Στα περισσότερα αρχίζουν από της 12 το βράδιΑ οκ έτσι ναι
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στα περισσότερα αρχίζουν από της 12 το βράδιΑ οκ έτσι ναι
Τι θα ψωνίσουμε λοιπόν στην φετινή Black Friday
Αν ήμαστε ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ δεν θα είχαν 6 ψήφους τα ηλεκτρικά και 0 τα ρούχα/παπούτσιαΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΝΑΜΕ
Στα παπούτσια έχουν τετοιες προσφορές όπως στα ηλεκτρονικά είδη?Αν ήμαστε ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ δεν θα είχαν 6 ψήφους τα ηλεκτρικά και 0 τα ρούχα/παπούτσια
Και ποιος σου είπε να αγοράζεις από Ελλάδα;Δυστυχώς όπως όλοι νομίζω γνωρίζετε στην Ελλάδα δεν έχουμε black Friday...έχουμε μαύρη κοροϊδία...Οποίος έχει μείνει στο ΗΠΑ το γνωρίζει καλύτερα. Εκεί βλέπεις επώνυμα και ακριβά πράγματα σε τιμές 80% κάτω. Εδώ δεν υπάρχουν τέτοια. Έτσι απλά είναι άλλη μια κοροϊδία - απάτη που ζούμε σε αυτή την χώρα με τον ωραίο ήλιο και τις κατά φοβερές θάλασσες.
Ρε τύπε, με τόσα διαθέσιμα χαρτόκουτα συσκευασιών ψυγείων, νόμιζα οτι και εσύ θα ανυπομονούσες να έρθει η black friday.εγω θα παω σουπερ τυπε μπας και βρω καμια μυζηθρα σε καλη τιμη
μεχρι εκει ειναι οι δυνατοτητες μου![]()
Αν ήμαστε ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΤΕΡΙΝΑ δεν θα είχαν 6 ψήφους τα ηλεκτρικά και 0 τα ρούχα/παπούτσια
αυτό είναι ευκολο πήγαινε και κοπάνα όποιον δεις μπροστά σουΌπως έχω δηλώσει κατά το παρελθόν για μένα Black Friday δίχως κλωτσομπουνίδι απλά ΔΕΝ είναι Black Friday ΤΕΛΟΣ !
![]()
Μουφα ειναι στο ελλαδα, απατεωνιά.Τιποτα μαν είναι όλα παπατζα
Ετσι σκριβωςΜουφα ειναι στο ελλαδα, απατεωνιά.
Οσο περνανε τα χρονια και γινεται μεγαλυτερη απατεωνια
Θα στεγαστει κοσμος στα χαρτοκουτα τωρα με τους πληστειριασμους.Ρε τύπε, με τόσα διαθέσιμα χαρτόκουτα συσκευασιών ψυγείων, νόμιζα οτι και εσύ θα ανυπομονούσες να έρθει η black friday.![]()
ηλεκτρονικά κ ηλεκτροκίνηση, τα mediamark έχουν κάνει καλές εκπτώσειςΣε τι αναφέρεσαι
Ναι όντωςηλεκτρονικά κ ηλεκτροκίνηση, τα mediamark έχουν κάνει καλές εκπτώσεις
αυτή τη στιγμή σε πολλά προϊόντα έχει τις καλύτερες τιμές στο σκρουτζ, τώρα μέχρι την άλλη βδομάδα μπορεί να υπάρξουν κ καλύτερεςΝαι όντως