Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.338
- Πόντοι
- 6.256
τι αυτοματο ρε μαν
τι αυτοματο ρε μαν
Αυτό το είχε πει και ο ΖανΛακαρε, με αυτο εδω τι σκατα εννοεις;;;
Ακόμη και αν οι γυναίκες του βάζουν δάκτυλο ή τον γαμάνε με στραπον
παρεμένουν γυναίκες κι αυτός άνδρας ...
και εφόσον είναι άνδρας που πάει με γυναίκες , είναι ετερόφυλος.
Dsg 7αρι και 8αριτι αυτοματο ρε μαν![]()
Ναι όπως ο @ΕΛΑΙΣ Κλαδάκης όταν τον ρώτησα προς τι όλη αυτή η λεπτομερής έρευνα για καβλοχαπα.
Και πως θα γίνε ρε χαζουληι; Θα σου κάνω αιματολογικές εξετάσεις και θα φέρω γιατρό να τις ελέγξει πριν πας να γαμησεις;Σου είπα ρε τυπάκο, τα έψαξα για φίλο μου
Βάζεις 100 ευρώ στοίχημα, ότι θα πάρω 2 κοπέλες στη Φυλής
διαδοχικά, σε 1 ώρα ;
Χωρίς χάπια.
Είπαμε, είσαι ασθενής , και δεν υπάρχει παρεξήγηση
αλλά μπορείς να βάλεις ένα στοίχημα 100 ευρώ.
εγώ θέλω κανονικές ταχύτητες ποτέ δε τα συμπάθησα τα αυτάκιαDsg 7αρι και 8αρι
Και εγώ συμβατικό έχω όμως επειδή κάποτε είχα ένα cupra έχει πολύ καλό κιβώτιοεγώ θέλω κανονικές ταχύτητες ποτέ δε τα συμπάθησα τα αυτάκια
έχω δοκιμάσει σε αυτόματο από όμιλο φολκσβάγκεν ήταν βάρκαΚαι εγώ συμβατικό έχω όμως επειδή κάποτε είχα ένα cupra έχει πολύ καλό κιβώτιο
Τα cupra είχαν διαφορετικό κιβώτιο από τα vwέχω δοκιμάσει σε αυτόματο από όμιλο φολκσβάγκεν ήταν βάρκα![]()
Μωρή γαμιολα σιγά που θα κρυφτώ μαλακω@ΠΟΥΣΤΑΡΑ Α @ΠΟΥΣΤΑΡΑ Β
Έτσι μουνάκια. Θα κρύβεστε από την ντροπή σας.
Εσείς θα συνεχίσετε να σπάτε.
Όταν θα ξαναγαμήσω τη καινούργια θα στο πω αφού καίγεσαι τοσοΛακησε το @τρελοκοριτσο . Θα μπει κάποια στιγμη η Ζανουλα και θα μας πει ότι έκανε logout γιατί έχει Τσέχα και γαμαει.
Τις πουτσες που κουβαλας βγαινοντας τις βγαζεις καθολου απο τον πατο σου ή ετσι συνεχιζεις και κυκλοφορεις εκει εξω;Μωρή γαμιολα σιγά που θα κρυφτώ μαλακω
Έχω ζωή έξω και άλλες προταιρεοτητες,εδώ μπαίνω να σε ξεφτιλιζω να διασκεδάζω και να βγαίνω
Θες να βογγα η ψυχουλα σου μωρή βρώμα??Όχι πουτανακι, ΔΕ θα μπαναριστεις, εδώ θα φας όλο τον τραμπούκο και ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ θα φύγεις καρφωτός για ψυχιατρείο, όχι έτσι εύκολα, προς το παρόν σε έχουμε για διαδικτυακές σφαλιάρες, όταν έρθει η ώρα να ζητήσεις βοήθεια ειδικού θα σου δώσουμε να το καταλάβεις και να το κανείς μόνος σου.
θα μου έκανε μεγάλη εντύπωσηΤα cupra είχαν διαφορετικό κιβώτιο από τα vw
Καλώς την τρελοκοτσιδου.Μωρή γαμιολα σιγά που θα κρυφτώ μαλακω
Έχω ζωή έξω και άλλες προταιρεοτητες,εδώ μπαίνω να σε ξεφτιλιζω να διασκεδάζω και να βγαίνω
τώρα αυτές οι υπερβολές δε βοηθάνε κανένανΈχω ζωή έξω και άλλες προταιρεοτητες
Δεν μου λες ρε κοπελια. Θα έχει και αυτή Καβλι και αρχιδια όπως οι άλλες;Όταν θα ξαναγαμήσω τη καινούργια θα στο πω αφού καίγεσαι τοσο
Και όμως αν ρωτήσεις μηχανικό του γκρουπ θα σου ΠΕΙ ότι χρησιμοποιούν διαφορετικά γρανάζια για αυτό και κατάργησαν το 8αρι λόγω κόστουςθα μου έκανε μεγάλη εντύπωση
διαφορετικό από το polo ναι αλλά το cupra είναι της κατηγορίας golf
Εννοείται βρε Λάκη, αυτό κοντρολάρει (όπως και το χαμομήλι) κάτι γλυκοζηλιωμένεςΤο τήλιο που λέγαν οι παππούδες μας πάντως .... μαλακία ... δοκιμασμένο ....
ΕυχαριστώΤο επαληθεύω.