Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πριν αλλάξουν όνομα σε raism ήταν σαν Diabolos rising. Βγάλανε δύο άλμπουμ στην osmoseακουγε κανεις το αρρωστο προτζεκτ του νταολοθ τους raism...?γαμουσανε...με Μιικα λουτινεν
κ οι Naos Γαματοι ,μου ειχαν χαρισει κ ενα 12'' στο go underground
το ξερω φιλε μου ,τα εζησα τα 90ς,ειμαι ενας κωλογερος πλεονΠριν αλλάξουν όνομα σε raism ήταν σαν Diabolos rising. Βγάλανε δύο άλμπουμ στην osmose
Ακούμε black metal βλέπω Ε....
Από τότε που με θυμάμαι..Ακούμε black metal βλέπω Ε....
Μας ειχαν φαει λεφτα οι Γαλλοι τοτε γαμησετα δεν πειραζει .Το Satyricon Dark Medieval Times σε lp ειχα παραγγειλει απο τα πολλα που ειχα παραγγείλει και δεν ηρθε .Τα βαζαμε τα λεφτα σε φακελο .osmose
K necromantia η πρώτη ελληνική μπάντα που έβγαλε LP από την osmose, μετα ακόλουθησαν οι rotting christΜας ειχαν φαει λεφτα οι Γαλλοι τοτε γαμησετα δεν πειραζει .Το Satyricon Dark Medieval Times σε lp ειχα παραγγειλει απο τα πολλα που ειχα παραγγειλει και δεν ηρθε .Τα βαζαμε τα λεφτα σε φακελο .
Dimmu Borgir η Emperor..?Από τότε που με θυμάμαι..
Both, αλλά θα έλεγα Emperor.Dimmu Borgir η Emperor..?
Δωσε πονο ΜαλβιναBoth, αλλά θα έλεγα Emperor.
Δικιά μου είσαι εσύ..Έχω και μπλούζα..ελπίζω να πηγές να τους είδες όταν ήρθαν πριν 2 χρόνια..Both, αλλά θα έλεγα Emperor.
Both, αλλά θα έλεγα Emperor.
παιξανε κ το 1997 με venom,christ,deviser κτλ...εποχαρες...πρωτη γραμμη ημουν.Δικιά μου είσαι εσύ..Έχω και μπλούζα..ελπίζω να πηγές να τους είδες όταν ήρθαν πριν 2 χρόνια..