Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ειναι για τους λατρεις του τριτου φυλου στην ολλανδια. εχω γαμησει 2 φορες εκει . θα ηθελα μια καινουρια ανταποκριση γιατι 8α παω σε λιγες εβδομαδεςΟπως???
Τι ειναι αυτο το blue lights???
ειναι για τους λατρεις του τριτου φυλου στην ολλανδια. εχω γαμησει 2 φορες εκει . θα ηθελα μια καινουρια ανταποκριση γιατι 8α παω σε λιγες εβδομαδες
πηγες προσφατα?Ακόμα ισχύει φίλε.
ενεργητικος ειμαι τυπε! παντως περσυ που γαμησα 2 κροσακια το πουλακι τους ηταν 3-4 cm. εννοειται καμια στυσημεσος ορος αντρικου ολλανδικου μοριου 22,8 εκ φιλαρακο, καλα σχισηματα
ισως σε χρειαστω για πληροφοριεςΌχι αλλά Άμστερνταμ μένω και ξέρω τί γίνεται![]()
γυρισα πριν λιγες μερες απο αμστερνταμ και γαμησα οπως ηταν φυσικο στα blue lights οπου για λλαη μια φορα ειχε τουλαχιστον 10 τραβεστι και αλλα 2-3 στηνν spuistraat . φανταστικο γαμησι με 50Ε με ενα αργεντινικο cross ονοματι Σοφια!εγλυψα το κωλαρακι της και την γαμησα σε 3 στασεις. φοβερο προσωπακι! μ εκανε τρομερη πιπα και με κοιταζε στα ματια ! γενικα αν πας εκει 8α βρεις μεγαλη ποικιλια απο ladyboys Ασιας μεχρι βραζιλιανες τρανσεξουαλ!
οχι δεν γλυφω πουτσες . δεν εχυσε παντωςΠουλάκι εγλυψες ; Επιτρέπεται; Χύνουν;
οχι δεν γλυφω πουτσες . δεν εχυσε παντως
ναι 3Χ3 χυλοπιτεςκανα καμακι εκανες εκει στα μπαρακια
κατι μαυρες με απαξιωσανε, 2 ιταλιδες με πακετωσαν και με κατι δανεζες χορεψαμε σε ενα κλαμπ ,χουφτωνοντας και λιγακιgia πες τα σκηνικα
κατι μαυρες με απαξιωσανε, 2 ιταλιδες με πακετωσαν και με κατι δανεζες χορεψαμε σε ενα κλαμπ ,χουφτωνοντας και λιγακι
ειπα 3 γιατι ημουν με εναν φιλο μου , οποτε μοιραστικαμε τις χυλοπιτες6 akyra dld
καλυτερα παιζε μπαλα γκαζι εντος εδρας