Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.503
- Πόντοι
- 2.606
Αν σουυ το είπε έτσι άλλο θα εννοουσεΝτσου. Μου πρότεινε τετ α τετ θανάτου.![]()
Αν σουυ το είπε έτσι άλλο θα εννοουσεΝτσου. Μου πρότεινε τετ α τετ θανάτου.![]()
Ε τι να σου εξηγω τωρα ρε μλκ, φαντασου να εχει σκασει ο Λακης με ντυσιμο δεκαετιας 70 γιατι δε μπορει να φοραει σνικερς και ερ μαξ, να εχει τα μουτρα του συγνωμη-που-με-βλεπετε, ο δικος του να ειναι ακομα χειροτερος, να καθονται στη μπαρα να χαζευουν με ανοιχτο το στομα εχοντας να δουν μουνι και μαλιστα με μπικινι καμια δεκαετια γιατι «δεν πηγαινουν εκει που γαμανε οι μπαρμαν-ξαπλωστραδες-ιδιοκτητες και οι φιλοι τους», τα σαλια εχουν φτασει πατωμα και ο λακης λοκαρει μουνετο παραδιπλα και τρεχει σαν το σαλιαρη να παρει σφηνακι αλλα τον προλαβαινει ο μπαρμαν που η γκομενα εχει πλησιασει μπαρ για εκεινον. Αδικη η ζωη οταν δεν ξερεις που πατας και που σε παιρνει.Στα αρχιδια μου ρε μαλακα να κατσω να γνεθω αργαλειο καλυτερα για το αν με εγκρινει η με απορριπτει ο Νιονιος και καθε Νιονιος
Παω να κλαψω με τους υπολοιπους κλωνους σου καλυτερα
@barock με εχεις αφησει στη μεση ρε μαλακα, πες το υπολοιπο στορι. Ειναι στο μπαρ ο Τε-Λακης και ψωνιζει σφηνακια για το μουνετο. Πως καταληγει το μουνετο να πιπωνει το μπαρμαν και ο Τε-Λακης να ωρυεται? Περιγραψε τα ενδιαμεσα γεγονοτα να μην εχω κενα
Τωρα ετοιμασου για την εκρηξη του λακη που κανεις αναφορα σε μαναδεςΔώσε τώρα κάστινγκ χολιγουντιανό για Λάκη μάνα κ πουτανα
Έχω καιρό μέχρι τη Πρωτοχρονιά που θα ξαναμπειΤωρα ετοιμασου για την εκρηξη του λακη που κανεις αναφορα σε μαναδες![]()
Έχεις φτάσει Κουμουνδούρου ή στο δρόμο είσαι ακομαΠιστεύω ότι αν πάρει γραμμή ο σύριζα ότι ο ζαν έγινε το πουτανάκι του Λάκη...ενός θαυμαστή του Παπαδόπουλου
θα τον πετάξουν έξω από το κόμμα και θα χάσει όποιο επίδομα έπαιρνε μέχρι τώρα
δεν θα τον ρουφιανέψω εγώ φυσικά![]()
δε θα πάω ο ίδιος έχεις δει σε τι περιοχή είναι?Έχεις φτάσει Κουμουνδούρου ή στο δρόμο είσαι ακομα
Ενώ αυτός που με δέχτηκε στο μαγαζί του, τι είναι;Δε χρειαζεται να βγαλω κατι, εσυ το εγραψες δημοσια τι σου εσερνε στα πμ. Και να ειχα σκρινσοτ δε θα το εβγαζα, δε χρειαζεται να με απειλεις με αναφορες δλδ (παλια σου τεχνη κοσκινο), τα αρχιδια θα μου εκλανες βεβαια.
Στο μονο που ειχε δικιο ειναι στο οτι σε ελεγε βλακα, μονο ενας βλακας θα ελεγε ολο το βιογραφικο του σε ενα ραντομ τυπά που γνωρισε σε μπουρδελοφορουμ και τον εβλεπε για 1η φορα δια ζωσης
Το ασυναρτησίες λες πάλι μωρη γαλαζια αποβολη@jean-Claud Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνεις. Ο @φασιστας σε έκανε ο,τι ήθελε, πήρε αυτό που ήθελε και σε άφησε μόνο σου. Σου κόλλησε την ρετσινια της ντροπής ενός συριζαιου. Με τα μούτρα κάτω θα κυκλοφορείς πλέον γιατί ασπαστηκες τον φασισμό.
Τοτε μωρη 24 ωρες που εισαι εδω μεσα πως αντεχεις;Ζαν σε αυτην τη σελίδα είναι ένας ακόμα κλώνος μου.
Β. . . . . . . . .13
Βάλε τα υπόλοιπα γράμματα.
οποτε κατσε, να καταλαβω. Ο ΤεΛακης @tellystalone6969 πηγε και επιασε παρλα στο μουνετο στο μπαρ, λεει θα σε κερασω μαναρι μου, εκανες την τυχη σου, παει να παραγγειλει σφηνακι αλλα ο μπαρμαν τον κοιταει γελαει και λεει το σφηνακι απο μενα στην κοπελα?Και το μουνετο αγνοει ΤεΛακη @tellystalone6969 και συνεχιζει την παρλα με τον μπαρμαν?Ε τι να σου εξηγω τωρα ρε μλκ, φαντασου να εχει σκασει ο Λακης με ντυσιμο δεκαετιας 70 γιατι δε μπορει να φοραει σνικερς και ερ μαξ, να εχει τα μουτρα του συγνωμη-που-με-βλεπετε, ο δικος του να ειναι ακομα χειροτερος, να καθονται στη μπαρα να χαζευουν με ανοιχτο το στομα εχοντας να δουν μουνι και μαλιστα με μπικινι καμια δεκαετια γιατι «δεν πηγαινουν εκει που γαμανε οι μπαρμαν-ξαπλωστραδες-ιδιοκτητες και οι φιλοι τους», τα σαλια εχουν φτασει πατωμα και ο λακης λοκαρει μουνετο παραδιπλα και τρεχει σαν το σαλιαρη να παρει σφηνακι αλλα τον προλαβαινει ο μπαρμαν που η γκομενα εχει πλησιασει μπαρ για εκεινον. Αδικη η ζωη οταν δεν ξερεις που πατας και που σε παιρνει.
Δουλος του φασισμού είσαι. Μια χαρά τα λέω.Το ασυναρτησίες λες πάλι μωρη γαλαζια αποβολη
Απορω πως δεν σε έπνιξαν στον νεροχυτη
Κοιτα θελω μια για καθαρισμα και μια για γαμησιΑναρχοαριστερός ειναι ο ζεμπού.
Τον δίνουμε στην ομάδα σου![]()
Στα είπε ο @Λαμαρινας ΔαμασκηνοςΤοτε μωρη 24 ωρες που εισαι εδω μεσα πως αντεχεις;
Βαζεις αυτοματες απαντησεις ΑΙ
Ο τελης ξερει απο ντετινγκοποτε κατσε, να καταλαβω. Ο ΤεΛακης @tellystalone6969 πηγε και επιασε παρλα στο μουνετο στο μπαρ, λεει θα σε κερασω μαναρι μου, εκανες την τυχη σου, παει να παραγγειλει σφηνακι αλλα ο μπαρμαν τον κοιταει γελαει και λεει το σφηνακι απο μενα στην κοπελα?Και το μουνετο αγνοει ΤεΛακη @tellystalone6969 και συνεχιζει την παρλα με τον μπαρμαν?
Τον λαματζο λεςΣτα είπε ο @Λαμαρινας Δαμασκηνος
Είμαι συνεχώς στην πρίζα. Αν γίνει διακοπή ρεύματος δουλεω με γεννήτρια.
Σου απαίτησε να μιλάς και για αυτόν με τόσο κολακευτικά λόγια; Ρε μπραβο αφοσίωση ο το δουλικό της χούντας.Ο τελης ξερει απο ντετινγκ
Οταν στο αλλο νημα με τις ελλεινιδες ο τελης εδωσε σωστές πληροφορίες
Οποιος δεν γνωριζει μπορει να τρολαρει αλλα εγω ως κουτς ξεχωριζω τους καμακες άπο τα μαλακιστηρια
Να μίλησει για ντειτ ο ζεμπου ο μπαροκ η ο λαμα θα γελανε και οι πετρες
Κολ γκιρλ τα λέει ο Λάμας. Μήπως είσαι κλώνος του;.Τον λαματζο λες
Αυτος ρε μονο να προμοταρει κολ γκιρλ ξερει
Κολακεια να λεω τον αλλον οτι ξερει απο ντειτινγκ;Σου απαίτησε να μιλάς και για αυτόν με τόσο κολακευτικά λόγια; Ρε μπραβο αφοσίωση ο το δουλικό της χούντας.
Αν εισαι αγγλομαθης με σωστο αξεντ το λες ελληνιστι γκιερλΚολ γκιρλ τα λέει ο Λάμας. Μήπως είσαι κλώνος του;.