Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Προβλέπεται ραντεβού μεταξύ ξυλοκόπων για το ποιος θα γίνει ο καλύτερος Σκαφίδας του 2026 :headbang2:
Αν όμως είναι έτσι θα προτιμήσω να υποχωρήσω κι ας αναλάβεις εσύ Κλοντ το φίλο μας, ενώ εγώ θα ψάξω τον Ανανεωτικό στα βουνά και τα λαγκάδια :rockon:
Τελικά το τσοντάδικο αυτές τις άγιες ημέρες βγάζει τον πραγματικό του εαυτό: περήφανοι μύστες, σκληροί σα λιοντάρια, με διεθνή καριέρα στο εξωτερικό, δίνουν τόπο στην οργή αρκεί να φέρουν στον πραγματικό δρόμο της ηδονής τα εμμονικά μέλη, επιτελώντας ένα θεάρεστο έργο.
Ώρα εγερτηρίου, ας ετοιμαστώ και δρόμο για το παζάρι του Κοπανακίου :headbaning1:

Ζήτω η Τσεχία, ζήτω ο Καναδάς!
Άστους σε μένα τα πουτανακια ΤΗΣ κλικας του σαιτ θα τα αναλάβω εγώ όπως τόσα χρόνια εδώ μέσα

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Θα πάρεις απάντηση όταν μου κάνεις παράθεση και όταν θα απαντήσεις σε ο,τι σε ρωτάω. Αλλιώς κάνε κο κο κι και φύγε όπως ο Ζαν πάλι.
Τι κο κο ρε σουργελο
Πηδαγα την ουκρανη χθες και εσύ ήσουν εδώ μέσα να γράφεις μαλακιες στο μπου
Τώρα το πρωί θα ρίξω άλλο έναν γύρο γιατί πρέπει να πάω πίσω στο μπρνο
Βλέπεις τις διαφορές μας βλέπεις πως κάνει ο σωστός ο άντρας
Κάτσε εκεί και μην ομιλεις ξέρω ότι έχεις νευράκια αλλά αν θες να αλλάξει η βαρετή ζωούλα σου πρώτον θα χεσεις εδώ δημόσια τον σαιντ και μετά θα γίνεις δικό μου γιουσουφάκι,όταν θα μιλάω εγώ εσύ θα με κοιτάς με ανοιχτό στόμα με τα σαλακια να τρέχουν τα μάτια καρφωμένα σε μένα και ότι λέω θα λες μόνο μάλιστα

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Τώρα που είπες Λαδακης. Μου είπε να ρωτήσω φίλους του ξανά λέω. Μιας και τον έχεις στην κλίκα σου. Γαμαει καλά χωρίς χάπι;
Εσένα σε γαμαει περίφημα πάντως όπως και τον βλαροκ και τον λάμα
Το τριολε σας και ο λαδακης μόνος του

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
5.338
Πόντοι
5.595
Τι κο κο ρε σουργελο
Κάτσε εκεί και μην ομιλεις ξέρω ότι έχεις νευράκια αλλά αν θες να αλλάξει η βαρετή ζωούλα σου πρώτον θα χεσεις εδώ δημόσια τον σαιντ και μετά θα γίνεις δικό μου γιουσουφάκι,όταν θα μιλάω εγώ εσύ θα με κοιτάς με ανοιχτό στόμα με τα σαλακια να τρέχουν τα μάτια καρφωμένα σε μένα και ότι λέω θα λες μόνο μάλιστα
παραδεξου, τον επαιζες οσο σκεφτοσουν-εγραφες αυτα

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Σίγουρο.

Επίσης σίγουρο ότι σκάλιζε ταυτόχρονα τον κώλο του. :coffee:
Όπα τι έχουμε εδώ μπήκε ο μπαμπάς να υπερασπιστεί τον γιουσουφά του...
Απορώ ρε μαλακα τι σε κρατάνε εδώ μέσα και δεν σε στέλνουν στον Καιάδα,είσαι ένας γαμιολας που έχει πάρει 5 βλαμμένα και μόνο βαβούρα προκαλείται στο σαιτ

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
παραδεξου, τον επαιζες οσο σκεφτοσουν-εγραφες αυτα
Να σου πω μπήκες και εσύ στη κλίκα?σε βλέπω τελευταία πολύ να κωλοτριβεσαι στη κλίτσα του τσοπάνη
Πες ένα ναι η όχι για να ξέρω πως θα σου συμπεριφερθω.
Αρχικά δεν μιλούσα σε σένα και εσύ πες μας γιατί πετάχτηκε να πάρεις μέρος?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.391
Πόντοι
40.655
Όπα τι έχουμε εδώ μπήκε ο μπαμπάς να υπερασπιστεί τον γιουσουφά του...
Απορώ ρε μαλακα τι σε κρατάνε εδώ μέσα και δεν σε στέλνουν στον Καιάδα,είσαι ένας γαμιολας που έχει πάρει 5 βλαμμένα και μόνο βαβούρα προκαλείται στο σαιτ

Αυθαδιάζεις τελευταία. και θα σε στείλω κάνα ταξιδάκι στο Ιρκούτσκ. :coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.092
Πόντοι
28.246
Τι κο κο ρε σουργελο
Γαμούσες την Ουκρανή στο Κόσιτσε και έψαχνες την μασατζού στην Πάτρα χτες; Ίρις το όνομά της. Και ταυτόχρονα ενώ ήσουνα στο Κόσιτσε μπήκε ςκαι μια βόλτα από της Αγγελικής που επειδή εσένα δεν σου σηκώθηκε να την γαμλησεις, τα χρεώνεις σε αυτήν. Τόσος πόνος για την Αγγελική που κοιμάσαι και ξυπνάς με το πως θα της κάνεις μουνί το νήμα καθημερινά. Μιλάμε για μεγάλη ζωάρα Ζαν.
Πάμε παρακάτω.

