Νέα

Bill Hotel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zadren
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 867
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brazillover

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2026
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
0
Γιατί δεν περνεις τηλέφωνο ρε φίλε
Δεν παίρνω τηλ φίλε, επειδή μπορεί εδώ να πει κανένας καμμιά πρόταση για δωμάτιο πέρα από την τιμή εάν ήταν καλό δηλαδή ή όχι και εάν βρίσκει ή δεν βρίσκει γιατί έχει λίγα διαθέσιμα όποτε και τιμή καλή να έχει πέφτει αναγκαστικά στα απλά δωμάτια λόγω διαθεσιμότητας. Ελπίζω να σε κάλυψα

brazillover

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2026
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Ξέρουμε τιμές για δωμάτιο με υδρομασάζ στον Billy; Και εάν είναι δύσκολο να βρω απογευματινές ώρες;
Δίνω εγώ την απάντηση μπορει να την χρειαστει κανένας συναγωνιστής. 60€ για 3.5ωρες μόνο η σουίτα έχει υδρομασάζ

souv

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Bill για όσους το επισκέπτονται συχνά, αποτελεί κλασική αξία. Ηλιοβασιλέματα, τα τραίνα που περνούν σφυρίζοντας, πάντα καθαρό και τελικά οικονομικότερο από πολλά άλλα (25€ για 3,5 ώρες). Περιθώρια βελτίωσης συχνότερο service στα κλιματιστικά, κάποια δωμάτια υποφωτισμένα. Προσωπικά δεν έχω κανένα παράπονο από το προσωπικό.

Sakhs_neos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά ερώτηση μετά το τριωρω αν θέλω να κάτσω και άλλο ξέρει κανένας πόσο πάει η ώρα έξτρα;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
194
Like
64.205
Πόντοι
48.437
ρε συναδελφοι τι ξινιλα ηταν αυτη που εισεπραξα χθες το απογευμα με την ρεσεψιον?
με το που μπηκαμε με το μωρο,μας πηρε απο τα μουτρα η μανταμ,ουτε καλησπερα δεν ειπε,πεταξε τα κλειδια και τα τηλεκοντρολ στο γκισε,ζητησε αγενως τα 25€ προκαταβολικα λες και θα της τα τρωγαμε και στραβωσε απιστευτα οταν ειχαμε την αναιδεια να παραγγειλουμε πριν ανεβουμε κατι να πιουμε.
ρε που τα βρισκουν κατι τετοια φυντανια? :confused:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτατος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
56.121
Πόντοι
12.756
ρε συναδελφοι τι ξινιλα ηταν αυτη που εισεπραξα χθες το απογευμα με την ρεσεψιον?
με το που μπηκαμε με το μωρο,μας πηρε απο τα μουτρα η μανταμ,ουτε καλησπερα δεν ειπε,πεταξε τα κλειδια και τα τηλεκοντρολ στο γκισε,ζητησε αγενως τα 25€ προκαταβολικα λες και θα της τα τρωγαμε και στραβωσε απιστευτα οταν ειχαμε την αναιδεια να παραγγειλουμε πριν ανεβουμε κατι να πιουμε.
Γαμιολα,οταν εφευγες μαν μια ροχαλα ηθελε.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
53
Like
40.739
Πόντοι
17.336
Ή συγκεκριμένη πολύ ξινή, είχα παρόμοια εμπειρία. Την έγραψα στά μεζεα μου κανονικά.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
194
Like
64.205
Πόντοι
48.437
Γαμιολα,οταν εφευγες μαν μια ροχαλα ηθελε.
δεν αξιζει μια μαν,προσπερνας και φευγεις. σιγα μην ασχοληθω. ειχα περασει ωραια,γιατι να χαλαστω με μια βλαμενη?
Ή συγκεκριμένη πολύ ξινή, είχα παρόμοια εμπειρία. Την έγραψα στά μεζεα μου κανονικά.
κι εγω μια απο τα ιδια γειτονα συνγαμιστη.
δεν αξιζει να χαλιομαστε.

Milanisti

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιαν 2026
Κριτικές
31
Like
6.868
Πόντοι
2.836
Μια μελαχρινή με γυαλιά μήπως λες;

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
148
Like
24.343
Πόντοι
27.686
δεν αξιζει μια μαν,προσπερνας και φευγεις. σιγα μην ασχοληθω. ειχα περασει ωραια,γιατι να χαλαστω με μια βλαμενη?

κι εγω μια απο τα ιδια γειτονα συνγαμιστη.
δεν αξιζει να χαλιομαστε.
Σιγά μην χαλαστεις
Άμα πέτυχε το κάρφωμα ποιος την γαμεί την ρεσεψιονίστ .

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
148
Like
24.343
Πόντοι
27.686
Παρεπιπτόντως θυμάμαι παλαιότερα εκείνη την μούνα με τους βυζους, που ήταν στην ρεσεψιόν.Ειχε βγει και στην τηλεόραση .
Μια φορά καυλωσα περισσότερο με αυτήν παρά με τη βίζιτα που είχα πάει.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
53
Like
40.739
Πόντοι
17.336
Παρεπιπτόντως θυμάμαι παλαιότερα εκείνη την μούνα με τους βυζους, που ήταν στην ρεσεψιόν.Ειχε βγει και στην τηλεόραση .
Μια φορά καυλωσα περισσότερο με αυτήν παρά με τη βίζιτα που είχα πάει.
Πέρασε Μελαχρινός Άγγελος με γαλανά μάτια χθές απόγευμα έπαθα τέτοια πλάκα που ξανά έμπαινα άνετα, καυλωσαν μέχρι καί τά πόμολα τού Bill :rockon:

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
27
Like
8.384
Πόντοι
3.446
Πέρασε Μελαχρινός Άγγελος με γαλανά μάτια χθές απόγευμα έπαθα τέτοια πλάκα που ξανά έμπαινα άνετα, καυλωσαν μέχρι καί τά πόμολα τού Bill :rockon:
Valia tsol η καπως ετσι λεγεται,πρεπει να ειναι στον Πριαμο τωρα

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
131
Like
21.779
Πόντοι
26.386
Oι πιο διακριτικοί και με την καλη εννοια στα @ρχιδια τους ειναι στο Πριβε Μεταξουργείο.Βεβαια ποτε δεν εχουν γκομενα αλλα μια ρωσιδα και εναν αλλο τυπο (και οι 2 σχετικα μεγαλοι δηλ ανω των 40).
Αλλα και..... μπαζουκας να κρατας σου δινουν το κλειδι και δεν λενε τιποτα απολυτως ουτε κοιταγματα ουτε αδιακρισίες

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.393
Πόντοι
201
Κανένα μέσον έχουμε, να πάω εγώ στη θέση της ξινής στη ρεσεψιον; :smiling-face-with-heart-eyes:
Πάντα ήθελα να δουλέψω σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής! Και μένω κοντά! Οπότε θα με βόλευε πολύ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom