Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 101K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.487
Πόντοι
6.256
Έχει δικιο ο Lefteris38 που διαμαρτύρεται .
Να τα λέμε κι αυτά.

Αυτουνού όλη του η ζωή είναι να με ψηφίζει ....
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

κι εγώ να μην του έχω ρίξει μία ψήφο ;;;
:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.646
Πόντοι
6.256
Μεγάλη ντροπή του Ζαν, που δεν την έκανε φανερή

Έσκουζε λες και του έλειπε η τραβελοπουτσα, που οι ψηφοφορίες ήταν κρυφές και τώρα κάνει τα ίδια

Έγινε συστημικός
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ

μυστική ψηφοφορία=αδερφάτο of the highest order

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.646
Πόντοι
6.256
Πιστεύεις ότι η πορεία Κλαούντιας, εξαρτάται από τη μυστικότητα ή όχι της ψηφοφορίας ;
η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη.

οι μυστικές ψηφοφορίες είναι για τις τσιγκολελέτες.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
28.878
Πόντοι
5.506
Καθόλου.
Η Κλαούντια έχει σκοτεινά κυκλώματα από πίσω, που τραμπουκίζουν τους ψηφοφόρους της .
Είναι οι Κλαουντιο τραμπουκισμένοι.

Μπαχαλάκηδες τέρμα.
Μπορεί μια λουγκρα των τσοντοσινεμα, πουστικη κιθάρα, κατουρημένη της χατζη να τραμπουκισει οποιονδήποτε μπασταρδακο φίλε μου;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
28.878
Πόντοι
5.506
Παρατηρώ ένα περίεργο φαινόμενο που έχω ξαναδεί μόνο σε ΚΡΥΦΕΣ ψηφοφορίες τελικά. Μόλις οι ΕΣΤΕΜΜΕΝΟΙ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ πάρουν λίγο τα πάνω τους σε ψήφους και είναι έτοιμοι ΝΑ ΚΑΛΠΑΣΟΥΝ, άξαφνα ο προπορευομενος αρπάζει ψήφους. Τυχαίο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.463
Πόντοι
28.246
Καθόλου.
Η Κλαούντια έχει σκοτεινά κυκλώματα από πίσω, που τραμπουκίζουν τους ψηφοφόρους της .
Είναι οι Κλαουντιο τραμπουκισμένοι.

Μπαχαλάκηδες τέρμα.
Ρε τρόμπα για εμένα είπε ο Ζαν Κλοντ ότι τραμπουκισα στον Βαρόνο ενώ δεν ήμουνα καν υποψήφιος.

Απάτη λέμε η δικαιολογία.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
28.878
Πόντοι
5.506
Ρε τρόμπα για εμένα είπε ο Ζαν Κλοντ ότι τραμπουκισα στον Βαρόνο ενώ δεν ήμουνα καν υποψήφιος.

Απάτη λέμε η δικαιολογία.
Ρε μλκ, μήπως είσαι το ....σκοτεινό κύκλωμα; :confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.463
Πόντοι
28.246
Ρε μλκ, μήπως είσαι το ....σκοτεινό κύκλωμα; :confused:
Δεν ξέρω προσπαθούν να μαλακώσουν τις μαλακίες τους και τα πουστριλικια τους, τα ψέματα τουςζ και το ότι κιοτευουν.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.007
Πόντοι
16.411
Πάμε λοιπόν....
Ανάμεσα στους Τιτάνες του διαγωνισμού,ξεχωρίζει ένας που ήρθε η ώρα του πιστεύω....

@asdr
@ANEFELOS
@Zodiac1
@ragozin
@ΑΙΚΜΑΝ
@saeh12
@stantar1
@satyrnus
@quiqker
@asmodar
@satov1
@sat1
@elecronic
@markes
@skordalos
@spiderman 24
@kyros12
@kavouras14
@sympantikos
@kilt
@simitsi
@danne
@mandragon
@raskass(τελευταίος κλώνος ολίγων λεπτών διάρκειας)

Όλοι οι παραπάνω κλώνοι,είναι το ίδιο άτομο τόσα χρόνια εδώ μέσα,με χίλια μύρια μαλακισμένα(επαναλαμβανόμενα) posts,σπασαρχίδικα πμ για Βάρσου,Θρασκιά κλπ,ή άλλες κολλημένες που έχει στο μυαλό του,ή ανεβάζει ηλίθια polls τύπου ''ποιο τηλεοπτικό ζευγάρι σας έχει λείψει τα πρωινά'',''Πρωκτολειχία'', ''για ποια ελληνίδα έχετε εκσπερματώσει πιο πολύ''(σβήστηκε όπως και τα προηγούμενα)...
Κρίμα βέβαια που δεν κράτησα snapshot όπου με κλώνο είχε βγάλει φωτό την Τζίμα στον δρόμο όταν την παρακολουθούσε μάλλον σαν γνήσιος stalker που είναι...:confused:
Μέχρι και νήμα για τον Δανέζη έχει φτιάξει για να μιλάει και εκεί για την Βάρσου :jerking:
Έχει και κάτι γούστα περίεργα βέβαια,αλλά οκ,ο καθένας όπως την βρίσκει και ας το παίζει αρσενικό :2funny:
Πχ

Screenshot 2025-09-25 at 20-34-00 Dick pics από τα μέλη του bou - Page 115 - bourdela.com forum.png

Screenshot 2025-10-18 at 19-55-57 Dick pics από τα μέλη του bou - Page 119 - bourdela.com forum.png

Screenshot 2025-05-29 at 18-26-43 Dick pics από τα μέλη του bou - Page 90 - bourdela.com forum.png

Και επαναλαμβανόμενα ποσταρίσματα με κλώνους

Screenshot 2025-10-28 at 11-51-39 Η πρώτη σας μαλακία - Page 3 - bourdela.com forum.png

Screenshot 2025-10-28 at 11-52-28 Διλήμματα ζωής Σταματίνα ή Φαίη - Page 5 - bourdela.com forum.png

Φυσικά δεν παραδέχεται τπτ ,παρα μόνο λέει πως δεν είναι αυτός,υπάρχουν χιλιάδες φανς της Μίνας Βάρσου,δεν είμαι εγώ κλπ κλπ :jerking2:λες και είμαστε ηλίθιοι όλοι

@ananeotikos ,σου αξίζει μια θέση στο πάνθεον του διαγωνισμού
Είσαι ένας ανυπέρβλητος μάλαξ που άλλος όμοιός σου δεν υπάρχει :rockon:

Καλή επιτυχία
Νο hard feelings
Sorry για το σεντόνι που άπλωσα :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
28.878
Πόντοι
5.506
Πάμε λοιπόν....
Ανάμεσα στους Τιτάνες του διαγωνισμού,ξεχωρίζει ένας που ήρθε η ώρα του πιστεύω....

@asdr
@ANEFELOS
@Zodiac1
@ragozin
@AIKMAN
@saeh12
@stantar1
@satyrnus
@quiqker
@asmodar
@satov1
@sat1
@elecronic
@markes
@skordalos
@spiderman 24
@kyros12
@kavouras14
@sympantikos
@kilt
@simitsi
@danne
@mandragon

Όλοι οι παραπάνω κλώνοι,είναι το ίδιο άτομο τόσα χρόνια εδώ μέσα,με χίλια μύρια μαλακισμένα(επαναλαμβανόμενα) posts,σπασαρχίδικα πμ για Βάρσου,Θρασκιά κλπ,ή άλλες κολλημένες που έχει στο μυαλό του,ή ανεβάζει ηλίθια polls τύπου ''ποιο τηλεοπτικό ζευγάρι σας έχει λείψει τα πρωινά'',''Πρωκτολειχία'', ''για ποια ελληνίδα έχετε εκσπερματώσει πιο πολύ''(σβήστηκε όπως και τα προηγούμενα)...
Κρίμα βέβαια που δεν κράτησα snapshot όπου με κλώνο είχε βγάλει φωτό την Τζίμα στον δρόμο όταν την παρακολουθούσε μάλλον σαν γνήσιος stalker που είναι...:confused:
Μέχρι και νήμα για τον Δανέζη έχει φτιάξει για να μιλάει και εκεί για την Βάρσου :jerking:
Έχει και κάτι γούστα περίεργα βέβαια,αλλά οκ,ο καθένας όπως την βρίσκει και ας το παίζει αρσενικό :2funny:
Πχ

Screenshot 2025-09-25 at 20-34-00 Dick pics από τα μέλη του bou - Page 115 - bourdela.com forum.png

Screenshot 2025-10-18 at 19-55-57 Dick pics από τα μέλη του bou - Page 119 - bourdela.com forum.png

Screenshot 2025-05-29 at 18-26-43 Dick pics από τα μέλη του bou - Page 90 - bourdela.com forum.png

Screenshot 2025-10-28 at 11-51-39 Η πρώτη σας μαλακία - Page 3 - bourdela.com forum.png

Screenshot 2025-10-28 at 11-52-28 Διλήμματα ζωής Σταματίνα ή Φαίη - Page 5 - bourdela.com forum.png

Φυσικά δεν παραδέχεται τπτ ,παρα μόνο λέει πως δεν είναι αυτός,υπάρχουν χιλιάδες φανς της Μίνας Βάρσου,δεν είμαι εγώ κλπ κλπ :jerking2:λες και είμαστε ηλίθιοι όλοι

ananeotikos,σου αξίζει μια θέση στο πάνθεον του διαγωνισμού

Καλή επιτυχία
Νο hard feelings
Α, αυτός είναι ο χαζοχαρουμενος που έχει αναλάβει εργολαβία να βάλει το Σαμάρα να κάνει κόμμα και να πάρει και την πρωθυπουργία από τον Κουλη, τον ξέρω το μαλακα... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.463
Πόντοι
28.246
Πάμε λοιπόν....

@asdr
@ANEFELOS
@Zodiac1
@ragozin
@ΑΙΚΜΑΝ
@saeh12
@stantar1
@satyrnus
@quiqker
@asmodar
@satov1
@sat1
@elecronic
@markes
@skordalos
@spiderman 24
@kyros12
@kavouras14
@sympantikos
@kilt
@simitsi
@danne
@mandragon

Πχ

ananeotikos,σου αξίζει μια θέση στο πάνθεον του διαγωνισμού

Καλή επιτυχία
Νο hard feelings
Για αυτόν τον λόγο πάντα, ΠΑΝΤΑ λέω θα έχεις την ΤΥΦΛΗ εμπιστοσύνη μου.
Γιατί ΠΑΝΤΑ έχεις στοιχεία όταν είναι να γαμησεις κάποιον.

Και γι'αυτό σε άκουσα. Και.....
Ο τύπος έχει την ψήφο μου.

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.853
Πόντοι
206
Πω πω ρε κλαμα για την κρυφη ψηφοφορια:tooth:
εξω νερα απο την βροχη
μεσα νερα απο το κλαμα μερικων μερικων:tooth:
μη γλυστρισουμε και σπασουμε και κανενα ποδαρι:tooth:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.591
Πόντοι
3.846
Το άτομο έχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα και δυστυχώς κάθονται κάποιοι της παρέας των μοναχοφάηδων και του πιάνουν κουβέντα...
Ρε προσπάθησα να τον συνεφέρω, αλλά χαμένος κόπος....
Προς Θεού δεν τον θεωρώ κακόβουλο, κάθε άλλο, όμως η εμμονή του σε τέτοιο παθολογικό βαθμό για σπάμ εντάξει κάπου χρήζει θεραπείας...
Ρε θα έρθω Αθήνα του έλεγα, θες να σε πάω στα κορίτσια;
Χαχαχαχα σε σμάηλς....

Πάμε ένα πρώτο:

Ο Χίτλερ είτε την είχε 4 πόντους είτε 24 είχε πιστή εταίρα ρε και με το πορτοφόλι που διέθετε την είχε Βασίλισσα στις Άλπεις, οπότε μην τον κρίνεις για τα σεξουαλικά του...

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    48,2 KB · Εμφανίσεις: 9

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.463
Πόντοι
28.246
εξω νερα απο την βροχη
μεσα νερα απο το κλαμα μερικων μερικων:tooth:
μη γλυστρισουμε και σπασουμε και κανενα ποδαρι:tooth:
Τραβά γαμησου και γέμισε καμία κουτάλα φυστίκι αράπικο στο ξηροκαρπαδικο ρε τυπε. Μας ζαλισες τα αρχιδια, μαλακισμενε.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.646
Πόντοι
6.256
ζαν ο μόνος τρόπος για να μην φύγεις με προτομή στο όνομα σου από αυτόν τον διαγωνισμό είναι να κάνεις φανερές τις ψήφους

κάνε αυτό που πρέπει.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.007
Πόντοι
16.411
Το άτομο έχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα και δυστυχώς κάθονται κάποιοι της παρέας των μοναχοφάηδων και του πιάνουν κουβέντα...
Ρε προσπάθησα να τον συνεφέρω, αλλά χαμένος κόπος....
Προς Θεού δεν τον θεωρώ κακόβουλο, κάθε άλλο, όμως η εμμονή του σε τέτοιο παθολογικό βαθμό για σπάμ εντάξει κάπου χρήζει θεραπείας...
Ρε θα έρθω Αθήνα του έλεγα, θες να σε πάω στα κορίτσια;
Χαχαχαχα σε σμάηλς....

Πάμε ένα πρώτο:

Ο Χίτλερ είτε την είχε 4 πόντους είτε 24 είχε πιστή εταίρα ρε και με το πορτοφόλι που διέθετε την είχε Βασίλισσα στις Άλπεις, οπότε μην τον κρίνεις για τα σεξουαλικά του...
Προτιμά να τον παίζει τύπε για την Βάρσου,ή την Θρασκιά,ή τον Δανέζη,ή με τις φωτογραφίες των ψωλών στο νήμα με τις dick pics :coffee::coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.463
Πόντοι
28.246
@jΤρελοκοριτσο καλπάζεις μαζί με τον Λάκη.

Ακόμα και τώρα έχω τα αρχίδια να σου προτείνω τον επόμενο γύρο και όλους να τους έχεις με ανοιχτή ψηφοφορία.

Έχεις τα αρχιδια;

Η δικαιολογία τρανπουκισμου πήγε απάτη. Πάει και αυτή.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.591
Πόντοι
3.846
Να τον χαίρεσαι λοιπόν τόσο εσύ που κάθεσαι και γκλαφουρνάς μαζί του, όπως κι οι @Ωρίων @Dstrict @ROB. C
που ανταλλάσετε και μηνύματα στα πολιτικά κιόλας...
Με ένα άτομο που ο @ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ προσπάθησε να τον κάνει να παραδεχτεί ότι στριμώχθηκε....

ΡΕ ΕΛΕΟΣ, 80 ΠΟΣΤ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ από όσο βλέπω, αγνοήστε τον μπας και βρει το δρόμο του εκεί έξω, ντροπή σας ρε χρονιάρες μέρες έρχονται.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom