Superfappan
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2025
- Like
- 839
- Πόντοι
- 81
Και η εν λόγω τσόντα
Γενικά είναι Βασίλισσά....!!!Η βασίλισσα του creampie ! Θυμάμαι μια τσόντα όπου το παλικάρι που τη γαμουσε έχυσε 5 φορές μέσα της και η πρώτη ήταν περίπου στα 3 λεπτά (προφανώς και τουλάχιστον 3 στα 4 από τα επόμενα creampies ήταν fake αλλά πήρε επάξια μια θέση στις 3 αγαπημένες μου τσόντες εβερ )
Είναι η άτιμη ! Τα maga milf είναι η καλύτερη σεξουαλική εμπειρίαΓενικά είναι Βασίλισσά....!!!
Οι maga γυναίκες είναι οι πιο καβλιαρες !Ρεπουμπλικανή progilf γαμιόλα. Και τα αρχίδια μέσα
Νομίζω στα cum4k δεν είναι όλα αληθινά ctreampies
Και η εν λόγω τσόντα
The best of the best!!! Για ατελείωτα ξεσκίσματα και χυσίματα creampie και μη!!Γενικά είναι Βασίλισσά....!!!
Iσως η μοναδική στον επαγγελματικό χώρο της που αντιστέκεται στην λαίλαπα δικαιωματισμου των Δημοκρατικών...Ρεπουμπλικανή progilf γαμιόλα. Και τα αρχίδια μέσα
Ξέχασες το "i love you karga"!Brandi if you reading this and they say you live here, please anevase photos baby to see you if are still like when I used to taka taka all and every day with you...!!!
Eιναι σεμνή και συντηρητική ...αλλιώς θα ήταν μονόχρωμος ο όμορφος κωλος της από το μαύρισμα.
Αφού τρελαίνεται για μεγάλη μαύρη τσαπουIσως η μοναδική στον επαγγελματικό χώρο της που αντιστέκεται στην λαίλαπα δικαιωματισμου των Δημοκρατικών...
Για καθαρά επαγγελματικούς λόγους...Αφού τρελαίνεται για μεγάλη μαύρη τσαπου
Νομίζω στα cum4k δεν είναι όλα αληθινά ctreampies
Σε πιο πάνω μήνυμα στο thread το λέω πως πιθανότατα δεν είναι όλα τα cumshots αληθινάΗ βασίλισσα του creampie ! Θυμάμαι μια τσόντα όπου το παλικάρι που τη γαμουσε έχυσε 5 φορές μέσα της και η πρώτη ήταν περίπου στα 3 λεπτά (προφανώς και τουλάχιστον 3 στα 4 από τα επόμενα creampies ήταν fake αλλά πήρε επάξια μια θέση στις 3 αγαπημένες μου τσόντες εβερ )
Είμαστε υπεράνω,την αγαπάμε anyway.Κρίμα που δεν έδωσε ποτέ κωλο.
Δήλωσε ότι δεν νιώθει ευχαρίστηση από εκεί...Κρίμα που δεν έδωσε ποτέ κωλο.
Σκέτη καύλα η κυρίαΗ βασίλισσα του creampie ! Θυμάμαι μια τσόντα όπου το παλικάρι που τη γαμουσε έχυσε 5 φορές μέσα της και η πρώτη ήταν περίπου στα 3 λεπτά (προφανώς και τουλάχιστον 3 στα 4 από τα επόμενα creampies ήταν fake αλλά πήρε επάξια μια θέση στις 3 αγαπημένες μου τσόντες εβερ )