Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εχει γκαραζ το βιλλ? Απο που είναι η είσοδος; Πόσο κοστίζει; Καλα έχω πάει τόσες φορές και ψάχνω να παρκα΄ρω σαν μλκαςΜικρά μικρά από το Μπιλ.
Χαμός και χθες, μόνο ένα δωμάτιο διαθέσιμο όταν πήγα.
Καθώς περίμενα στην είσοδο το ασανσέρ, συναγωνιστής εισέρχεται από την είσοδο του γκαράζ και κατευθύνεται άμεσα προς το ασανσέρ. Που πάτε του λέει η κοπέλα? Μαζί είστε? Τι μαζί γαμωτο μου? Θα μας βγει και το όνομα.
Καταφθάνει η κοπέλα στο δωμάτιο μου έξαλλη. Μου λέει την συνάντησε στον διάδρομο μεγάλος σε ηλικία συναγωνιστής και την ρώτησε ποια είναι. Του απάντησε και της είπε κρίμα που είσαι από γραφείο και πήγε να την χουφτώσει!! Ευτυχώς δεν τον κοπανησε.
Λήξη ραντεβού και κατέβηκα από τις σκάλες. Μούρη με μούρη με πολύ γνωστή ανεξάρτητη. Αυτά είναι τα καλά του ξενοδοχείου.
Έχει πάρκινγκ ναι από την πίσω πλευράέ
εχει γκαραζ το βιλλ? Απο που είναι η είσοδος; Πόσο κοστίζει; Καλα έχω πάει τόσες φορές και ψάχνω να παρκα΄ρω σαν μλκας
Σήμερα το απόγευμα γύρω στις 5 ήμουν στον τρίτο όροφο του billion, στο διπλανό δωμάτιο γινόταν χαμός η κυρία φώναζε και Ακουγόταν σε όλον τον όροφο ,αν ηταν call girl ας μας ενημερώσει ο συναγωντις αν θέλει ποιος ήταν .Έχει πάρκινγκ ναι από την πίσω πλευρά
Και τώρα κάνανε και άλλο δίπλα
Πάντως και στην κεραμεων να το βάλεις δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο
Δεν ήμουν εκει τετοια ωρα
Αυτό με το πάρκινγκ πάντως καμία σχέσηΣήμερα το απόγευμα γύρω στις 5 ήμουν στον τρίτο όροφο του billion, στο διπλανό δωμάτιο γινόταν χαμός η κυρία φώναζε και Ακουγόταν σε όλον τον όροφο ,αν ηταν call girl ας μας ενημερώσει ο συναγωντις αν θέλει ποιος ήταν .
Ναι, αρκεί να μην είναι άντρες!Το ότι ακούς τους δίπλα είναι καλτ

Σου έτυχε να ακουσεις άντρες?Ναι, αρκεί να μην είναι άντρες!![]()
Όχι αλλά έχω πετύχει ζευγάρια αντρών στην είσοδο..Σου έτυχε να ακουσεις άντρες?
@pastelios ..Σήμερα στο δωμάτιο 43 ,χαλασμένο τηλέφωνο μπάνιου, είχε τρυπα και εβγαινε πίδακας νερου,απαράδεκτο
Ντροπή παντως,πληρώνει ο κοσμος
...και το παράθυρο στο μπάνιο είναι μόνιμα σφραγισμένο...πολύ σπαστικό να μην έχει εξαερισμό η τουαλέτα...ΕΛΕΟΣ!!...Σήμερα στο δωμάτιο 43 ,χαλασμένο τηλέφωνο μπάνιου, είχε τρυπα και εβγαινε πίδακας νερου,απαράδεκτο
οταν παω θα το αλλαξω και μετα θα τους παρω τα χρηματα πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!Ντροπή παντως,πληρώνει ο κοσμος
Δεν έχουμε καμία δουλεια να το αλλάξουμε εμείςοταν παω θα το αλλαξω και μετα θα τους παρω τα χρηματα πισω!!!!!!!!!!!!!!!!!