Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

εχω απολυτο δικαιο τελικα, εκτακτη ειδηση απο βρετανια
γυναικα βουλευτης των εργατικων υπερμαχος της παραμονης στην ευρωπαικη ενωση δολοφονηθηκε αγρια (15 λεπτα τη χτυπουσε)
απο ακροδεξιο? μαλλον που καθως τη σκοτωνε φωναζε "πρωτα η βρετανια"
οι ακροδεξιοι και οι ακροαριστεροι ειναι ψυχανωμαλοι και επικινδυνοι για το κοινωνικο συνολο
κριμα τη γυναικα, γαμω τον ψυχανωμαλο φασιστα
Τυπε πως θα χαραχτηριζες τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της 17Ν, πυρηνων της φωτιας, των αναρχικων που εκαψαν την εγκυο στην μαρφιν κλπ![]()
δε σας εφτανε η Ελλαδα καταστρεψατε και την Ευρώπη τώρα,πασοκικα αποβράσματαπυροβολησαν βρετανιδα βουλευτη για το brexit
Πληρωμένους,καθοδηγούμενους από μυστικές υπηρεσίες.
Ωχ,παιδια παππα;καταλαβα.Ωστε από μικροι ηταν κωλοπαιδα,ε;Κακομαθημένα πλουσιοπαιδα των ΒΠ ηταν ο Ρωμανος, ο Μιχαηλιδης και τα λοιπα γαμωμπασταρδα που τα επιασαν με τα ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ στα χερια να ληστευουν τραπεζες. Ευκολα θα μπορουσαν να ειχαν σκοτώσει
Επισης οι Ξηροι ηταν σχεδον γειτονες μου!
Παπαδοπαιδια με αυλη με καλαμιες στο πατρικο τους που μεσα εκρυβαν κλεμενα μηχανακια
Απο μικροι ανωμαλες προσωπικοτητες ολοι τους
Απλα βρισκουν ενα ιδεολογικο παραπετασμα ώστε να μπορουν να σκοτώνουν και να καμαρώνουν
Ωχ,παιδια παππα;καταλαβα.Ωστε από μικροι ηταν κωλοπαιδα,ε;
Ισως να παρει μεταθεση για αλλη ημερομηνια.Πάει το brexit. Παπαλα. Μετά την δολοφονία της βουλευτινας των εργατικών αλλάζει το σκηνικό
Ισως να παρει μεταθεση για αλλη ημερομηνια.
Πάει το brexit. Παπαλα. Μετά την δολοφονία της βουλευτινας των εργατικών αλλάζει το σκηνικό
Έτσι γίνεται πάντα, βρίσκουν έναν τρελό για να κάνει τη δουλειά, ο Ρουπακιάς να φέρει το Σύριζα, τώρα αυτός για να μην γίνει brexit που δεν θέλει το κεφάλαιο. Την πλήρωσε η κακομοίρα τώρα, όπως ο Φύσσας
φαντάζομαι το πήρατε σήμερα το μήνυμα για το τι γίνετε στην ευρώπη αν είσαι διεφθαρμένος πολιτικός και γιατί δεν σε παίρνει να είσαι διεφθαρμένος ;)
αν οι βρετανοί πολιτικοί κάναν αυτά που κάναν οι έλληνες τόσα χρόνια στην βρετανία η στην γερμανία θα τους είχαν λιντσάρει όλους!!
μου το λέγαν γερμανοί φίλοι εδώ και καιρό ότι έξω δεν τους πέρνει τους πολιτικούς και δεν τους πίστευα!!
αλλά μετά το σημερινό μπήκα στο νόημα γιατί οι ευρωπαίοι πολιτικοί δεν είναι κλέφτες και προδότες :o
Επειδή δε μ αρεσουν οι γενικεύσεις πουθενα,δηλαδη εννοω δε θα μπω σε μια δημοσια υπηρεσια και θα πω να οι τεμπέληδες όπως κανουν αλλοι για παράδειγμα,ξερεις τιποτα συγκεκριμενο για τη βουλευτη η το πας ολοι οι πολιτικοι είναι κλεφτες και προδοτες αμα τη εμφανισει;φαντάζομαι το πήρατε σήμερα το μήνυμα για το τι γίνετε στην ευρώπη αν είσαι διεφθαρμένος πολιτικός και γιατί δεν σε παίρνει να είσαι διεφθαρμένος ;)
αν οι βρετανοί πολιτικοί κάναν αυτά που κάναν οι έλληνες τόσα χρόνια στην βρετανία η στην γερμανία θα τους είχαν λιντσάρει όλους!!
μου το λέγαν γερμανοί φίλοι εδώ και καιρό ότι έξω δεν τους πέρνει τους πολιτικούς και δεν τους πίστευα!!
αλλά μετά το σημερινό μπήκα στο νόημα γιατί οι ευρωπαίοι πολιτικοί δεν είναι κλέφτες και προδότες :o
Περιμενω με αγωνια τα τεκμηριωμενα και αδιασειστα στοιχεια...ήταν πολύ διεφθαρμένη η Jo Cox ???