FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 70
- Like
- 8.839
- Πόντοι
- 18.026
Μύστες μου βάλτε αλφα οικογενειακές ιστορίες , έχω την εντύπωση οτι η ξανθιά είναι η κοπέλα στη ρεσεψιόν χοτελ μπιλλ
Αναμένω απόψεις![]()
Τι απόψεις?
Αυτή είναι!
Μύστες μου βάλτε αλφα οικογενειακές ιστορίες , έχω την εντύπωση οτι η ξανθιά είναι η κοπέλα στη ρεσεψιόν χοτελ μπιλλ
Αναμένω απόψεις![]()
Ο τζιτζιφιόγκος ο γριζομαλλης της ρεσεψιόν είναι ο σκηνοθέτηςΜπορεί ο σκηνοθέτης να ναι πελάτης στο bill... ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ BOU ΕΙΝΑΙ;;; ??

Εδω και τώραΑυτόγραφο...
Ναι ναι ναι χαχαχαΤι απόψεις?
Αυτή είναι!
Καιρό τώρα...Μάγκες τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστοποιητικό ? Έχει κανείς εικόνα ?
Σε άλλα, πιο κεντρικά, δε ζητάνε τίποτα!!!Μάγκες τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστοποιητικό ? Έχει κανείς εικόνα ?
Το 85% των μελών που διαβασαν το post, googlαραν τη λέξη "απρόσκοπτη"Καλησπέρα, αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει θα είμαι ευγνώμων. Γνωρίζετε αν η πρόσβαση στο Bill μέσω της Λεωφόρου Αθηνών και Κων/πόλεως είναι απρόσκοπτη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια
χαχαχα Δεν τρόλαρα εσένα, αλλά το 85%Να με τρολάρεις επειδή μιλάω σαν παππούς ήξερες όμως. ???. Καλααάααααααα

Ναι, είναι. Πρωτη φορα θα το επισκεφτείς?Καλησπέρα, αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει θα είμαι ευγνώμων. Γνωρίζετε αν η πρόσβαση στο Bill μέσω της Λεωφόρου Αθηνών και Κων/πόλεως είναι απρόσκοπτη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια
Καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το επισκέπτομαι συχνά αλλά επειδή ζω στην επαρχία δεν ξέρω πως είναι η κατάσταση στους δρόμους με τα χιόνια.Ναι, είναι. Πρωτη φορα θα το επισκεφτείς?
Αντελήφθην - τα χιονια ελιωσανΚαταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το επισκέπτομαι συχνά αλλά επειδή ζω στην επαρχία δεν ξέρω πως είναι η κατάσταση στους δρόμους με τα χιόνια.
30αρης δεν είμαι σίγουρα. Απλά έχω την πεποίθηση πως το επίπεδο σε ακολουθεί όπου εσύ το ορίζεις ανεξαρτήτως της παρέας. Οι άνθρωποι μπορεί να σε εκπλήσσουν δυσάρεστα αλλά και ευχάριστα. Αυτές οι φορές έχουν μεγάλη σημασία.χαχαχα Δεν τρόλαρα εσένα, αλλά το 85%
Δεν έχουν πλούσιο λεξιλόγιο μόνο οι παππούδες, μπορεί να είσαι π.χ. 30άρης φιλόλογος ή πολλά άλλα.
Ό, τι και να είσαι πάντως, καλά κάνεις και ανεβάζεις το επίπεδο!![]()