Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 101K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.591
Πόντοι
3.846
Να σου δώσω και γω μία συμβουλή Λακωνική ,
δεν μπορείς να κερδίσεις σε παιχνίδια που φτιάχτηκαν για να χάνεις, να σε εθίζουν για να στα παίρνουν .-
Δες συνημμένη φωτογραφία :sunglasses:
εύγε κοσμοπολίτη Έλληνα γκαβλιάρη !!!!:rockon:
Ωρέ, τι έχουμε εδώ, μπας και το πιπέρι είναι μαύρο που τρίβεσαι :rolleyes:
Πάλι με άλλους ασχολείσαι και δη με τα σεξουαλικά τους;
Δεν αρκεί που ασχολείσαι με τη δική μου ντούντα (φαίνεται από τα μηνύματά σου) πήγες παραπέρα;
Από την άλλη αφήνω στην κρίση των αναγνωστών πώς τάχα δείχνεις ζάπλουτος ενώ το μόνο που επέδειξες είναι δύο κριτικές σε πορτέλα του 20ρικου :lipsrsealed:
Αντί να πας εσύ εξωτικά ταξίδια και να τα δείχνεις, τουναντίον επιμένεις να νομίζεις ότι μου ζαλίζεις τα γευστικότατα απίδια :coffee: που βέβαια δεν διαβάζω καν τις πίπες σου, παρά μόνο όταν κρίνεται.
Μην αρχίσεις τις μαλακίες ότι έχεις πάρει τη μισή Victoria Secret γιατί ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει πάρει τη μισή Αθήνα όπως κάποτε ο Τσατσόπουλος :coffee:
Φαίνεται ότι είσαι και χαμηλότατου διανοητικού επιπέδου αφού πέφτεις σε αστείες αντιφάσεις.
Μην ξεχνάς, ότι όσες κριτικές ανεβάσω θα είναι και με βίντεο, άντε πιες ξύδι όταν διαβάσεις το μήνυμα.
Τέλος, στο χρόνο που απομένει εδώ μέσα, επίσης δηλώνω ότι δεν χρειάζομαι κανένα γιουσουφάκι, αιτήσου στον Τσέχο ξυλοκόπο, πιστεύω να σε δεχθεί και τα λέμε στις 32 του άλλου του μηνός :sunglasses:

Συνημμένα

• ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ.....jpg
    ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ.....jpg
    93,7 KB · Εμφανίσεις: 8
  • Ήρθε πίτσα κι έπεσε ντούντα!.mp4
    33,6 MB · Εμφανίσεις: 0
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.591
Πόντοι
3.846
Την επόμενη φορά που θα μπορεί να αλλάξει όνομα, θα το κάνει "αποδευτεράκιας"
ΓΚΡ εσύ, κανόνισε να σου ρίξω κάρτα (όπως έφαγαν ήδη 2 διακονιαρέοι κι ένας άλλος - συχνάζανε στο απέναντι νήμα) γιατί εκεί που χέζω, δεν επιστρέφω...
Φυσικά και δεν με έχεις ανάγκη, όμως οφείλω να είμαι διαδικτυακά ξεκάθαρος. Συμβουλή μου είναι να απέχεις από το νήμα και τις ψηφοφορίες, εκτός κι αν μπεις σε ένα εκ των δύο "αντιμαχόμενων στρατοπέδων" :coffee:

Οπότε να τον βγάλω από τη λίστα.
Μου είπαν ότι δεν ψήφισε τώρα.
Πράξε όπως νομίζεις, ο Τρουμπ απέδειξε τούτες στιγμές ότι είναι ΜΑΓΚΑΣ βαρέων βαρών και σου θυμίζω ότι είχαμε αρπαχτεί ένα σωρό φορές στο παρελθόν με το διεγραμμένο λογαριασμό μου, ώρα να σε/σας αφήσω διότι έχω να τσεκάρω τις αποδόσεις πριν πάμε για δουλειά, το αγώι ξυπνάει ενωρίς τον επαγγελματία τζογαδόρο.

Τζόγος, τιμή & Άρεια ντούντα :headbang2:

Συνημμένα

• O Αλλάχ ευλογεί τα στοιχήματα μου!.mp4
    28 MB · Εμφανίσεις: 0
  • Δέηση στο Μεγαλοδύναμο....mp4
    25,1 MB · Εμφανίσεις: 0
Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.906
Πόντοι
9.931
έχεις κόψει καπίστρι ρε άσυλο με το στοίχημα 1 ευρώ και το νιπτήρα που τραβολογάς τη πετσούλα σου και βογκάς :2funny:

σχίζο @Πιατσοχαλάστρα$ είσαι έτοιμος για Δαφνί φουκαρά ερημίτη:2funny:

:tooth:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.938
Πόντοι
3.936
Ξυπόλητοι αλβανοί ήρθαν τα 90ς όμως απέκτησαν περιουσίες με τον ιδρώτα τους,
Φοβερός ιδρωτας. Από τότε που ήρθαν μέχρι το 1990 -2015 καθημερινό πρωτοσέλιδο ήταν στα μανταλάκια και στις ειδήσεις της ΤV, και να τα σιδερερικα, να τα χόρτα, να οι σκόνες, να οι προστασίες, να τα συμβόλαια, να η π@ρνεια , να οι ληστειες, να οι φόνοι και πάει λέγοντας στα παρανομα.Τώρα ξεχάστηκαν όλα αυτά ως δια μαγείας? Έχει κλείσει πολλά σπιτια τελικά αυτός ο γκαβός ο Σαμαρας. -Από τότε μέχρι σήμερα οι περισσότεροι κάνουν το κουνέλι και δεν πληρώνουν φόρους. Κάποιοι παίρνουν ακόμη και ΚΕΑ δηλώνοντας -0 εισοδήματα αλλά κάνουν μαύρα μεροκάματα. -Ο άλλος λεει δουλεύει ψηστης Πχ. Θρέφει σπίτι 3 άνεργα στόματα αλλά αγόρασε διαμέρισμα 120τμ2 - δηλαδή τα 8 κατοσταρικα που παίρνει μισθό είναι σαν τα ψάρια του Ι.Χ. που τα ευλόγησε και πολλαπλασιάστηκαν . Σίγουρα και κάτι άλλο (βρωμικο) κάνει ο τύπος παράλληλα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.938
Πόντοι
3.936
Τελευταία τροποποίηση:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.906
Πόντοι
9.931
Φοβερός ιδρωτας. Από τότε που ήρθαν μέχρι το 1990 -2015 καθημερινό πρωτοσέλιδο ήταν στα μανταλάκια και στις ειδήσεις της ΤV, και να τα σιδερερικα, να τα χόρτα, να οι σκόνες, να οι προστασίες, να τα συμβόλαια, να η π@ρνεια , να οι ληστειες, να οι φόνοι και πάει λέγοντας στα παρανομα.Τώρα ξεχάστηκαν όλα αυτά ως δια μαγείας? Έχει κλείσει πολλά σπιτια τελικά αυτός ο γκαβός ο Σαμαρας. -Από τότε μέχρι σήμερα οι περισσότεροι κάνουν το κουνέλι και δεν πληρώνουν φόρους. Κάποιοι παίρνουν ακόμη και ΚΕΑ δηλώνοντας -0 εισοδήματα αλλά κάνουν μαύρα μεροκάματα. -Ο άλλος λεει δουλεύει ψηστης Πχ. Θρέφει σπίτι 3 άνεργα στόματα αλλά αγόρασε διαμέρισμα 120τμ2 - δηλαδή τα 8 κατοσταρικα που παίρνει μισθό είναι σαν τα ψάρια του Ι.Χ. που τα ευλόγησε και πολλαπλασιάστηκαν . Σίγουρα και κάτι άλλο (βρωμικο) κάνει ο τύπος παράλληλα.
Νίο καλά τα λες αλλά σε ποιόν τα λες ? εξηγείς στον λασκαρισμένο ? :undecided:

Screenshot 2025.png

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.591
Πόντοι
3.846

Συνημμένα

• VID_20251226_103345.mp4
    30,4 MB · Εμφανίσεις: 0

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.938
Πόντοι
3.936
Το να σας ξαναδείχνω, τζάκι (χωριάτικα πράγματα) είτε κυρΠαντελήδες δεν έχει νόημα, τα δείχνω κι από Δευτέρα:coffee:
Τυπε χωρίς διάθεση ξιφομαχίας, αυτά τα σνακ - και τα φαγητά στο τραπέζι δε φαίνονται από Ελληνοφαγαδικο αλλά από Αργυρόκαστρο και πανω μεριά. Από πού εκπέμπεις τελικά - από εκείνα τα μερη; αν δεν γίνομαι αδιάκριτος.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.938
Πόντοι
3.936
μετανάστες αδέλφια μας
Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί δεν σε θεωρούν αδέλφια τους και όταν θα πας στις χώρες τους να ζητήσεις κάτι μέσα στα πλαίσια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα σε πετάξουν έξω με τις κλωτσιές. - Όπως κάποτε στην Αίγυπτο ο Νάσερ που είπε πρώτα οι Αιγύπτιοι και πέταξε όλους τους ξένους έξω μαζί και τους Έλληνες δεσμεύοντας τις περιουσίες στέλνοντας τους με το έτσι θέλω πίσω στις πατρίδες τους με το απόλυτο τίποτα στην τσέπη. Αυτοί είναι

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.591
Πόντοι
3.846
Τυπε χωρίς διάθεση ξιφομαχίας, αυτά τα σνακ
Κάνεις λάθος αλλά και αλβανός να ήμουν από το Τεπελένι δεν θα είχα πρόβλημα να το πω, θα ήμουν περήφανος. Αν ψάξεις ενδελεχώς το προφίλ θα βρεις σκόρπιες φωτογραφίες από το "γραφείο". Μην ζητάς να ανεβάσω εκ νέου διότι είναι ανούσιο, εδώ οι υβριστές μου δεν έχουν δείξει έστω μια καρέκλα από τα σπίτια τους, πόσο μάλλον ένα σωρό βίντεο ή φωνητικά.
Μιλάμε...

Συνημμένα

• IMG_20251226_125011.jpg
    IMG_20251226_125011.jpg
    3,7 MB · Εμφανίσεις: 9

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
5.355
Πόντοι
7.195
Ρε mrΕco και αλτερ εγκο της Μπουμπούς από πού εμφανίστηκες εσύ πάλι σαν μαριονέτα απ' το χρονοντούλαπο.
βρε ανυπαρκτε πανιβλακα τις προαλλες με λεγες κλωνο τωρα ειμαι αλτερ εγκο
Προσπαθεις να προσεξει καποιος την ανουσια παρουσια σου με το να ασχολεισαι μαζι μου λεγοντας οτι μαλακια σου κατεβει καραγκιοζακο?

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.298
βρε ανυπαρκτε πανιβλακα τις προαλλες με λεγες κλωνο τωρα ειμαι αλτερ εγκο
Προσπαθεις να προσεξει καποιος την ανουσια παρουσια σου με το να ασχολεισαι μαζι μου λεγοντας οτι μαλακια σου κατεβει καραγκιοζακο?
Αντε ρε σουργελο κλωνε που θα βγάλεις γλώσσα εδώ μέσα γαμιολακι του κέρατα.
Ρε παπαρι σου απευθυναμε τον λόγο?
Με τι μούτρα μπήκες να πάρεις τη θέση της κλικας του σαιντ?και τώρα κάνεις επιθέσεις σε μέλη που ποτέ δεν σου άνοιξαν κουβέντα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.646
Πόντοι
6.256
Αντε ρε σουργελο κλωνε που θα βγάλεις γλώσσα εδώ μέσα γαμιολακι του κέρατα.
Ρε παπαρι σου απευθυναμε τον λόγο?
Με τι μούτρα μπήκες να πάρεις τη θέση της κλικας του σαιντ?και τώρα κάνεις επιθέσεις σε μέλη που ποτέ δεν σου άνοιξαν κουβέντα
πως αισθάνεσαι που δεν έγινες αποδεκτός στον τελικό του πιστοποιημένου μαλάκα του σαιτ?

athinaios44

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
122.333
Πόντοι
30.631
πως αισθάνεσαι που δεν έγινες αποδεκτός στον τελικό του πιστοποιημένου μαλάκα του σαιτ?
καλησπερα Σαουλακο
μπραβο σου που προσπαθεις να πιασεις κουβεντα χρονιαρες μερες με τον ΒΛΑΞ

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.298
Ρώτα τον μέντορα σπυ τον σαιντ να σου πει τελικά πως κάνει τους διαγωνισμούς και με τι κριτήρια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλησπερα Σαουλακο
Άρα θεωρείς ότι ο διαγωνισμός του σαιντ είναι αξιόπιστος?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.646
Πόντοι
6.256
καλησπερα Σαουλακο
έχω λίγο χρόνο πριν το φαγητό για να βοηθήσω αυτούς που το έχουν ανάγκη

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.487
Πόντοι
6.256
εδώ οι υβριστές μου δεν έχουν δείξει έστω μια καρέκλα από τα σπίτια τους
Μην το λες !
Έχουν φανεί κάτι ... τραπεζάκια ... και δάπεδα !!!

Και κλαίμε ακόμη .... από τα γέλια !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρώτα τον μέντορα σπυ τον σαιντ
Ρε τύπε ... από το συγκεκριμένο υποκείμενο .... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ... τι περίμενες ;;;;
Σοβαρά τώρα ;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom