Έχεις δει κάποια άρθρα, εικόνες, μαλακίες που έχουν δίπλα ένα share και το σήμα του φέις? Αν το πατήσεις θα ποσταριστεί στο wall σου ή στο wall κάποιου φίλου σου, ανάλογα τι θα επιλέξεις.
Έχεις δει κάποια άρθρα, εικόνες, μαλακίες που έχουν δίπλα ένα share και το σήμα του φέις? Αν το πατήσεις θα ποσταριστεί στο wall σου ή στο wall κάποιου φίλου σου, ανάλογα τι θα επιλέξεις.
άντε, πείτε μας πότε θα βάλτε και εδώ αυτή τη μαλακία, να ξέρουμε να διαγραφτούμε.
άντε με τις μαλακίες τα facebook (fb και φμπκ για τους νοητικά καθυστερημένους) και του twitter.
σας έχει γαμήσει το μυαλό η τεχνολογία και η μόδα.
Μπα δεν θα ηταν κατι χρησιμο πιστευω.Ποιος ο λογος να μαθουν οι παρα εξω το τι κανουμε εδω μεσα.Υπαρχει και η σελιδα του bourdela.com στο facebook αλλα γιατι εχει μονο 131 ατομα?.............διοτι δεν μας τιμα να δουνε οι παρα εξω οτι ειμαστε μελη σε ενα site με τιτλο BOURDELA.COM
Η αληθεια αυτη ειναι παιδια!
Οσο και γαματο να ειναι το φορουμ αυτο, ενας που δεν ξερει και δει τον τιτλο θα πει: ε καλα εκει για να γραφτηκες σημαινει οτι πας σε μπουρδελα!
Ο καθένας το χρησιμοποιεί όπως ο ίδιος το επιθυμει, και στην τελική δεν λεει κατι. φτιάχνω και fake.. ;)
Το ζητούμενο είναι να μην εξαπλωθεί στην παρούσα σελίδα.
Fun δεν έγινα, και να γίνω δεν λέει κάτι. ;)
Εδω είμαστε για να περνάμε καλά.
E ναι ρε, και νομίζω πως οι περισσότεροι εδώ μεσα είναι στα αρχιδι@ τους. Αλλη όρεξη δεν έχω να κουτσομπολεύω ποιος ειναι στο φατσοβιβλιο και ποιος πάτησε Like.
Εχω σοβαρότερα θέματα.. ;)