Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
τύπε μου ήδη τις φαντασιώνεσαι σε τσόντα ντουέτο εεε??η μανα της ΑΜ πιο νεα μοιαζει απο την κορη![]()
Ωραίο σόι έχει.![]()
Ωραίο σόι έχει.![]()
Πω ρε τυπε πως κατάντησε έτσι ο Χατζηπαναγης...![]()

Ωραίο σόι έχει.![]()
Πω ρε τυπε πως κατάντησε έτσι ο Χατζηπαναγης...![]()

Ωραίο σόι έχει.![]()
Εγώ πάντως την λυπήθηκα την μάνα της τρελής.. Η αμηχανία στα μάτια της όταν έβλεπε την βαριά ψυχασθενη κόρη της και ο τρόπος που προσπαθούσε διακριτικά να την πει ότι πρέπει να ηρεμησει και να χαμογελάει, ήταν πραγματικά στεναχώρος...
Σιγουρα αν δεν ήταν αμορφωτη και δεν φοβόταν το στίγμα της κοινωνίας, ήδη θα την είχε μπουκωσει στα ψυχοφαρμακα.....
και να το παίζει συναχωμενος και να ψάχνει δικαιολογία για να πάει τουαλετασε περιπτωσει που γινουν ζευγαρι η τρελη με τον μποντζοβι. γουσταρω να ακουσω συζητηση μποντζοβι μετα απο κοκκορετσι με την μανα τις τρελης.
θα συνατηθει το χαος με το λι και νι στην κυριολεξια.![]()
Εγώ πάντως την λυπήθηκα την μάνα της τρελής.. Η αμηχανία στα μάτια της όταν έβλεπε την βαριά ψυχασθενη κόρη της και ο τρόπος που προσπαθούσε διακριτικά να την πει ότι πρέπει να ηρεμησει και να χαμογελάει, ήταν πραγματικά στεναχώρος...
Σιγουρα αν δεν ήταν αμορφωτη και δεν φοβόταν το στίγμα της κοινωνίας, ήδη θα την είχε μπουκωσει στα ψυχοφαρμακα.....
Έλα ρε είπε αυτή είναι 5 φορές πιο τρελή....![]()
κλασικη γεωργιανοφατσα η αδερφη τις σκυλους παντως.
αν δεν εχει κανει μπουκα σιγουρα εχει κρατησει τσιλιες.

Ωραίο σόι έχει.![]()
που τη θυμηθηκες την μορφη ρε τυπε? θυμαμαι ειχα κατουρηθει απο το γελιο με την φατσα του. Ας ειναι καλα ο ανθρωπος .![]()