποχώρηση)

Ψήφοι: 60 44,1%
  • Δε θα πήγαινα να ψηφίσω. Ας αποφασίσουν άλλοι για μένα.

Ψήφοι: 1 0,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    136

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
που τζωνάκο ??

στην Βενεζουέλα ?
στην Νότια Αφρική ?
ο τζωννυ γκεβαρα εχει σηκωσει αντιΕΕ παντιερα ενω ταυτοχρονα η Φωφη ερωτοτροπει με Τσιπρα!!!! :o
βλεπω διασπαση στο κομμα!!!
εγω ειμαι με τζω-γκεβαρα παντως!!! :rockon: :rockon: :rockon:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
19.090
Πόντοι
9.345
Από πότε? Εγω δεν ακουσα ΠΟΤΕ τη Χρυση Αυγη να αποκηρυσσει τον ναζισμό. Αν το εχεις αντιληφθει εσυ να εγινε καποια στιγμη, παρακαλω να με ενημερωσεις. Εγω ειμαι 45 χρονων και θυμαμαι οτι η Χρυση Αυγη ηταν το ελληνικο νεοναζιστικο κομμα, και εξαλλου δεν το εκρυβε και ποτέ.

Το οτι ξαφνικα οι ελληνες τρελαθηκαν, και εδωσαν 7% στο νεοναζιστικο κομμα, δεν σημαινει οτι ο λυκος μετατραπηκε σε προβατο ξαφνικα. Ε μην τρελαθουμε κιολας.

το ότι η χρυση αυγη κανει εκδηλωση μνημης στο αγαλμα του Κ Παλαιολογου κάθε χρονο,
το ότι τιμαει τους πεσοντες στα ΙΜΙΑ κάθε χρονο,
το ότι κανει μνημοσυνα για τους σφαγιασθενες σε μελιγαλα, φενεο και αλλου
που σε χαλαει τυπε?  :think:

Η ΝΔ που ειχε ανεχθει μια ΕΡΤ να λιβανιζει τους βελουχιωτηδες πολύ πριν ελθει ο συριζα σου αρεσε? 

Η ΝΔ που φοβοταν να παει να ξεχορταριασει τη πηγαδα του μελιγαλα σε ικανοποιουσε?

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
222
Πόντοι
346
δημιουργηθηκε θεμα για τη χωρα μου κ το βλεπω τωραααα! καλα ποσεςς μερεςς εχω να μπω!!

αντε παιδακια ετοιμαζω βαλιτσουλεςςς να αριβαρω παλι εις τας αθηνας με το Brexit που ρχεται!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δημιουργηθηκε θεμα για τη χωρα μου κ το βλεπω τωραααα! καλα ποσεςς μερεςς εχω να μπω!!

αντε παιδακια ετοιμαζω βαλιτσουλεςςς να αριβαρω παλι εις τας αθηνας με το Brexit που ρχεται!!  :2funny: :2funny: :2funny:
ελα να σε πιτσιλισουμε :cum: :cum: :cum:

πλιτς πλιτς πλιτς :cum: :cum: :cum: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
το ότι η χρυση αυγη κανει εκδηλωση μνημης στο αγαλμα του Κ Παλαιολογου κάθε χρονο,
το ότι τιμαει τους πεσοντες στα ΙΜΙΑ κάθε χρονο,
το ότι κανει μνημοσυνα για τους σφαγιασθενες σε μελιγαλα, φενεο και αλλου
που σε χαλαει τυπε?  :think:

Η ΝΔ που ειχε ανεχθει μια ΕΡΤ να λιβανιζει τους βελουχιωτηδες πολύ πριν ελθει ο συριζα σου αρεσε? 

Η ΝΔ που φοβοταν να παει να ξεχορταριασει τη πηγαδα του μελιγαλα σε ικανοποιουσε?
αυτες οι ηλιθιοτητας με τις φορμες παραλλαγης τα ξυρισμενα κεφαλια τις δαδες τον χαιρετισμο κλπ ΕΠΡΕΠΕ ναχουν κοπει ΠΡΙΝ τον Φυσσα
τωρα ειναι αργα πλεον,κι εχει διαμορφωθει μια αρνητικη γνωμη στο 80% του κοσμου για την ΧΑ...με οσα γινονται αν ηταν σοβαροι ΠΡΙΝ θαχαν τωρα 30-40%....αυτη την στιγμη ταβανι της ειναι το 10... :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16

ΜΛΜ το θεμα ειναι ουσιωδες ,δεν το αντιλαμβανεσαι ,οκ,αλλα μην μαλ..σαι κι απο πανω... ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.737
Πόντοι
1.306

