Αρίστων
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2025
- Like
- 3.432
- Πόντοι
- 1.706
Ναί εγώ είμαι.Ένα μέλος που έγραφε πιο παλιά με το nick Ακροατής το θυμάσαι?![]()

Ναί εγώ είμαι.Ένα μέλος που έγραφε πιο παλιά με το nick Ακροατής το θυμάσαι?![]()

Αμα εσένα σου αρέσουν τα χορηγιλίκια δικαιώμά σου. Εσύ ποιος είσαι που θα λες στους άλλους δώσε παραπανω; Ρε δε γαμιέσαι; Τράβα να τινάξεις καμιά ελιά, βλάκα.Να μαζέψει τη γλώσσα γιατί εκτίθεται, αφού πέρυσι για 150 κωλοΕυρώ έκανε (όπως κι ο άλλος κοινός μας "φίλος") τον Κινέζο - θυμάσαι τότε τη γκρίνια που τους έβγαλα στη σέντρα κι έκτοτε ανέλαβα καθήκοντα χορηγού![]()
Και σκυλάκι του Λάκη. Αλλιώς θα είχε ξύλο. Α έκανε ο Λάκης και κατουριότανε πάνω του.Ουδέποτε ισχυρίστηκα πως οι διαγωνισμοί που διοργάνωσα ήταν αδιάβλητοι. Τουναντίον βροντοφώναζα πως υπήρχε μεροληψία και μαγείρεμα.
Εσύ όμως υποστήριζες πως ο διαγωνισμός που διοργανώνεις θα είναι ο πρώτος "καθαρός" διαγωνισμός στα χρονικά.
Ένας διαγωνισμός χωρίς, μαγειρέματα, τραμπουκισμούς και εξαιρέσεις. Παρά τούτο έπραξες όχι μόνον τα ίδια, αλλά και χειρότερα.
τυπε δεν τα λες καλά. πέρυσι η διοργανώτρια αρχή ήταν υπεράνω με τις γουαηλντ καρντ. ηταν σε φάση «χιούμορ κάνουμε» και «απορούμε με όσους παίρνουν στα σοβαρά ένα τέτοιο διαγωνισμό»
τώρα που είναι άλλη διοργανώτρια και κάνει άλλα μαγειρέματα δώστου τα «ακυρος ο διαγωνισμός» , και δώστου ταγκαρισματα τον αντισθένη κλπ δυο μέτρα και δυο σταθμά
και έτσι να πούμε
μιλάμε για τερατώδη ναυάγια και οι μεν και οι δε. προτείνω μπαν σε όλους ανεξαιρέτως. να κλειδώσει το σαη και να πάθουν σύνδρομο στέρησης τα ναυάγια
@Νίπλης ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Αυτή ήταν προφανώς και η οριστική λήξη της παύσης πυρός μεταξύ μας .Φαντάσου από πέρσι να λες , κάθε μέρα ,πως ο αιώνιος αντίπαλος σου θα βγει μιστερ μαλακας
Να στήνεις την πρώτη φάση του διαγωνισμού και να αρχίζεις να βγάζεις γλώσσα
Να τον ξεπερνάς σε ψήφους μαλακιας και να οδεύεις εσύ προς τη νίκη
Να αρχίζεις να σκούζεις σαν κοριτσάκι και να βάζεις ένα υποτακτικό κροσακι που κάνεις παρέα να σε βγάλει από το διαγωνισμό για να γλιτώσεις το ξεφτίλισμα (αλλά να λες οι άλλοι ζουν για αυτό το διαγωνισμό και δεν έχουν έξω ζωή)
Ξεφτίλα
Κοίτα το Ζεμπού δεν τον φτάνεις.Ο ζεμπου φοβαται αναμετρηση με μενα
Κοτα κοταρα κοτουλα
Ο Στέκας , δεν το είχε ξεκινήσει . Ήταν βοηθός του stam-90 που το ξεκίνησε.Τρίζουν τα κόκκαλα του Στεκα![]()
εγώ αποχωρώ παιδιά .....
σε καμία ψηφοφορία σε κανά χρόνο ... μπορεί να τα ξαναπούμε ....
γιατί θα είστε στην ιγκνορ λίστα μου ....
για να μη μπαίνετε στον κόπο να μου απευθύνετε το λόγο λέω ....
Αυτή ήταν προφανώς και η οριστική λήξη της παύσης πυρός μεταξύ μας .
Είσαι ένας από αυτούς .
![]()
Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025 - Page 87
Ο Βαρόνος Μινχάουζεν ή Μιουνχάουζεν (Hieronymus Carl Friedrich von Münchhausen, Ανόβερο, 11 Μαΐου 1720 - 22 Φεβρουαρίου 1797) είναι ιστορικό πρόσωπο (πρόκειται για τον βαρόνο Κάρολο Φρειδερίκο Ιερώνυμο φον Μινχάουζεν), αλλά και ο πρωταγωνιστής του γνωστού βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, που γράφτηκε...www.bourdela.com
![]()
Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025 - Page 89
Ο Βαρόνος Μινχάουζεν ή Μιουνχάουζεν (Hieronymus Carl Friedrich von Münchhausen, Ανόβερο, 11 Μαΐου 1720 - 22 Φεβρουαρίου 1797) είναι ιστορικό πρόσωπο (πρόκειται για τον βαρόνο Κάρολο Φρειδερίκο Ιερώνυμο φον Μινχάουζεν), αλλά και ο πρωταγωνιστής του γνωστού βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, που γράφτηκε...www.bourdela.com
Να τους χαίρεσαι .
Κοίτα το Ζεμπού δεν τον φτάνεις.
Αν κάνετε τουρνέ σε χωριά, την πρώτη μέρα, θα θέλουν να τον κεράσουν 10.000 άτομα.
