chicharito
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 6.958
- Πόντοι
- 3.666
Μαλακές δεν υπάρχει αυτή η κωλαρα της Νανσυ , επική κωλαρα κ αυτής και της Μαρικελλης !!!
Μαλακές δεν υπάρχει αυτή η κωλαρα της Νανσυ , επική κωλαρα κ αυτής και της Μαρικελλης !!!
Ναι το ξέρω φίλε ότι όντως έχω θέματα αλλά αυτό δεν αλλάζει οτ γεγονός ότι αυτή είναι καβαλημμένη και χρειάζεται ένα ίσιωμα.φιλε δεν ξέρω τι ατομο είναι αυτη η Ζωή, αλλά εσύ έχεις θέματα
Δεν σε έπιασα μαν μου
Βαλε και της Ζωης μεσα...Τιμιοτατο κωλαρακιΜαλακές δεν υπάρχει αυτή η κωλαρα της Νανσυ , επική κωλαρα κ αυτής και της Μαρικελλης !!!
Βαλε και της Ζωης μεσα...Τιμιοτατο κωλαρακι
Απορω που τα λαγωνικα εδω μεσα δεν κανουν συζητηση επι του θεματος παραθετοντας και τις αναλογες φωτο..
Μαλλον παει απατο απο τηλεθεαση
και με τα 2 χέριαΤι να το κάνουμε τύπε; Και που τα έχουν δεν ξεκωλιάζεται καμιά εκεί μέσα. Μία έκανε παιχνίδι με τον αράπη και κοιτάνε να την φάνε.Βαλε και της Ζωης μεσα...Τιμιοτατο κωλαρακι
Απορω που τα λαγωνικα εδω μεσα δεν κανουν συζητηση επι του θεματος παραθετοντας και τις αναλογες φωτο..
Μαλλον παει απατο απο τηλεθεαση
δεν μπορουμε να γραψουμε γιατι ακομα γελαμε με το κουναβι τον ιταλο που δεν καταλαβε τι εννοουσαν ο νεγρος και η φαρμακομουνα οταν ελεγαν την αλλη βιζιταδεν μπορει να γραψει κανεις τυπε , ολοι τηνκαι με τα 2 χέρια

Βίζιτα ηταν τελικα η λεξη που χαρακτήρισαν την Νανσυ ? Αυτή την λέξη είπαν ??δεν μπορουμε να γραψουμε γιατι ακομα γελαμε με το κουναβι τον ιταλο που δεν καταλαβε τι εννοουσαν ο νεγρος και η φαρμακομουνα οταν ελεγαν την αλλη βιζιτα![]()
Πω ρε η γαμιολα
ναιΒίζιτα ηταν τελικα η λεξη που χαρακτήρισαν την Νανσυ ? Αυτή την λέξη είπαν ??

από Λίβανο τελικά ..από πατέρα ... εγώ έβαζα στοίχημα ότι είναι σλαβόφωνη ... από την ομιλία της ..