μην στεναχωριέσαι κοκώνα μου... όλα θα πάνε καλά

Συνημμένα

• Remain in.jpg
    Remain in.jpg
    363,9 KB · Εμφανίσεις: 33

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Brexit: Υπέρ της παραμονής οι Βρετανοί σε νέα δημοσκόπηση

AddThis Sharing Buttons
Η εκστρατεία υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται να προηγείται ξανά στις δημοσκοπήσεις, δίνοντας μια ώθηση στον πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον ο οποίος μάχεται για να αποφύγει την αποχώρηση στο ιστορικό δημοψήφισμα της Πέμπτης.

Μια ακόμα έρευνα έδειξε επίσης μια αλλαγή υπέρ του στρατοπέδου της παραμονής, ενώ ο Κάμερον κέρδισε την υποστήριξη μίας από της δημοφιλέστερες εφημερίδες, όταν η δεξιά Mail on Sunday κάλεσε τους αναγνώστες της να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής στην ΕΕ. Η

εφημερίδα Sunday Times της Βρετανίας, ωστόσο, κάλεσε τους αναγνώστες της να ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της Πέμπτης, ως έναν τρόπο για να πιέσουν για βαθύτερη μεταρρύθμιση του μπλοκ.

"Ναι, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μια δύσκολη διαδρομή, αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Το δημοψήφισμα αυτό μπορεί να είναι η μόνη ευκαιρία που θα έχουμε ποτέ για να θέσουμε τέλος στην προέλαση του ευρωπαϊκού σχεδίου" ανέφερε η εφημερίδα στο κύριο άρθρο της. Η εφημερίδα έγραψε ότι υποστηρίζει την ιδέα του επικεφαλής της αποχώρησης Μπόρις Τζόνσον, να διεξαχθεί ένα δεύτερο δημοψήφισμα μετά από διαπραγματεύσεις για περαιτέρω μεταρρυθμίσεις με τις Βρυξέλλες.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
222
Πόντοι
346
ΜΛΜ το θεμα ειναι ουσιωδες ,δεν το αντιλαμβανεσαι ,οκ,αλλα μην μαλ..σαι κι απο πανω... ;)

ποιο θεμα ειναι σοβαρο?
κ τελος παντων αν καποιος πρεπει να ανησυχει ειμαι εγω που ζω σαυτη τη χωρα κ οχι εσυ!

Να σου πω  και ενα μυστικο?? Θα χρειαστεις βιζα κ εσυ αλλα κ εγω οταν θα βγει η Ελλαδιτσα μας!!
Ειναι θεμα χρονου τυπε!!
Γιαυτο μη μου χαλας τη ζαχαρενια μου!!

Επισκέπτης
ποιο θεμα ειναι σοβαρο?
κ τελος παντων αν καποιος πρεπει να ανησυχει ειμαι εγω που ζω σαυτη τη χωρα κ οχι εσυ!

Να σου πω  και ενα μυστικο?? Θα χρειαστεις βιζα κ εσυ αλλα κ εγω οταν θα βγει η Ελλαδιτσα μας!!
Ειναι θεμα χρονου τυπε!!
πλιτς πλιτς πλιτς :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
ποιο θεμα ειναι σοβαρο?

Ειναι θεμα χρονου τυπε!!
εγω πηγαινα στην Αγγλια το 88 το 90 κ το 95..καμμια δυσκολια δεν ειχα,ουτε εχει καποια διαφορα τωρα η διαδικασια.. ;)
ουτε εχει κ καποιος απο αλλες χωρες εκτος ΕΕ να παει...(δεν αναφερομαι απο χωρες τριτοθυ κοσμου,αν κ πιο πολλοι απο κει ερχονται ΤΩΡΑ!!)
τα επιχηρηματα αυτα ειναι για ηλιθιους...δεν  τιμα ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ σου να τα συμεριζεσαι.... :) :hi: :hi:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.737
Πόντοι
1.306
1.εγω πηγαινα στην Αγγλια το 90 κ το 95..καμμια δυσκολια δεν ειχα,ουτε εχει κ καποιος απο αλλες χωρες εκτος ΕΕ να παει...(δεν αναφερομαι απο χωρες τριτοθυ κοσμου,αν κ πιο πολλοι απο κει ερχονται ΤΩΡΑ!!)
τα επιχηρηματα αυτα ειναι για ηλιθιους...δεν  τιμα ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ σου να τα συμεριζεσαι.... :) :hi: :hi:

