nickpie2008
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 10.018
- Πόντοι
- 2.456
πιστεύω η Μαρικέλυ μόνο από τα ρουθούνια δεν τον έχει φάει ακόμαΜάγκες δεν έχω δει ακόμη. Ποια είναι το πιο πουτανακι πιστεύετε;
πρεπει να οριστει 3μελης επιτροπη να βγαζει σκρινσοτ καθε μερα 12:00 - 15:00....
το τι κωλοι κυκλοφορουσαν στην πισινα σημερα δεν λεγεται...
![]()
ακόμα είναι 20 οπότε έχει μέλλον να τον φάει ακόμα και από τον αφαλό !....πιστεύω η Μαρικέλυ μόνο από τα ρουθούνια δεν τον έχει φάει ακόμα
Ψωλετες
Πω ρε πουστη
Ναι αλλά πόσα άτομα θα έχει η τριμελής επιτροπή να δούμεπρεπει να οριστει 3μελης επιτροπη να βγαζει σκρινσοτ καθε μερα 12:00 - 15:00....
το τι κωλοι κυκλοφορουσαν στην πισινα σημερα δεν λεγεται...
![]()
Data κάλυψη ρε δικέ μουΒάζετε σκρινσοτς και για μας που δουλεύουμε,εμένα από το κινητό δεν με αφήνει να κάνω ,ξέρει κανείς γιατί ;
Πω ρε η πούστρα
Δηλαδή ;οι φίλοι από πάνω πως τραβάνε ;Data κάλυψη ρε δικέ μου
Δοκιμάζω με κωδικό μιας χρήσης ή με Google δεν με βάζει, κάνει ανανέωση η σελίδα και άμα πατήσω play βγάζει πάλι login. Εσάς σας δουλεύει; Κωλοσκαι είμαστε με την πούτσα στο χέρι θέλουμε να χύσουμεΈχουν πάρτι...βάλτε να δείτε τι φοράνε οι καβλιάρες !....
https://www.skai.gr/tv/show/psuchagogia/big-brother/sezon-2024-2025/live
Δοκίμασε με το Facebook.. εύκολο είναιΔοκιμάζω με κωδικό μιας χρήσης ή με Google δεν με βάζει, κάνει ανανέωση η σελίδα και άμα πατήσω play βγάζει πάλι login. Εσάς σας δουλεύει; Κωλοσκαι είμαστε με την πούτσα στο χέρι θέλουμε να χύσουμε
Με διέγραψαν οι μαλάκες επειδή ήθελαν ταυτότητα, να πάνε να γαμηθούνΔοκίμασε με το Facebook.. εύκολο είναι