Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.021
- Πόντοι
- 28.246
Μέλη του φόρουμ ελάτε γρήγορα ο @Γυναικωτός τρώει πάλι ξύλο στο κωλαράκι του.
Μα εσύ ρε γερο είσαι φαν της πουτσας και του αντρικού κωλου πες το δημόσια πια μη το κρύβειςΜε τον κώλο, ναι!
Φαντάζομαι ότι θα το παραδεχθεί και ίδιος ο Ζεμπού.![]()
Μέλη ελάτε να δείτε πως γαμαω ταυτόχρονα ζεμπου και σαιντΜέλη του φόρουμ ελάτε γρήγορα ο @jean-Claud τρώει πάλι ξύλο στο κωλαράκι του.
Μη φοβάσαι θα στα τριψω εγώ καλά μουνοπαναΣαν να έχουν μαζευτεί πολλές υποσχέσεις για τρίψιμο στη μούρη μωρή ξεκωλιάρα...
Δεν νομίζεις;
Είπαμε μας γαμάς με τον κώλο σου. Ρε μαλάκα ούτε γυναίκα δεν μπορείς να γαμήσεις.Μέλη ελάτε να δείτε πως γαμαω ταυτόχρονα ζεμπου και σαιντ
Αρχίδια θα τρίψεις. Όπως πάντα δεν έχεις να τρίψεις στα μούτρα κάποιου κάτι. Επειδή είσαι ο Ζαν Κλόντ ο γυναικωτός.Μη φοβάσαι θα στα τριψω εγώ καλά μουνοπανα
Εγώ είμαι ο ζαν κλωντ μαλακα παρακαλά να μπαναριστω
Μη φοβάσαι θα στα τριψω εγώ καλά μουνοπανα
Εγώ είμαι ο ζαν κλωντ μαλακα παρακαλά να μπαναριστω
Έχεις χεστεί από γίγαντα ζεμπού...Τον έχω μια χαψιά τον ζεμπου σου
Έτσι μπράβο κουραδα, συνέχισε να κυκλοφορείς με τα @@ της Λακους στο στόμα.Μωρή αντε πήγαινε στα τσοντοσινεμα να σε πηδησουν οι γαμιαδες μπας και ξελαμπικαρεις μπήκες εδώ μέσα να πάρεις το μέρος του ζεμπου
Αν σε βουτήξω θα σε κάνω να κλαις με αναφυλιτα να σε αφήσω και αν είσαι μαγκας δώσε μου σε π μ διεύθυνση να έρθω να λογαριαστουμε
Αυτό το έχει κατοχυρώσει ο @tellystalone6969, δε δικαιούσαι να το χρησιμοποιείς.Ναι μπλοκ αλλά και ΑΝπλοκ ανάλογα της φάσης...
Ετοιμάσου για αναφορά, φωτογραφίες με κουμπούρια, χεσιμο τάφων όλου του Μπραμπεικου και ανώνυμα γράμματα με σφαίρες μέσα (τις πλαστικές του λούνα παρ)να αφησουμε και λιγο χωρο για ενα ντριφταδικο γκολφ ενος φιλου
Αυτά τα έχουμε λύσει από την εποχή του Διαφωτισμού.Το θέμα δεν είναι γιατί κάλεσε κάποιον τρίτο. Αλλά ο λόγος για τον οποίο κάλεσε το συγκεκριμένο πρόσωπο.![]()

Κοίτα που ο Ζαν θα μου εξαφανίσει τα πουλέν μου @Annapurna και @Odin_ και θα πάρει την κούπα ο πούστης!
Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τα γεωπολιτικά, εδώ ο ένας του την είχε χώσει πέρσι του άλλου (εξ αιτίας τρίτου).
Αν και με αμφότερους τηρώ ίσες αποστάσεις.
Δεν έχω λόγους ή κάποια στοιχεία να μην το πιστέψω, αλλά για μένα είναι άσκοπο να ασχοληθεί κάποιος.Κανένας δεν μου ζήτησε, δεν με έβαλε, να προτείνω τον Οντιν. Δική μου επιλογή είναι ο Οντιν για Μινχάουζεν. Για μαλάκας όχι τόσο. Αλλά για ψευταράς ναι.
ιγκνορ λιστα μην μπω ποιος με βγαζει μεταΕτοιμάσου για αναφορά, φωτογραφίες με κουμπούρια, χεσιμο τάφων όλου του Μπραμπεικου και ανώνυμα γράμματα με σφαίρες μέσα (τις πλαστικές του λούνα παρ)![]()
Λακη, τραβελακη, γιουβαρλάκι, ξεκωλακη, κάπως έτσι θα είναι οι ιγκνορ λίστες ΠΑΛΙ;@Πιατσοχαλάστρα$ θα ανοίξω θέμα με τις ignore list μας.
Μην ξεχνιόμαστε.
Όλοι οι ψηφοφόροι εδώ θα μπουν στη λίστα.