Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 26.391
- Πόντοι
- 6.256
αν τους κοβει λιγο στην σαπιοκλικα θα ψηφισουν την γρια για να παει στην ψηφοφορια με τις 2 σκροφες (που θα ειναι στανταρ) και να ξεκουμπιστει αυτη

αν τους κοβει λιγο στην σαπιοκλικα θα ψηφισουν την γρια για να παει στην ψηφοφορια με τις 2 σκροφες (που θα ειναι στανταρ) και να ξεκουμπιστει αυτη

Ενημερωμένο σε βρίσκωαν τους κοβει λιγο στην σαπιοκλικα θα ψηφισουν την γρια για να παει στην ψηφοφορια με τις 2 σκροφες (που θα ειναι στανταρ) και να ξεκουμπιστει αυτη![]()
ειδα 2 ολοκληρα επεισοδια μαζεμενα κονσερβα στο σκαι.γρΕνημερωμένο σε βρίσκω![]()

ειδα 2 ολοκληρα επεισοδια μαζεμενα κονσερβα στο σκαι.γρ![]()

ετσιστο ειχα πει εγω οτι το πρόγραμμα αυτο ειναι κομμενο και ραμμένο για σένα
Αλλά μου το επαιζες ντίβα και Ροζιτα Σωκου
Να τον ακους τον Νιπλη![]()

Νικ παλι για αισθητηρες είναι ο μουνις?στο ειχα πει εγω οτι το πρόγραμμα αυτο ειναι κομμενο και ραμμένο για σένα
Νικ παλι για αισθητηρες είναι ο μουνις?
Χα χα έκλαψαεχει χαθει ο πουστης .. πρεπει να ειναι στον βυθο με μασκα και να βαζει καμερες στην αμμο για να βλεπει μουνακια το καλοκαιρι που κανουν μακροβουτια

ο @Hellraiser4Ever που ειναι τωρα εχει παρει φωτια το καταπληκτικο αυτο ριαλιτι?εχει χαθει ο πουστης .. πρεπει να ειναι στον βυθο με μασκα και να βαζει καμερες στην αμμο για να βλεπει μουνακια το καλοκαιρι που κανουν μακροβουτια

ο @Hellraiser4Ever που ειναι τωρα εχει παρει φωτια το καταπληκτικο αυτο ριαλιτι?![]()

στο ειχα πει εγω οτι το πρόγραμμα αυτο ειναι κομμενο και ραμμένο για σένα
2 σερί ??ειδα 2 ολοκληρα επεισοδια μαζεμενα κονσερβα στο σκαι.γρ![]()
ειχα μεινει πισω και καλυψα εδαφος2 σερί ??
Και βγήκες αλώβητος??
ειχα μεινει πισω και καλυψα εδαφος
οταν μιλανε ο μουσιας που φωναζει και ο αλλος ο στουρνοτσελιγκας που μιλαει λες και θα σκασει απο το λαχανιασμα δεν μπορω να τους ακουω και το περναω οποτε πρεπει να εχασα το 80%![]()