Εσένα σε γαμαει περίφημα πάντως όπως και τον βλαροκ και τον λάμα
Το τριολε σας και ο λαδακης μόνος του
Αρα ο Κλάδάκης δεν μπορεί να γαμήσει χωρίς χάπι. Αυτός με έστειλε σε φίλους του να ρωτήσω για να μου βουλώσει το στόμα. Δεν τον βοηθάς. Δικαίως του τα λέω λοιπόν. Να σαι καλά για την επιβεβαίωση.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.092
Πόντοι
28.246
Σιγά μην αφήσω την ουκρανη και να κάθομαι να γράφω σε σένα ρε σουργελο
Εγώ το ξέρω ότι εσύ έξω ζωή δεν έχεις μόνο το μπου είναι η ζωή σου
Εγω όταν δεν θα έχω τι άλλο να κάνω θα μπαίνω εδώ μέσα θα σε ξεφτιλιζω και θα φεύγω
Στη ζωή και στην αυτοβελτιωση παίζει ρόλο η πρόοδος και η προσωπική εξέλιξη
Το μπου τίποτα από αυτά δεν είναι
Κάποια στιγμή θα βγάλω αναλυτικό μήνυμα πόσο κακό κάνει το μπου στην εξελικτική πορεία της ζωής ενός άντρα.
Την παράτησες όμως, κάτσε να μαντέψω τι της είπες. Μισό λεπτό ρε κάβλα, γιατί έχω έναν, να δω αν έγραψε κάτι για εμένα σε ένα σάητ για πουτάνες.
Μπήκες μέσα και με έψαχνες ακόμα και στης Άννας το νήμα για να μου την πεις. Και μάλιστα ξέθαψες και παλιό μήνυμα μου.
Δεν ξέχασες να αφιερώσεις και χρόνο για το νήμα του Κούλη βέβαια. Και η Ουκρανέζα περίμενε με υπομονή ποτε θα ξεμπερδέψεις εσύ με εμάς για να την βατέψεις.

Με έψαξες εκείνη την ώρα με την Ουκρανή ή με κάποιον κλώνο όσο ήσουνα εκτός σαη ως Ζαν Κλοουν.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.398
Πόντοι
2.606
Την παράτησες όμως, κάτσε να μαντέψω τι της είπες. Μισό λεπτό ρε κάβλα, γιατί έχω έναν, να δω αν έγραψε κάτι για εμένα σε ένα σάητ για πουτάνες.
Μπήκες μέσα και με έψαχνες ακόμα και στης Άννας το νήμα για να μου την πεις. Και μάλιστα ξέθαψες και παλιό μήνυμα μου.
Δεν ξέχασες να αφιερώσεις και χρόνο για το νήμα του Κούλη βέβαια. Και η Ουκρανέζα περίμενε με υπομονή ποτε θα ξεμπερδέψεις εσύ με εμάς για να την βατέψεις.

Με έψαξες εκείνη την ώρα με την Ουκρανή ή με κάποιον κλώνο όσο ήσουνα εκτός σαη ως Ζαν Κλοουν.
Ποσταρει ενώ γαμαει ο ζανκλοουν:2funny:

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.613
Πόντοι
2.356
Ποια η δυσκολία του??
Με τον κώλο γαμεί ούτως ή άλλως :coffee::coffee::coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.391
Πόντοι
40.655

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.812
Πόντοι
16.131
Εκεί που τρώνε τα παιδιά , πάντα. Όλα είναι χλίδα.
1766271267315.jpeg
Εμ πού θα πάνε στην Ομόνοια με τα πορσε τα πεζω 2 ;και με τα ποδήλατα

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.712
Πόντοι
3.846
Άστους σε μένα τα πουτανακια ΤΗΣ κλικας του σαιτ
Κλοντ, δύσκολα να πέσει ΒΑΝ - μην πω απίθανο - στον "Άγιο" που πρακτικά είναι η μεταμόρφωση του Διαβόλου εντός του bou κι έχει τον υπασπιστή του (Γουρνοπουλάκιας) συν μερικά σκυλιά που ανανεώνονται ανά τα χρόνια...
Διότι αν πέσει ΒΑΝ θα μαραζώσει αρκετά το τσοντάδικο - αφού θα αποχωρήσει και το λοιπό σκυλολόι από κάτι νήματα εικονικής κίνησης όπως των παππούδων, άρα τα έσοδα των διαφημίσεων θα λιγοστέψουν και το τσοντάδικο έχει λειτουργικά έξοδα...
Τα βλέπουν όλα οι Διαχειριστές κι έρχονται σε δύσκολη θέση μην νομίζεις...
Κι αυτός ήταν ο λόγος που τους ενημέρωσα και προσωπικά να με διαγράψουν κατά την κρίση τους....
Η ενοχλητική κλίκα των γερομπαμπαλήδων αντί να το βουλώσει που οι νεώτεροι μοχθούν και γεμίζουν τα ΑΤΜ για να παίρνουν κάθε μήνα τις συντάξεις, ξερνά δηλητήριο όπως οι σκορπιοί είτε ποτίζει τα σκυλιά της με δαύτο.
Δεν με νοιάζει όμως, οι σκοποί που έθεσα με την επιστροφή επιτεύχθηκαν (στοίχημα και κορίτσια), για αυτό και εντός της επόμενης χρονιάς θα διεγραφεί και τούτος ο λογαριασμός, δεν μου χρειάζεται το τσοντάδικο για να επικοινωνώ μαζί τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom