Διαγραμμένο μέλος 199662
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 13.192
- Πόντοι
- 5.946
Η ΝΔ τα αύξησε αυτά ;
Αντιθέτως, μείωσε την αγοραστική τους δύναμη στο μισό ... και βγάλε ....
Τα 380€ το 2025, είναι 200€ του 2015 ................
Σαλάμι αέρος ετικέτας .... 13€ τώρα .... 6€ το 2015 .....
Να ξέρουμε τι λέμεθέλεις να κάνω τον συνήγορο του συριζα ? σόρυ δεν μου αρέσει να κάνω τον χασοδίκη
Από κεί κ πέρα όμως υπάρχουν κάποια δεδομένα , μιά πραγματικότητα που λέει πως ο συριζα
δεν είναι κόμμα των "νταβατζήδων"
Νταβατζήδων όχι ολιγαρχών , κρατικοδίαιτων νταβατζήδων ,δηλαδή δώσε θείο δημόσια μασαμπούκα
Ε τέτοιο κόμμα τόσο υποτακτικό ΔΕΝ ήταν ο συριζα , γι αυτό προσπαθούσε να βρεί στήριγμα στον τσετσένο
Να ξέρουμε τι λέμε
ο σύριζα δεν ήταν κανένα κόμμα του λαού....και αυτοί ανέβηκαν για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα που δεν ήταν του λαού.
δεν υπήρχαν τότε λεφτά να δώσουν στους ολιγάρχες...ούτε ταμείο ανάκαμψης ούτε τίποτα....
μπορεί να μην έδιναν απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς...αλλά για τα συμφέροντα τα δικά μας σίγουρα δεν έκαναν πολτιική.
Όσο για την ελεύθερη οικονομία και τον μικρομεσαίο τα είπαμε....σου έδιναν ένα σκοινί να κρεμαστείς απλα
μη το γυρνάτε πάλι στις προσωπικές αντιπαραθέσεις ... το βράδυ τα ακατάλληλαΑπλώς παρατηρώ ....
1)άγγλους αριστοκράτες
2)τραμπ
3)κάτι φτωχαδάκια στη ΝΥ .... 3-4 οικογένειες .... που πούλαγαν ακίνητα από το .... 1680 και μετά ....
4)κάποιους έλληνες σε αρβανιτοχώρια της αττικής που δεν έχεις πατήσει ποτέ ....
που έχουν κάτω από τον καναπέ της γιαγιάς τους , στο κλειστό σπίτι της γιαγιάς
μετρητό όσοι 4-5 μαϊντανοί που θαυμάζεις εσύ σε χιονοδρομικά, κυκλάδες , σουσάδικα , ριμπαϊάδικα ....
Οπότε ναι ... παίζω ακίνητα.
Εσύ ρίχτα σε μπιτκόϊν , μετοχές , φόρεξ , χρηματιστήριο ....
Εδώ θα είμαστε ... και θα τα λέμε !

Μας έχεις ζαλίσει τα ούμπαλα με το ΣΥΡΙΖΑ.Να ξέρουμε τι λέμε
ο σύριζα δεν ήταν κανένα κόμμα του λαού....
Βρες μου έναν , υπαρκτό φυσικό πρόσωπο ... ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ....μπιτκόιν !!! πως μας ξέφυγε αυτή η μόντα ? θα είχαμε κονομήσει απίστευτα
Τρικυμιά εν κρανίω ρε λάκηΑπλώς παρατηρώ ....
1)άγγλους αριστοκράτες
2)τραμπ
3)κάτι φτωχαδάκια στη ΝΥ .... 3-4 οικογένειες .... που πούλαγαν ακίνητα από το .... 1680 και μετά ....
4)κάποιους έλληνες σε αρβανιτοχώρια της αττικής που δεν έχεις πατήσει ποτέ ....
που έχουν κάτω από τον καναπέ της γιαγιάς τους , στο κλειστό σπίτι της γιαγιάς
μετρητό όσοι 4-5 μαϊντανοί που θαυμάζεις εσύ σε χιονοδρομικά, κυκλάδες , σουσάδικα , ριμπαϊάδικα ....
Οπότε ναι ... παίζω ακίνητα.
Εσύ ρίχτα σε μπιτκόϊν , μετοχές , φόρεξ , χρηματιστήριο ....
Εδώ θα είμαστε ... και θα τα λέμε !
αφού έφυγε ο ζαν.....έβγαλε τον τσέχο για φαγητό
ρε συ δεν λέμε ότι ήταν κόμμα του λαού , σιγά μην ανέβαινε στο βουνό ο μπούτιας αλέξης με τη τσακαλώταΝα ξέρουμε τι λέμε
ο σύριζα δεν ήταν κανένα κόμμα του λαού....και αυτοί ανέβηκαν για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα που δεν ήταν του λαού.
δεν υπήρχαν τότε λεφτά να δώσουν στους ολιγάρχες...ούτε ταμείο ανάκαμψης ούτε τίποτα....
μπορεί να μην έδιναν απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς...αλλά για τα συμφέροντα τα δικά μας σίγουρα δεν έκαναν πολτιική.
Όσο για την ελεύθερη οικονομία και τον μικρομεσαίο τα είπαμε....σου έδιναν ένα σκοινί να κρεμαστείς απλά.
Είσαι λίγο επιθετικός και δεν ξέρω τον λόγο

με εχεις φερει στο ΑΜΗΝΕίσαι λίγο επιθετικός και δεν ξέρω τον λόγο![]()
Από τη στιγμή που έχεις ένα ακίνητο και μένεις και άλλο ένα προς εκμετάλευση , με δεδομένο ότι βγάζεις και κάποια χρήματατο σχέση έχει ο απλός άνθρωπος που μπορεί να έχει 1 άντε 2 σπίτια με τους άγγλους αριστορκάτες, τους μεγιστάνες του ριαλ εστειτ και κάτι τυπάδες που ξέρεις που μπορεί να έχουν 5 μύρια σε μετρητά....όλα άκυρα μεταξύ τους...και σίγουρα άκυρα με τον απλό ανθρωπάκο.
Ποιός να πληρώνει άραγε?αφού έφυγε ο ζαν.....έβγαλε τον τσέχο για φαγητό![]()
το μπιτκοιν και τα κρύπτο είναι εφήμερη μπίζναΒρες μου έναν , υπαρκτό φυσικό πρόσωπο ... ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ....
κανείς !
Μάστορες της οικοδομής ... που αγόρασαν ακίνητα επί ΓΑ/ΣΑΜΑΡΑ όταν τα χάριζαν διάφοροι ΗΛΙΘΙΟΙ ....
χιλιάδες ! Αγόραζαν σπίτια 10-15 χιλιάρικα .... τα πούλησαν 80+ !
έχουν πάει γκαρσονιέρες του 68 κοντά στα 150 χιλιάρικα , σε περιοχές μπουρδελότσαρκας ,Βρες μου έναν , υπαρκτό φυσικό πρόσωπο ... ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ....
κανείς !
Μάστορες της οικοδομής ... που αγόρασαν ακίνητα επί ΓΑ/ΣΑΜΑΡΑ όταν τα χάριζαν διάφοροι ΗΛΙΘΙΟΙ ....
χιλιάδες ! Αγόραζαν σπίτια 10-15 χιλιάρικα .... τα πούλησαν 80+ !
κρατα μια πολυθρόνα και για εμενα εκει στο ΑΜΗΝμε εχεις φερει στο ΑΜΗΝ

αντικειμενικά μιλώντας λοιπόνρε συ δεν λέμε ότι ήταν κόμμα του λαού , σιγά μην ανέβαινε στο βουνό ο μπούτιας αλέξης με τη τσακαλώτα
Αλλά υπάρχουν ενδιάμεσα στάδια , δεν είναι όλα άσπρο μαύρο
Μεταξύ μας μιλάμε εμείς που δεν είμαστε κομματόσκυλα
Αν κάποιος μας πεί ξέρω γω ο σύριζα ήταν η καλύτερη κυβέρνηση έβερ , θα τον "δείρουμε" μαζί
Αλλά να είμαστε αντικειμενικοί μεταξύ μας
γιατί καλέ μου φίλε?με εχεις φερει στο ΑΜΗΝ

Οι περιοχές μπουρδελότσαρκας εχουν ανέβει 200% και βάλε από το 17.έχουν πάει γκαρσονιέρες του 68 κοντά στα 150 χιλιάρικα , σε περιοχές μπουρδελότσαρκας ,
τι συζητάμε ?