tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Δε προξενει εντυπωση ότι το BREXIT προηγείται;
Οχι -αρκετοι λογοι, ο οικονομικος ενας απο αυτους
καλυτερα εκτος
Δε προξενει εντυπωση ότι το BREXIT προηγείται;

Ναιτζελ Φαρατζ και Γιωργος Καρατζαφερης στηριζουν το BREXIT!!!
Οι Ευρωσκεπτικηστες στηριζουν το BREXIT!![]()
![]()
![]()
Ηταν εναντιον και στο Ευρωσυνταγμα και εκανε περιοδιες σε Λονδινο και Παρισι!Και μονο που το στηριζει ο Καρατζαφυρερ τριζουν τα θεμελια του ΤηλεΆστυ και της Ευρωπης ολοκληρης![]()
![]()
![]()

Ο μεγαλοαγροτης μεγαλογιατρος μεγαλοδικηγορος που κλεβουν ασυστολα το ελληνικο δημοσιομετα ποιος θα σου δανειζει;
http://[URL unfurl="true"]www.usflagdepot.com/store/media/britishunion.gif[/img[/URL]]
Στις 23 Ιουνίου γίνεται στη Βρετανία το περίφημο δημοψήφισμα.
[color=red]Το BOU δε μπορεί να μείνει απ’ έξω.[/color]
Και θα δείξει την πολιτική ωριμότητα των μελών του με δυο ψηφοφορίες:
.
[/quote]
τυπε στην αγγλια λενε οτι μενει μονιμα και ο λιλας,οποτε το δημοψηφισμα εχει πολυ σοβαρες συνεπειες για το μπου :cool:
μας εδεσε καλα ο εθνοπροδοτης φρυδιας
κανονικα πρεπει να βγαλουν τα κοκκαλα του και να τα βαλουν φυλακη

ΝΑΙ γιατι οι ελληνες θα πανε να δουλεψουν στα καραβια, στα χωράφια, στις βιοτεχνιες
βλέπεις άλλη λυση εσυ? που? στον καρανικα και τους ενφια?

για εξηγησε μας την μεταφυσικη σκεψη σου..ΤΙ εχει αλλαξει τοσο ριζικα,ειδικα στην Βρετανια ,που δεν γινεται να επανελθει???Η διαλυση της ευρωπης θα αλλαξει πολλα σε ολο τον κοσμο (αν γινει),οσοι πιστευουν οτι θα ειναι καλυτερα με διαλυμενη ευρωπη θυμουνται πως ηταν οι χωρες τους εκτος, ΝΑΙ αλλα οι εποχες απο τοτε εχουν αλλαξει πολυ ,δεν ξερω αλλα μπορει πραγματα που ειναι τωρα αυτονοητα ,τοτε να ειναι απιαστο ονειρο
Μπα, ατυχησες, αχωνευτος θα μεινω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΒREXIT, HARD WITH TSAMPOUKA!!!!
ρε να δεις που θα συμπαθησω τους αχωνευτους....![]()
εννοεις δεν θα γινει το BREXIT?Μπα, ατυχησες, αχωνευτος θα μεινω...![]()

Μπα, ατυχησες, αχωνευτος θα μεινω...![]()
Α, οχι, δεν εχω ιδεα τι θα γινει. Εννοω οτι ειμαι υπερ της ενωμενης Ευρωπης...εννοεις δεν θα γινει το BREXIT?
θα σου κανω προβλεψη 24 ωρες πριν.... ;)
ειμαι αισιοδοξος ομως....οι Αγγλοι δεν νομιζουν οτι απο δημαρχοι αντεχουν να γινουν εσαει κλητηρες...![]()
με δειγμα 2 χιλιαδων ανθρωπων σε ενα γιου κευ των 60+ εκατομυριων ανθρωπων, απ τη στιγμη που και οι φανατικοτεροι υποστηρικτες της αποχωρησης (εκαναν τη μαλακια) και παραδεχτηκαν και οι ιδιοι οτι τα πρωτα χρονια θα χαθουν θεσεις εργασειας το αποτελεσμα ειναι τελειωμενο
και το σκωτζεζικο 50-50 ηταν και βγηκε σχεδον 57-43αχωνευτους εννουσα τους Αγγλαρες.... >Α, οχι, δεν εχω ιδεα τι θα γινει. Εννοω οτι ειμαι υπερ της ενωμενης Ευρωπης...
γιατι να χαθουν θεσεις εργασιας??σιγα μη γινει μπρεξιτ, πληρωμενες τηλεφωνικες δημοσκοπησεις (για να μανιπιουλαρονται οι αγορες)με δειγμα 2 χιλιαδων ανθρωπων σε ενα γιου κευ των 60+ εκατομυριων ανθρωπων, απ τη στιγμη που και οι φανατικοτεροι υποστηρικτες της αποχωρησης (εκαναν τη μαλακια) και παραδεχτηκαν και οι ιδιοι οτι τα πρωτα χρονια θα χαθουν θεσεις εργασειας το αποτελεσμα ειναι τελειωμενο
και το σκωτζεζικο 50-50 ηταν και βγηκε σχεδον 57-43