Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και? παρεξηγηκες εσυ? σε εχει βαλει η γουτσου γουτσου να ψηφιζεις ΑΜ?Ο κωλογερας Μικρουτσικος παλι δεν εχει να πει τιποτα...με τον Γληγολη και τον Κεχαγια ηταν λαλιστατος.![]()
και? παρεξηγηκες εσυ? σε εχει βαλει η γουτσου γουτσου να ψηφιζεις ΑΜ?Ο κωλογερας Μικρουτσικος παλι δεν εχει να πει τιποτα...με τον Γληγολη και τον Κεχαγια ηταν λαλιστατος.![]()
οχι ακομα ρε τυπε αλλα εχει υπογραψει συμβολαιο για μετα απο 30 χρονιαλεςεχει ποδαρες η κουφαλα .ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΥΛΗ!!!!!!
να δουλεψει κανα πριγκιπα τυπε?
[/quote]Μαλάκες η τρελή θα τον πιάσει απο το λαιμό τον Βαρθακούρη. αχαχαχαχαχαχαχα
εγω θα τους εκοβα το φαγητο και θα κλειδωνα και ολες της πορτες...
αδιανοητο πως συγκατοικησαν αυτοι οι ανθρωποι 3 ολοκληρους μηνες με την θεοτρελη!!!!μιλαμε εγω θα την ειχα αποκεφαλισει απο την 1η βδομαδα...
πραγματικοι ηρωες!!!!
,εγω θα τους εκοβα το φαγητο και θα κλειδωνα και ολες της πορτες...

[/quote]εγω θα τους εκοβα το φαγητο και θα κλειδωνα και ολες της πορτες...
Για να δούμε σκηνές Cannibal Holocaust?εγω θα τους εκοβα το φαγητο και θα κλειδωνα και ολες της πορτες...
Μπραβο στον Μικρουτσικο την ξεφτυλισε την Σοφια ετσι οπωS την χαρακτηρισε οταν ηταν μεσα η ΑΜ και ο θεμηs μακαρι να τηs το πει και ευθεωs. Τον Γρηγορη τον ξεφτυλισε ρουφιανο τον ειπε ο Μικρουτσικοs Και ο Βαρθακουρηs αλλα δεν καταλαβε τιποτα...