Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Ο νικητής τι κερδίζει?
Lakis33, zeliko, fylobios30 ... εδωσες και τον κώλο σου προκειμένου να μην πάρεις την κούπα...
Νομίζω πως δεν διαφωνούμε... η όποια κρίση και ψήφος δίνεται με βάση του τι γράφει ο καθένας, άλλωστε λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν μέλη εκτός
Δηλαδή, μεσώ του διαγωνισμού στοχοποιώ 120 μέλη; Λάθος το έχεις καταλάβει... βεβαίως για μερικά μέλη που δείχνουν υψηλά ποσοστά μαλακίας λογικό είναι να αντιδρούν, κάποιοι κάνουν και ομαδες για να αντισταθουν, ακόμα και όταν τους χωρίζει πολιτική άβυσσος.
Θυμάμαι κάπου στην Κολωνού με δυο φίλους μου , περνώντας έξω από το μπουρδέλο σκεφτήκαμε να κάνουμε καντάδα στη πουτάνα.
Αρχίσαμε να τραγουδάμε δυνατά, μετά από 2-3 λεπτά βγαίνει η πουτάνα νευριασμένη στο μπαλκόνι και μας λέει:
Φύγετε μαλακισμένα, αλλιώς θα σας πετάξω το καλάθι με τις μεταχειρισμένες καπότες....
Ο νικητής τι κερδίζει?
Δείτε για τι μιλάμε , όταν μιλάμε για το Stekas72
ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΤΑΔΑ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ ...
(πάντα βάζω για κάθε μαλάκα ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ)
Που το παράξενο για 15χρονα που μόλις ξεκίνησαν τις μπουρδελοτσαρκες ρε καραγκιόζη Λάκη; την πλάκα μας κάναμε!
ΥΓ. Καλά έχεις διαβάσει όλα τα ποστς μου, εφτασες και στο 2008... μπράβο μαλάκα!!!
Αν δεν ήταν μνημείο ΑΝΑΝΔΡΙΑΣ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΝΑΝΔΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, να έβαζε μία ψηφοφορία.
Μια και καλή.
Οι προημιτελικοί , ημιτελικοί κτλ , είναι μνημείο ατιμίας και λάσπης
που μόνο ένας ξεφτίλας σαν εσένα θα έφτιαχνε.
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ, ΤΊΠΟΤΕ;;;
Ο fylobios είναι ο παλιός zeljko?
εμένα για ποιο ποστ με ψηφίζατε κομματόσκυλα του κερατά ;;;;
...και ο lakis33.
3 προφίλ σε 1 έναν ΜΑΛΑΚΑ!!!!
Να ρωτήσεις τα μέλη που σε ψηφίζουν σταθερά τόσα χρόνια ως ΜΑΛΑΚΑ.
Πάντως καλά τα κατάφερες και ξέφυγες αχρηστε....
Κι εσυ πού τον ξερεις τον Ανδρεα ρε τύπε?
Ο Ανδρεας ειναι πεθαμενος 24 χρονια. Πόσων ετων εισαι?
Εχει ακουσει ιστοριες στην κλαδικη, καθισμενοι κατω απο το εικονοστασι του σκατα στον ταφο του, γυρνωντας γυρω γυρω το γαρο.
Ρε μαλακα zeljko;
Πως κατάντησες έτσι;
Πάντα έτσι ήταν τύπε, δεν το έπαθε τώρα.
Εχει ακουσει ιστοριες στην κλαδικη, καθισμενοι κατω απο το εικονοστασι του σκατα στον ταφο του, γυρνωντας γυρω γυρω το γαρο.
Βρες κάποιο δικό μου που να [size=30pt]ΜΗΝ[/size] ήταν της ντροπής.
Τύπε ... πες ότι με ψήφιζες για τα χεσίματα σε τάφους το ... 2009 !!!!!!!
Ψάχνω Λάκη αλλά τίποτα. :S :S :S :S :S
ΠΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΘΡΕΝΤΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΑΘΗΣ,ΟΤΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΜΙΣΟΠΕΘΑΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΓΙΑ ΦΟΥΛ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ Κ Μ ΕΝΑ ΤΑΛΗΡΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ ΑΚΑΠΟΤΑ???
ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ-ΒΙΤΣΙΟ-ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΕΣΕΙΣ???
ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΤΗΝ ΜΑΠΑ ΣΑΣ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ..
Έτσι, αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.
το 4,5 εκατοστών πουλάκι μου.
Και εμείς οι μικρομαλάκες τι θα απογίνουμε μπρο;
Ένας από τους λόγους που με ψήφιζαν , έλεγαν , οι θαμώνες των τσοντοσινεμά, ήταν ότι ... έχεζα τάφους πολιτικών το .... 2009 !!!!!
Για το συνεργάτη σου σε ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ , stam_90 γιατί δεν λες τίποτε ;;;