Θα πλάκώνονται μεταξύ τους, ποιός θα τον κεράσει πρώτος.
Την επόμενη μέρα, όταν κυκλοφορήσει η φήμη του , θα θέλουν να τον κεράσουν χιλιαπλάσιοι .
Εσένα, άντε να θέλουν να σε κεράσουν 5-20 φίλοι .
Τύπους σαν αυτόν , πάντα τους κέρναγαν παντού. Όλοι .
Ειναι ... αστέρι !
Τόσο κλάμα για να καταλήξεις στην ουσία. Έχεις την αμέριστη συμπαράσταση μου στο δραμα που ζεις.τυπε δεν τα λες καλά. πέρυσι η διοργανώτρια αρχή ήταν υπεράνω με τις γουαηλντ καρντ. ηταν σε φάση «χιούμορ κάνουμε» και «απορούμε με όσους παίρνουν στα σοβαρά ένα τέτοιο διαγωνισμό»
τώρα που είναι άλλη διοργανώτρια και κάνει άλλα μαγειρέματα δώστου τα «ακυρος ο διαγωνισμός» , και δώστου ταγκαρισματα τον αντισθένη κλπ δυο μέτρα και δυο σταθμά
και έτσι να πούμε
μιλάμε για τερατώδη ναυάγια και οι μεν και οι δε. προτείνω μπαν σε όλους ανεξαιρέτως. να κλειδώσει το σαη και να πάθουν σύνδρομο στέρησης τα ναυάγια
@Νίπλης ΓΑΜΙΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
![]()
Μίστερ μαλάκας bourdela.com 2013 - Page 157 - bourdela.com forum
Αγαπητα μελη της κοινοτητας.. με μεγαλη συγκινηση σας παρουσιαζω και θα παραδωσω στα χερια σας την λιστα με τους υποψηφιους για τον φετινο μαλακα του σαιτ..τον μεγαλυτερο μαλακα φυσικα.. η φεντινη διοργανωση ειναι καπως περιεργη,16 περνανε 7-8 μελη περνανε διπλα στο ιεροδουλες που γραφουν και...www.bourdela.com
Άλλο post του stam_90
που απευθύνεται στον pustiki kithara ....
![]()
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread - Page 3369 - bourdela.com forum
Καινουργιο θέμα μόνο για σήμερα.Πώς τα περάσατε το Σαβατόβραδο?www.bourdela.com
Ο pustiki kithara ... ομολογεί ότι του αρέσουν οι ανδρικές πατούσες ....
Όποτε μου καβλώσει να γελάσω μαζί σας.
Και μετά από 15 χρόνια να το κάνω , θα περιμένετε με αγωνία.
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
Ο σαιντ , για την ώρα περνάει το παρασκευοσαββατοκύριακό του ψάχνοντας post υβριστικά ηλικίας 15 ετών .
Ο Lion7 όταν του έλεγε ότι είναι ο πάτος της κοινωνίας , δεν φανταζόταν
καν τέτοια κατάντια . Ψάχνει posts του μπου.κομ
ηλικίας 15 ετών .
Μας ήρθε ο poustiki kithara ....
![]()
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread - Page 3369 - bourdela.com forum
Καινουργιο θέμα μόνο για σήμερα.Πώς τα περάσατε το Σαβατόβραδο?www.bourdela.com
γιατί θα είστε στην ιγκνορ λίστα μου ....
για να μη μπαίνετε στον κόπο να μου απευθύνετε το λόγο λέω ....
"Προσωπικοί λόγοι" ότι φορτώθηκε δυο φορτηγά ψήφους, ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΡΟΦΙΛ.Ενταξει ζεμπου θα αποχωρησεις ως κοτα
Ο τελης αποχωρησε για προσωπικους λογους
Επειδη ο τελης ηθελε ηθελε να αποχωρησει;Ουδέποτε ισχυρίστηκα πως οι διαγωνισμοί που διοργάνωσα ήταν αδιάβλητοι. Τουναντίον βροντοφώναζα πως υπήρχε μεροληψία και μαγείρεμα.
Εσύ όμως υποστήριζες πως ο διαγωνισμός που διοργανώνεις θα είναι ο πρώτος "καθαρός" διαγωνισμός στα χρονικά.
Ένας διαγωνισμός χωρίς, μαγειρέματα, τραμπουκισμούς και εξαιρέσεις. Παρά τούτο έπραξες όχι μόνον τα ίδια, αλλά και χειρότερα.
Τώρα πως όλοι οι ανίκανοι με πουλάκι μέχρι τις ψωλοτριχες φαντασιωνονται ότι γ@μανε κ δερνουμε- αυτό είναι άγνωστο Χ- και προς ψ/Χ διερεύνηση. Με δηλωμένο ανύπαρκτο πουλάκι από εσένα στο παρελθόν-( αν δεν κάνω λάθος μερικές σελίδες πιο πριν) ανέφερες ότι ξεσικιζες κώλο ενός Cg; Τι λε ρε κακομοίρη με την μικροφαλλία -αυτο δε φτάνει ούτε τα κωλομαγουλα να ξεπεράσει για να φτάσει τη σουφρα. -Τις ίδιες μ@λακιες αραδιαζει και ο άλλος με το @σπεργκερ με την ίδια πάθηση με εσένα -ο Κμν2 και γελάμε.
Για τα Σαββατοκύριακα του Άγιου έλεγες ότι τα περνάει ψάχνωντας πόστ 15 ετών. Και κοίτα σύμπτωση. Σ/Κ είναι και τώρα που τα βγάζεις.... ο ίδιος.Ο κιθάρας, θα κάνει γιορτάρες στο φερέτι ....
Ο άλλος με τις δύο Μ3 ....
Άπλες.