Νέα

Black Metal

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asigratitos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
17.931
Πόντοι
18.546
Αρχικά το έβαλα στο νήμα με την Ελληνική metal σκηνή. Τωρα είδα ότι υπάρχει και νήμα ειδικά για το Black Metal

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
34.894
Πόντοι
11.096
Λυρισμός που με θύμησε Stormblast. Παραγωγή μοντέρνα και κατ'εμε αψεγάδιαστη. (Ναι δεν είμαι οπαδός του σάπιου ήχου κι ας μου αρέσει το Black. Και ας το άκουω από την απαρχή του!).
Το ότι λείπει ο Galder είναι εμφανές κιθαριστικά παρόλαυτα το κομμάτι από τη μέση και μετά με την προσθήκη συμφωνικών οργάνων και του πιάνου γίνεται τεράστιο! Αναμένουμε Μάϊο για το υπόλοιπο Άλμπουμ.
Όπως και να έχει κύριοι και κυρίες οι Dimmu Borgir είναι η Μεγαλύτερη Black Metal μπάντα που έχει αναδείξει ο πλανήτης.
Διάρκεια, δισκογραφία, εντυπωσιακες ζωντανες εμφανίσεις, αστείρευτη φαντασία και έμπνευση. Το ότι δεν ήταν οι πρώτοι που φτιαξαν τον Black Metal ήχο δε μου λέει κάτι. Ειδικά από μια μπάντα που μετράει 30+ χρόνια ζωης. Είναι απλά οι καλύτεροι! Έφερε τις πιο πολλές καινοτομιες από καμία άλλη Black Metal μπάντα στον χωρο. Η μονες μπάντες που είχαν τις δυνατότητες να τους φτάσουν ήταν οι Emperor, οι Satiricon και οι Enslaved. Αλλά όλοι ξέρουμε πως τα μονοπάτια τους δεν ήταν παράλληλα.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
1.254
Πόντοι
206
Δυστυχώς το Black Metal έχει βαθύ μπλε χρώμα ενώ θα έπρεπε να είναι καθαρά θέματος θρησκευτικου ή παγανιστικου για
ζητω οι legion of doom!
οι πρωτοποροι με σβαστικες κτλ.
εχω ακομη το πρωτο σιντι του που εγινε banned

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom