katalanos3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2010
- Like
- 1.453
- Πόντοι
- 206
Ισχύει. Είδα το πρωί τη συναυλία. Πολύ κρίμα που πλέον είναι καθηλωμένος σε μια καρέκλα ή μάλλον θρόνο του πρίγκηπα του σκοταδιού όπως τον αποκαλούν (δικαίως). Η κύκλος μιας θρυλικής μπάντας έκλεισε πλέον μετά από 6 δεκαετίες. Με αυτούς μεγάλωσαν κάποιοι, εμείς οι νεότεροι καταφέραμε να τους δούμε μόνο σε συναυλίες εδώ Ελλάδα τουλάχιστον. Εγώ τυχερός γιατί τους είδα και με OZZY και με Dio. Και μάλιστα με Dio ήμουν πρώτη σειρά και κατάφερα και έπιασα 2 πένες από Iommi.Το να τον βλέπεις να θέλει να σηκωθεί να κάνει αυτά που έκανε κάποτε πάνω στην σκηνή και να μην μπορεί πια,για μένα ήταν κάπως λυπηρό.
Κατά τα άλλα,η φωνή του παραμένει όπως την ξέρουμε.
Ευχαριστούμε
Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα και δεν μπορεί να περπατήσει;Το να τον βλέπεις να θέλει να σηκωθεί να κάνει αυτά που έκανε κάποτε πάνω στην σκηνή και να μην μπορεί πια,για μένα ήταν κάπως λυπηρό.
Κατά τα άλλα,η φωνή του παραμένει όπως την ξέρουμε.
Ευχαριστούμε
Νομίζω Parkinson φίλε μου.Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα και δεν μπορεί να περπατήσει;
Πάρκινσον καραμπινάτο. Το έχει εδώ και αρκετά χρόνια αλλά πλέον τον έχει χτυπήσει άσχημα και δεν μπορεί να σταθεί όρθιος. Ακόμα και κόκα να πάρει μάλλον δε φτάνειΝομίζω Parkinson φίλε μου.
Αυτός ο μαλακας έφαγε κράξιμο γιατί υπέγραφε πάνω στις βόμβες των βομβαρδιστικων των Ισραηλινών κατά των Παλαιστινίων. Τι θέλουν και μπλέκουν οι μαλάκες την πολιτική με τη μουσική;;!!Εν τω μεταξύ υπήρχαν και παρατράγουδα χθες.
Ο τραγουδιστής των Disturbed έφαγε αρκετό κράξιμο. Άλλοι λένε λόγω δηλώσεων για το Ισραήλ, άλλοι λόγω απόδοσης (τρατζικ αυτό που άκουσα...), άλλοι και για τα δύο
Επόμενο παρατράγουδο... ο Αξλ... δε περιγράφω άλλο...![]()
Σωστός!Αυτός ο μαλακας έφαγε κράξιμο γιατί υπέγραφε πάνω στις βόμβες των βομβαρδιστικων των Ισραηλινών κατά των Παλαιστινίων. Τι θέλουν και μπλέκουν οι μαλάκες την πολιτική με τη μουσική!
Άσε τους αναρχοκομμουνιστοαριστεροπανκηδες να τρώγονται με τα πολιτικά τους. Εμείς είμαστε Μεταλλαδες!