Νέα

Bουλγαρία - Φιλιπούπολη...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pulos Koutsikos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Τύπε αν προσεξες το θρεντ αναφέρεται στη Βουλγαρία οχι αριστερα και δεξια,μη σοκάρεσαι,εισαι στο μπου.κομ και οι περισσότεροι
ταξιδευουν κυρίως για να γαμησουν,αναλογως ποσο ενδιαφερουσα ειναι η χωρα και τι εχει να επιδειξει μπορει να τη ξαναεπισκεπτονται μονο και μόνο για να γαμήσουν,το ξέρω οτι σου ακουγεται φρικτο και απαίσιο αλλά συμβαινουν κι αυτα,μη σε τρομάζουν.
Παραμυθι τυπου ταυλανδης δυσκολα να πουλήσεις για τη βουλγαρία αφου εχει ελάχιστα ενδιάφεροντα να επιδείξει ενα απο τα κυριοτερα δε ηταν το μουνι που και λόγω της εγγυτητας μπορουσε ευκολα να απολαυσει κάποιος σε ενα πσκ. Για κάποιον λοιπόν που εχει επισκεφτει παρα πολλες φορές αυτη τη χωρα η απώλεια αυτου του βασικου αξιοθέατου τη καθιστα εντελώς αδιάφορη πια.

Εντάξει τύπε, για να το λές εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις... :rolleyes:

DM

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Σεπ 2011
Like
6.013
Πόντοι
1.056
Ειμαι τωρα φιλιπουπολη πεζοδρομο για καφε. Ποιος γυρναει σημερα ελλαντα γμτ...

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.176
Πόντοι
456
θα ηθελα να παω φιλιποθπολη αλλα δεν εχω χρονο και πτησεισ απο οδυσσο.ακριβα ειναι μεσω τοθρκιασ και ταλαιπωρια

V.K.

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2018
Like
0
Πόντοι
0
γνωριζετε τι υπαρχει αυτην την περιοδο απο κ-μπαρα στη φιλιππουπολη? επισης, που υπαρχει πιατσα αυτην την περιοδο?

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.956
Πόντοι
4.546
περιεργο μου φαινεται που δε βρισκεις επιλογες στο ΕΝ στο πλοβντιβ ενω σοφια βρισκεις....

τι δικτυο εχουν τα κοριτσια στο βουλγαρισταν? απο που ψωνιζει ο κοσμος?

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
704
Πόντοι
81
Γειά σας.
Επισκέπτηκα την πόμη την περίοδο των γιορτών και ας πω την εμπειρία μου

Πήγα με λεωφορείο. Έχει καθημερινά απο την Αθήνα με στάσεις όπου βολεύει τον καθένα στην εθνική. Κάνει στάση και στην Θεσσαλονίκη.
Διάρκεια ταξιδιού περίπου 14 ώρες.
Στα σύνορα οι Έλληνες αστυνομικοί στα αρχίδια τους όλα; Οι Βούλγαροι έκαναν έναν τυπικό έλεγχο ταυτοτήτων.
Σχεδόν όλος ο δρόμος είναι σύγχρονος αυτοκινητόδρομος εκτός από ένα μικρό τμήμα μετά τα σύνορα.

Μην τα πολυλογώ σε αυτό που μας ενδιαφέρει.
Έψαχνα για κορίτσια στο σάιτ που βάλανε συναγωνιστές ποιό πίσω το alo.bg.
Έβλεπα τα τηλέφωνα στις αγγελίες και τα έβαζα στο viper και στο whatsup και έστελνα μήνυμα εκεί.
Κάποιες δεν απαντήσανε ποτέ.
Οι περισσότερες απαντήσανε όμως. Τιμές ήταν 100 -150 λεβά το απλό προογραμμα. Εγώ που ρώταγα για ελεύθερο τσιμπούκι και χύσιμο στόμα πρόσωπο ή να πιούν και χύσια η τιμή πήγαινε 200 250 300 λεβά οτι ήθελε η καθεμία.
Να πω εδώ ότι αν σε δουν τουριστα σε γαμάνε στην τιμή.
Ενώ ειχα μιλησει με μια και συμφωνήσαμε στα300 λεβά να πιεί χύσια την τελευταία στιγμή το έκανε 500. Το ραντεβού δεν έγινε.

5 το πρωί έστειλα σε μια γυρνώντας από έξω. Μου απάντησε αμέσως και είπαμε για συνάντηση τώρα. Επέμενε να της πω διεύθυνση ξενοδοχείου που ήμουν να έεθει. Επειδή πολλά γίνονται της είπα να έρθει σε μια πλατεία διπλα ακριβώς απο το ξενοδοχείο και θα την περιμένω εκεί και δεν ήθελε. Επέμενε να έρθει κατευθείαν στο ξενοδοχείο. Μου φάνηξε λίηο περίεργο και την εστειλα στο δίπλα ξενοδοχείο και θα την περιμενα απ έξω.
Μετά μου τα χάλασε στην τιμή. Για πλήρη περιποίηση και να πιεί χύσια μου ζήτησε 250 λεβά.
Εγώ είχα 100 λεβά τοτε και τα υπόλοιπα σε ευρώ και της είπα θα σου δώσω 100 λεβά και 75 ευρώ που 75 ευρώ αντιστοιχούν σε 150 λεβά.
Μου είπε μετά 250 λεβά και 100 ευρώ.
Στην ουσία ξαφνικά μου ζήτησε 200 λεβά επιπλέον.
Σπάστηκα και την ακύρωσα.

Τελικώς εκανα ραντεβού με μια κοπελα 20 χρονών.
Σπίτι της πήγα γιατί δεν πήγαινε σε ξενοδοχεία. 250 λεβά έδωσα για gfe πίπα χωρίς καπότα 69 και χύσιμο στο πρόσωπο. Χύσια δεν ήθελε να πιεί ούτε με παραπάνω λεφτά.

Όποιος συνάδελφος θέλει περισσότερες πληροφορίες και για την πόλη ας στείλει ΠΜ να ρωτήσει οτι γουστάρει.

Κλείνω με μια καλτ coca cola που βρήκα σε ψιλικατζίδικο.

20251025_194101.jpg

nonamenoface4

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2026
Κριτικές
2
Like
113
Πόντοι
0
Πάω επόμενο σκ , που μπορώ να βρω ρε μάγκες πουτανες μπουρδλεα κλπ;

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom