iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.831
- Πόντοι
- 2.606
Γρηγορακης,του δινεις τα κλειδια να ποτιζει τις γλαστρες οταν λειπεις και στην επιστροφη οι Γεωργιανοι μπουκαδοροι εχουν ξηλωσει και τον σοβα απο τους τοιχους![]()

Γρηγορακης,του δινεις τα κλειδια να ποτιζει τις γλαστρες οταν λειπεις και στην επιστροφη οι Γεωργιανοι μπουκαδοροι εχουν ξηλωσει και τον σοβα απο τους τοιχους![]()

[/quote]Τοσο κακια σε γυναικα δεν εχω ξαναδει, τοσο μισοs, τοσο βρισιδι, τοσο στρατηγικη και ιντριγκα αν ειναι δυνατον ρε παιδια
και ο αλλοs παρακαλια και αυτη εκει τα γκαζια τηs

γραφει και τωρα ρε νιμουΟ πυργιδης σίγουρα είναι μέλος στο μπουρδέλα τελεία κομ
Βασικά μοιάζει με ένα μέλος από το φόρουμ...
γραφει και τωρα ρε νιμουΟ πυργιδης σίγουρα είναι μέλος στο μπουρδέλα τελεία κομ
![]()
Σκέψου να την έχεις και σύζυγοΤοσο κακια σε γυναικα δεν εχω ξαναδει, τοσο μισοs, τοσο βρισιδι, τοσο στρατηγικη και ιντριγκα αν ειναι δυνατον ρε παιδια
και ο αλλοs παρακαλια και αυτη εκει τα γκαζια τηs
[/quote]Με ποια λογικη μπορει να παντρευτεις αυτο το πραγμα? Μονο αν εισαι τυφλος, κουφος, αναπηρος χωρις χερια και ποδια και με προχωρημενο αλτσχαιμερΝαι τυπε αλλά με λιγότερο μαλλί στον έξω κόσμο.γραφει και τωρα ρε νιμουΟ πυργιδης σίγουρα είναι μέλος στο μπουρδέλα τελεία κομ
![]()
Με ποια λογικη μπορει να παντρευτεις αυτο το πραγμα? Μονο αν εισαι τυφλος, κουφος, αναπηρος χωρις χερια και ποδια και με προχωρημενο αλτσχαιμερ [/quote]Σκέψου να την έχεις και σύζυγοΤοσο κακια σε γυναικα δεν εχω ξαναδει, τοσο μισοs, τοσο βρισιδι, τοσο στρατηγικη και ιντριγκα αν ειναι δυνατον ρε παιδια
και ο αλλοs παρακαλια και αυτη εκει τα γκαζια τηs![]()
![]()
[/quote]Με ποια λογικη μπορει να παντρευτεις αυτο το πραγμα? Μονο αν εισαι τυφλος, κουφος, αναπηρος χωρις χερια και ποδια και με προχωρημενο αλτσχαιμερ
ως νιουφης στο νημα επεσες τυπεΟ Πυργιδης είναι ο χαμένος γιος του Αντρέα του ανέργου.
Πρώτοι εδώ!!!!![]()
![]()
Τύπε δεν με ενδιαφερει το κινητροΗ εμετική παλιοπουστα πάει και βάζει σε όλους λόγια για το δίδυμο της αποτυχίας για να μην την ψηφίσουν την επόμενη εβδομάδα...
Τύπε ξέρω πολλά ακόμα αλλά προτιμώ να μην τα πωως νιουφης στο νημα επεσες τυπεΟ Πυργιδης είναι ο χαμένος γιος του Αντρέα του ανέργου.
Πρώτοι εδώ!!!!![]()
![]()
για πε και πε λιγο![]()
![]()
Bon Jovi 3 μηνες με το ιδιο ρουχο.
Πρεπει να βρωμαει σαν ασβος![]()