kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.813
- Πόντοι
- 11.915
Θα σπρωξανε καμιά επιδότηση ΟΠΕΚΕΠΕ για να βγάλουν τον καθυστερημένο 

ονομα; δεν βλεπω big brother
και εγω το ψιλο-εβλεπα οσο ειχε μανουρα μετα που εγιναν ολοι φιλοι και στεγνωσε το σαλιο τους απο τα γειφοκωλια ουτε στο ζαπινγκΤελικα μονο ο Μανιμαλ με τις φωτογραφιες και ο υπεραυνανας Τρακης βλεπανε αυτη τη μαλακια.....

Γνωμη για undead Αιμπαν Σαμπαιντα να σκαει με ελικοπτερο στη Τουμπα και να τους γκαμαει ολους.....και εγω το ψιλο-εβλεπα οσο ειχε μανουρα μετα που εγιναν ολοι φιλοι και στεγνωσε το σαλιο τους απο τα γειφοκωλια ουτε στο ζαπινγκ![]()
και για βυζα νανσυς το εβλεπες....και εγω το ψιλο-εβλεπα οσο ειχε μανουρα μετα που εγιναν ολοι φιλοι και στεγνωσε το σαλιο τους απο τα γειφοκωλια ουτε στο ζαπινγκ![]()

καραγκιζιλικια πραματαΓνωμη για undead Αιμπαν Σαμπαιντα να σκαει με ελικοπτερο στη Τουμπα και να τους γκαμαει ολους.....
γεγονοςκαι για βυζα νανσυς το εβλεπες....![]()

Πείτε κάποιος πως τη λένε αυτή την καυλιάρα να χύσω

ζωη ασουμανακηΠείτε κάποιος πως τη λένε αυτή την καυλιάρα να χύσω![]()
Πολύ, βγήκε το πρωινό χύσιμο μύστη να σαι καλάζωη ασουμανακη
ελπιζω να βοηθησα![]()

Αν δεν ήξερες όνομα δεν την έχυνες;;;Πείτε κάποιος πως τη λένε αυτή την καυλιάρα να χύσω![]()
Της γέμιζα της πεδιλαρες με χύσια εννοείται αλλά ήθελα ινστα για να βρω περισσότερο υλικόΑν δεν ήξερες όνομα δεν την έχυνες;;;![]()

www.instagram.com
καραγκιζιλικια πραματα
ελπιζω ο αριστοτελης στην νεα τουμπα να παρει μετρα και να μην αφηνει τους επισκεπτες να ερχονται με τα ελικοπτερα μεσα
γεγονος
ποιοι ανθρωποι μπορει να εδιωξαν την νανσυ που γυρνουσε 3 μηνες με ενα στρινγκ και κρατησαν μεσα τον ποντικονικο![]()
αν δεν παρει τα λεφτα αυτος ο καγκουρας ο γιωργαρας παιζει χθες να ηταν και η τελευταια φορα που ειδε την νανσυ![]()
παιζει ουτε καν να γαμησε ο γκιωργκος...![]()
αυτο ειναι το μονο σιγουροπαιζει ουτε καν να γαμησε ο γκιωργκος...![]()

Γιατι εφυγες απο διπλα?αρχισε καινουργιο η σχολιαζεται παλια ρε μουνια?![]()