Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 46.392
- Πόντοι
- 10.411
Παραείναι ακραίο αυτό μου φαίνεταιαν θέλει να το μπαχαλέψει τελείως, θα είναι σε ένα καροτσάκι να πηγαίνουν πέρα-δώθε...![]()
Παραείναι ακραίο αυτό μου φαίνεταιαν θέλει να το μπαχαλέψει τελείως, θα είναι σε ένα καροτσάκι να πηγαίνουν πέρα-δώθε...![]()
με τον Ozzy έχουμε να κάνουμε, διάβασε το βιβλίο του να καταλάβεις...Παραείναι ακραίο αυτό μου φαίνεται![]()
Τότε που είχε κρύψει την φούντα στο κεϊκ και η Σάρον χωρίς να το ξέρει κέρασε ένα κομμάτι τον Πάστορα?με τον Ozzy έχψουμε να κάνουμε, διάβασε το βιβλίο του να καταλάβεις...
έχω ρίξει απίστευτο γέλιο, έχει όμως την -πολύ- σοβαρή πλευρά του
τέλος πάντων, ποτέ δε ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί ...
όνειρο ήταν και πάει...
Αναμενόμενο...όνειρο ήταν και πάει...
στήθηκε μπιζνα για την πόλη με τα εισιτήρια,
ξενοδοχεία 3* και 4* που πουλάνε πακέτο σαββατοκύριακο και 2 εισιτήρια ελάχιστο
κάτι άκουσα ότι πουλάνε και μέσω της Μπιρμινγχαμ κάποιοι, άντε βγάλε άκρη.
αυτό εδώ τα λέει καλά
![]()
Fans React After Trying to Get Tickets to Black Sabbath Reunion
Ticket problems? No way!loudwire.com
στην πρώτη απόπειρα, την Τετάρτη... τζίφος,
στην δεύτερη, χθες, ήμουν στο νούμερο 65000+ στην ουρά, περίμενα περίπου 1 ώρα
σήμερα, ξαναμπήκα, ήμουν πιο χαμηλά στην ουρά αλλά τα ίδια
Μόνο που ο "πρωταγωνιστής" το πολύ να πει 3-4 κομμάτια στη κατάσταση υγείας που είναι. Θα βγάλει το event σε μια καρέκλα με τους guests να τραγουδάνε με τη μπάντα, σαν ένα tribute στους Sabbath.Αναμενόμενο...
Τεράστιο μουσικό event, από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει ποτέ
Αυτά είναι ...Dio.με έχουν σφραγίσει οι στίχοι του, απόσπασμα παρακάτω
They say that life's a carousel
Spinning fast, you've got to ride it well
The world is full of Kings and Queens
Who blind your eyes and steal your dreams
It's Heaven and Hell, oh well
And they'll tell you black is really white
The moon is just the sun at night
And when you walk in golden halls
You get to keep the gold that falls
It's Heaven and Hell, oh no!
Fool, fool!
You've got to bleed for the dancer!
Fool, fool!
Look for the answer!
Fool, fool, fool!
Πιστεύω θα πει καμιά δεκαριά ίσωςΜόνο που ο "πρωταγωνιστής" το πολύ να πει 3-4 κομμάτια στη κατάσταση υγείας που είναι. Θα βγάλει το event σε μια καρέκλα με τους guests να τραγουδάνε με τη μπάντα, σαν ένα tribute στους Sabbath.
Θλιβερό.
Δυστυχώς είναι πολύ χάλια ο άνθρωπος, αν δείτε video στο YouTube δεν μπορεί να περπατήσει. Τον βλέπω να ναι κάπως σαν το DiAnno γμτοΠιστεύω πως θα τραγουδήσει καθισμένος σε πολυθρόνα
Ναι ισχύει, πολύ δύσκολο να τραγουδήσει...Μόνο που ο "πρωταγωνιστής" το πολύ να πει 3-4 κομμάτια στη κατάσταση υγείας που είναι. Θα βγάλει το event σε μια καρέκλα με τους guests να τραγουδάνε με τη μπάντα, σαν ένα tribute στους Sabbath.
Θλιβερό.
Eraser Ωραίος ρε φίλε!!!
εδώ ακόμη καλύτερο, πιο γρήγοροEraser Ωραίος ρε φίλε!!!
...τελικα ισως ειναι καλυτερο να μην τους δουμε, γιατι θα απομυθοποιηθουν στα ματια, στο μυαλο κ στην ψυχη μας! Προσωπικα π.χ. χαλαστηκα παρα πολυ με την εικονα των Deep Purple το 2009 στην Μαλακασα, οχι γτ δεν ηταν αψογοι αλλα για την εικονα που απομυθοποιησε την "ιδεα"! Πολλες φορες φορες ειναι καλυτερα να κραταμε την εικονα των θρυλων οταν μεσουρανουσαν!Μόνο που ο "πρωταγωνιστής" το πολύ να πει 3-4 κομμάτια στη κατάσταση υγείας που είναι. Θα βγάλει το event σε μια καρέκλα με τους guests να τραγουδάνε με τη μπάντα, σαν ένα tribute στους Sabbath.
Θλιβερό.
τους είδα το 2005 στην Μαλακάσα (είχα πάθει πλάκα....) και το 2010 είδα και τον Ozzy με Gus G στην μικρή...τελικα ισως ειναι καλυτερο να μην τους δουμε, γιατι θα απομυθοποιηθουν στα ματια, στο μυαλο κ στην ψυχη μας! Προσωπικα π.χ. χαλαστηκα παρα πολυ με την εικονα των Deep Purple το 2009 στην Μαλακασα, οχι γτ δεν ηταν αψογοι αλλα για την εικονα που απομυθοποιησε την "ιδεα"! Πολλες φορες φορες ειναι καλυτερα να κραταμε την εικονα των θρυλων οταν μεσουρανουσαν!
...ετσι ναι, ως ενα αντιο, ενα ευχαριστω μια αποχαιρετιστηρια γιορτη!τους είδα το 2005 στην Μαλακάσα (είχα πάθει πλάκα....) και το 2010 είδα και τον Ozzy με Gus G στην μικρήσκηνή (με είχε χαλάσει πολύ αυτό, αλλά τέλος πάντων...)
![]()
Ozzy Osbourne: Η Νύχτα των Ζωντανών Αφρών στην Αθήνα το 2010
Μουσική - Η συναυλία του Ozzy Osbourne στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2010, μέσα από σπάνιες φωτογραφίες του Χρήστου Κισατζεκιάν.www.athensvoice.gr
δε νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που παρακαλουθεί στοιχειωδώς αυτή την μουσική και δεν γνωρίζει τα προβλήματα υγείας του Ozzy
έκανα την προσπάθεια να βρω εισιτήριο γνωρίζωντας το τι μπορεί να γίνει εκείνη την ημέρα
τι θα μπορούσε να είναι αυτό? ένα αποχαιρετιστήριο τεράστιο πάρτυ ας πούμε, ένα αντίο όπως τους αξίζει αφού δε πρόλαβαν να χαιρετίσουν κανονικά όταν τραυματίστηκε ο Ozzy και διέλυσε την σπονδυλική του στήλη
από τότε ξεκίνησαν όλα αυτά τα προβλήματα υγείας...
δεν είμαι μικρός, ούτε αφελής, αλλά κάπως έτσι το σκεφτόμουν τις προηγούμενες μέρες (στην απίθανη πιθανότητα να βρω εισιτήριο...)
![]()
Black Sabbath: Η κοσμοπλημμύρα στη Μαλακάσα το 2005
Θυμόμαστε ξανά μια σπουδαία βραδιά!www.rockrooster.gr