το 90 και το 95 δεν ήταν η Αγγλία στην ΕΕ ?  :think:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
το 90 και το 95 δεν ήταν η Αγγλία στην ΕΕ ?  :think:
ναι...εχεις δικιο,αστοχο το παραδειγμα,αλλα η θεση μου ειναι απλη,δεν προκειται ναχουν αλλαγες οσοι πανε εκει απο ευρωπαικες χωρες.παρα μονο στα επιδοματα κ τα δικαιωματα,που ειναι κ σωστο ,αλλιως θα κατσικωθουν ολοι οι πολωνοι κι οι ρουμανοιι... ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.737
Πόντοι
1.306
ναι...εχεις δικιο,αστοχο το παραδειγμα,αλλα η θεση μου ειναι απλη,δεν προκειται ναχουν αλλαγες οσοι πανε εκει απο ευρωπαικες χωρες.παρα μονο στα επιδοματα κ τα δικαιωματα,που ειναι κ σωστο ,αλλιως θα κατσικωθουν ολοι οι πολωνοι κι οι ρουμανοιι... ;)

έτσι και αλλιώς αυτό πέθανε με την πρόσφατη συμφωνία που πέτυχε ο Κάμερον... κανένα επίδομα στους μετανάστες από ΕΕ πριν κλείσουν τέσσερα χρόνια στην Αγγλία...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
έτσι και αλλιώς αυτό πέθανε με την πρόσφατη συμφωνία που πέτυχε ο Κάμερον... κανένα επίδομα στους μετανάστες από ΕΕ πριν κλείσουν τέσσερα χρόνια στην Αγγλία...
κατα βαση η Αγγλια εχει ηδη κερδισει αρκετα απο την τελευταια συμφωνια..υπαρχουν ομως τα διπλα που θα ωφεληθει αν αποχωρησει γενικοτερα!!!!
υγ.τεσερα χρονια δουλειας η 4 χρονια παρουσιας?-δηλωματος?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.737
Πόντοι
1.306
κατα βαση η Αγγλια εχει ηδη κερδισει αρκετα απο την τελευταια συμφωνια..υπαρχουν ομως τα διπλα που θα ωφεληθει αν αποχωρησει γενικοτερα!!!!

τίποτε δεν έχει να κερδίσει... το 65% του εξαγωγικούτης εμπορίου γίνεται προς χώρες της ΕΕ ... θα πρέπει να διαπραγματευθεί εκ νέου συμφωνίες με 27 χώρες από το μηδέν και ορισμένες εκ των οποίων δεν θα τρέφουν και τα καλύτερα των αισθημάτων απέναντι της.. οπότε μάντεψε τι έχει να γίνει στο εξαγωγικό της εμπόριο...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
9
Πόντοι
16
τίποτε δεν έχει να κερδίσει... το 65% του εξαγωγικούτης εμπορίου γίνεται προς χώρες της ΕΕ ... θα πρέπει να διαπραγματευθεί εκ νέου συμφωνίες με 27 χώρες από το μηδέν και ορισμένες εκ των οποίων δεν θα τρέφουν και τα καλύτερα των αισθημάτων απέναντι της.. οπότε μάντεψε τι έχει να γίνει στο εξαγωγικό της εμπόριο...
μονο κ μονο που θαναι εκτος ΕΕ θα φουντωσει η εισροη καταθεσεων απο ΕΕ κατοικους!!! ;)
θα χασουμε κι εμεις,αυτο γραφουν οι Ελβετικες εφημεριδες,που το αναφερουν σαν το ενα  αρνητικο εφφεκτ του ΒΡΕΧΙΤ για την χωρα-Ελβετια,δηλ οτι θα μειωθει η εδω εισροη..

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.102
Πόντοι
1.496

Στη Κυψελη θα ερθεις;Εχει και δω μαυρους να βολευτεις.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
222
Πόντοι
346
εγω πηγαινα στην Αγγλια το 88 το 90 κ το 95..καμμια δυσκολια δεν ειχα,ουτε εχει καποια διαφορα τωρα η διαδικασια.. ;)
ουτε εχει κ καποιος απο αλλες χωρες εκτος ΕΕ να παει...(δεν αναφερομαι απο χωρες τριτοθυ κοσμου,αν κ πιο πολλοι απο κει ερχονται ΤΩΡΑ!!)
τα επιχηρηματα αυτα ειναι για ηλιθιους...δεν  τιμα ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ σου να τα συμεριζεσαι.... :) :hi: :hi:

δεν επιχειρηματολογησα, ενα σχολιο εκανα!  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom