Νέα

BREXIT

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Δυο ερωτήσεις για το Βρεττανικό δημοψήφισμα

• Το δημοψήφισμα θα βγάλει "παραμονή στην ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 40 29,4%
  • Το δημοψήφισμα θα βγάλει "έξοδος από ΕΕ" 50,5% και πάνω

Ψήφοι: 45 33,1%
  • Θα βγάλει αποτέλεσμα πολύ κοντά στο 50-50 (από 49,5% έως 50,5%)

Ψήφοι: 17 12,5%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΝΑΙ» (παραμονή)

Ψήφοι: 35 25,7%
  • Αν είχα δικαίωμα ψήφου θα ψήφιζα «ΟΧΙ» (αποχώρηση)

Ψήφοι: 60 44,1%
  • Δε θα πήγαινα να ψηφίσω. Ας αποφασίσουν άλλοι για μένα.

Ψήφοι: 1 0,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    136

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.872
Πόντοι
6.265
Καλα
εδω απλα παντα θελουν να εχουν καποιν που να αποκαλουν ναζι

πριν τον μιχαλολιακο αν θυμαστε  λεγανε τον καρατζαφερη φυρερ
το ειχανε κανει καρατζαφυρερ

τι ωραια παλι το συστημα πουλησε μια δολοφονια απο εναν κακο ακροδεξιο  και δωστου δηλωσεις μεχρι και εδω απο τον τσιπρα για τους κακους ακροδεξιους δολοφονους(αν ηταν ακροαριστεροι ομως οπως με την 17 νοεμβρη η τους πυρηνες δεν πειραζει ) για ρατσισμο και κλπ παπαριες

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.846
Πόντοι
17.085
Mα δεν προκεται να ηταν υπερ του brexit
γιατι αυτα τα εγκληματα ιστορικα τα κανει το συστημα

βλεπε ποιοι μεχρι και στην ελλαδα ειναι κατα του brexit (συριζα κλπ)και θα καταλαβεις
Τα εγκλήματα αυτά τα κάνουν φανατικοί ψεκασμένοι του εθνολαϊκού μετώπου γι' αυτό δεν πρόκειται να ήταν υπέρ του Brexit η δολοφονηθείσα.

αυτός ο τύπος δηλαδή παίζει θέατρο και δεν είναι αυτός που δείχνει ή είναι και πήγαν και τον τσίγκλησαν κι άλλο οι μυστικές υπηρεσίες; (του 'παν ότι αυτή έβρισε και τη μάνα σου ξέρω γω). Πώς έγινε η φάση;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
241
Πόντοι
346
Αλλο Λεπεν αλλο χρυση αυγη. Η Λεπεν ειναι ακροδεξια. Η ΧΑ ειναι νεοναζί.

Οι μαλακίες σου αυτές, έχουν πέραση ακόμη σε κάτι φλώρια του ψυχικού,
με ροζ πουλοβεράκια τον αύγουστο στους ώμους ...

που τρώνε στο βαρούλκο και πίνουν σαμπάνιες στο Νάμος και στο ποσειδώνιο στις σπέτσες.

Αυτοί , είναι δεν είναι 2%.

Αυτοί θα σας μείνουν και κάτι χούφταλα.

Προσεχώς, θα έχει μονοψήφιο η ΝΔ.
ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ο συνεργάτης του [size=12pt]Προδότη & Αλήτη.[/size]

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
32
Πόντοι
66
Από πότε? Εγω δεν ακουσα ΠΟΤΕ τη Χρυση Αυγη να αποκηρυσσει τον ναζισμό. Αν το εχεις αντιληφθει εσυ να εγινε καποια στιγμη, παρακαλω να με ενημερωσεις. Εγω ειμαι 45 χρονων και θυμαμαι οτι η Χρυση Αυγη ηταν το ελληνικο νεοναζιστικο κομμα, και εξαλλου δεν το εκρυβε και ποτέ.

Το οτι ξαφνικα οι ελληνες τρελαθηκαν, και εδωσαν 7% στο νεοναζιστικο κομμα, δεν σημαινει οτι ο λυκος μετατραπηκε σε προβατο ξαφνικα. Ε μην τρελαθουμε κιολας.

Και εγώ δεν είδα να τον αποκηρύσσει, αλλά φανερά δεν τον προωθεί κιόλας...

Ο Γ.Γ τους πάντως ως εθνικιστής προβάλλεται, όπως ο άλλος Γ.Γ ως κομμουνιστής.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.314
Πόντοι
8.006
Καλα
εδω απλα παντα θελουν να εχουν καποιν που να αποκαλουν ναζι
Ρε τύπε ασε μας, να χαρεις. Εγω σας αποκαλώ ναζί? Ως τι ιδρυθηκε η Χρυση Αυγη? Ιδρυθηκε ή οχι ως το ελληνικο νεοναζιστικο κομμα? Το περιοδικο της υμνουσε τον Χιτλερ και το ναζισμο σε καθε εκδοση του? Εγω τους εκανα ναζιστές? Επειδη ξαφνικα πηραν 7% και θελουν να "στρογγυλεψουν" τα πραγματα για να παρουν παραπανω, πρεπει να παθουμε μνημη χρυσοψαρου?

Εδω ξαφνικα γινανε και χουντικοι και θρησκοι, για να τσιμπησουν καμια ψηφο παραπανω. Τοσο ψοφοδεείς. Εμενα ομως η μνημη μου μια χαρα λειτουργει, που τους θυμαμαι αδιαφορους εως εχθρικους για την Χουντα και εντελώς αθεους.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
241
Πόντοι
346
Από πότε? Εγω δεν ακουσα ΠΟΤΕ τη Χρυση Αυγη να αποκηρυσσει τον ναζισμό. Αν το εχεις αντιληφθει εσυ να εγινε καποια στιγμη, παρακαλω να με ενημερωσεις.

Και η ΝΔ ποτέ δεν αποκύρηξε τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.
Είναι Κουμμούνια.

Γι'αυτό και παίρνουν ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
Π.χ.  ΕΝΦΙΑΑ

Π.χ. τα Τεκμήρια στα ΙΧΕ, που είχε βάλει ο Θανασάκης ο Κανελόπουλος
το 1978 , καθαρόαιμο κουμμούνι ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΝ.

Αν άκουσες εσύ πουθενά τη ΝΔ

Από πότε? Εγω δεν ακουσα ΠΟΤΕ τη ΝΔ να αποκηρυσσει τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. Αν το εχεις αντιληφθει εσυ να εγινε καποια στιγμη, παρακαλω να με ενημερωσεις.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.872
Πόντοι
6.265
Τα εγκλήματα αυτά τα κάνουν ψεκασμένοι του εθνολαϊκού μετώπου γι' αυτό δεν πρόκειται να ήταν υπέρ του Brexit.

αυτός ο τύπος δηλαδή παίζει θέατρο και δεν είναι αυτός που δείχνει ή είναι και πήγαν και τον τσίγκλησαν κι άλλο οι μυστικές υπηρεσίες; (του 'παν ότι αυτή έβρισε και τη μάνα σου ξέρω γω). Πώς έγινε η φάση;

Bρηκανε εκει εναν καμμενο ψυχακια και το κανε
δυσκολο ειναι?

και η πλακα ειναι οτι αυτος που ηταν πιστοποιημενα ψυχακιας αυτο το περνανε στα ψιλα αυτο και τονιζουν οτι ηταν "Ακροδεξιος"

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
32
Πόντοι
66
Τα εγκλήματα αυτά τα κάνουν φανατικοί ψεκασμένοι του εθνολαϊκού μετώπου γι' αυτό δεν πρόκειται να ήταν υπέρ του Brexit η δολοφονηθείσα.

Με πλύση εγκεφάλου:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    58,8 KB · Εμφανίσεις: 73

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.314
Πόντοι
8.006
Πώς να το κανουμε ρε τύποι, οι ακραιοι κανουν ακροτητες. Ετσι ειναι αυτα τα πραγματα. Δεν τις κανουν οι μετριοπαθεις ανθρωποι. Ποιος τους φταιει αν απο τις ακροτητες "ενδυναμωνεται" το συστημα (ποιο συστημα αραγε)? Ας μην τις κανανε.
Αν σας παρηγορει να σκεφτεστε οτι ο ακραιος στηθηκε απο το συστημα, καλώς.
Αμ δε ομως.

Μηπως και τους παλαιστινιους τους στηνουν οι Εβραιοι για να μπορουν να συνεχιζουν τις επιθεσεις τους?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.846
Πόντοι
17.085
Ρε τύπε ασε μας, να χαρεις. Εγω σας αποκαλώ ναζί? Ως τι ιδρυθηκε η Χρυση Αυγη? Ιδρυθηκε ή οχι ως το ελληνικο νεοναζιστικο κομμα? Το περιοδικο της υμνουσε τον Χιτλερ και το ναζισμο σε καθε εκδοση του? Εγω τους εκανα ναζιστές? Επειδη ξαφνικα πηραν 7% και θελουν να "στρογγυλεψουν" τα πραγματα για να παρουν παραπανω, πρεπει να παθουμε μνημη χρυσοψαρου?

Εδω ξαφνικα γινανε και χουντικοι και θρησκοι, για να τσιμπησουν καμια ψηφο παραπανω. Τοσο ψοφοδεείς. Εμενα ομως η μνημη μου μια χαρα λειτουργει, που τους θυμαμαι αδιαφορους εως εχθρικους για την Χουντα και εντελώς αθεους.
Ναι ώρες είναι να μας πεις ότι ήταν ναζί κι ο Χίτλερ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.314
Πόντοι
8.006
Και η ΝΔ ποτέ δεν αποκύρηξε τον ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.
Είναι Κουμμούνια.

Γι'αυτό και παίρνουν ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ.
Π.χ.  ΕΝΦΙΑΑ

Π.χ. τα Τεκμήρια στα ΙΧΕ, που είχε βάλει ο Θανασάκης ο Κανελόπουλος
το 1978 , καθαρόαιμο κουμμούνι ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΝ.

Αν άκουσες εσύ πουθενά τη ΝΔ

Να αποκηρυξει η ΝΔ τον κομμουνισμο για ποιο λογο? Υπηρξε ποτέ ιδεολογια της?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
241
Πόντοι
346

ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ στη Θράκη , έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;;;

ή Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;;;;

Δεν μας χέζετε ρε ...

Γίνατε και θρήσκοι ... κοπρίτες ...

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/imamoglou-erhan-nd-660.jpg?itok=VQeeBpzO[/img[/URL]]

[size=20pt]Άϊ σιχτίρ ...[/size]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.314
Πόντοι
8.006
ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ στη Θράκη , έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;;;

ή Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;;;;

Δεν μας χέζετε ρε ...

Γίνατε και θρήσκοι ... κοπρίτες ...

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/imamoglou-erhan-nd-660.jpg?itok=VQeeBpzO[/img[/URL]]

[size=20pt]Άϊ σιχτίρ ...[/size]
[/quote]

Πολύ καλα κάνει και εχει μουσουλμανους βουλευτες η ΝΔ.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
32
Πόντοι
66
Ο κύριος που δεν αναγνωρίσατε είναι ο "Κος 10%"...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
10.846
Πόντοι
17.085
δυσκολο ειναι?

και η πλακα ειναι οτι αυτος που ηταν πιστοποιημενα ψυχακιας αυτο το περνανε στα ψιλα αυτο και τονιζουν οτι ηταν "Ακροδεξιος"
Το επικίνδυνο τονίζουν κι αυτό που εξηγεί την πράξη του.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
δυσκολο ειναι?

Ψυχακιας και ακροδεξιος, παντως ειναι ενας συνηθισμενος συνδιασμος.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
241
Πόντοι
346

[size=14pt]Πολύ καλα κάνει και εχει μουσουλμανους βουλευτες η ΝΔ.[/size]

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.872
Πόντοι
6.265
Ο ετεροθαλής αδελφός του Τόμας Μερ αποκάλυψε ότι ο δολοφόνος δεν ασχολείτο με την πολιτική, ούτε ήταν ρατσιστής και ανέφερε ότι τα δύο αδέλφια είχαν καλές σχέσεις, παρόλο που ο Duane είναι μιγάς. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο αδελφός του πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και έχει κατά καιρούς νοσηλευτεί ενώ έχει εμμονή με την καθαριότητα και την προσωπική του υγιεινή γι’ αυτό χρησιμοποιούσε συνέχεια μαντηλάκια καθαρισμού.

Οτι και να του λεγανε να φωναξει αυτοι που τον βαλανε θα φωναζε

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
32
Πόντοι
66
Ο ετεροθαλής αδελφός του Τόμας Μερ αποκάλυψε ότι ο δολοφόνος δεν ασχολείτο με την πολιτική, ούτε ήταν ρατσιστής και ανέφερε ότι τα δύο αδέλφια είχαν καλές σχέσεις, παρόλο που ο Duane είναι μιγάς. Ο ίδιος δήλωσε ότι ο αδελφός του πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και έχει κατά καιρούς νοσηλευτεί ενώ έχει εμμονή με την καθαριότητα και την προσωπική του υγιεινή γι’ αυτό χρησιμοποιούσε συνέχεια μαντηλάκια καθαρισμού.

Τύπε, λες οι μαλάκες να του μπέρδεψαν τα χάπια;

Αρχιζω να ανησυχώ για τον δοπαμίνα ρε πούστη μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom