Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εχουμε κι εμειθ τιθ ακαδημαικεθ μαθ γνωθειθειχανε εκπομπη περυσι στον Αντ1 και εσερνε τον μπογο ο καημενος εδω κι εκει και του κανε και σκηνη σε καθε επεισοδιοΩραίο τηλεοπτικό ζευγάρι....κι αυτος την εκανε φακλανα τυπεΌσο σκέφτομαι ότι ο Χάρηθ είναι και τραγουδιστής τρελαίνομαι... Η χοντρή η Αντελίνα τον έκανε πθευδό...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θτο θταρ ήταν...
Όλο στην ποιότητα βλέπω!
Πριν το εγκεφαλικό. Μικρουτσικος και κοινό..
Πριν το εγκεφαλικό. Μικρουτσικος και κοινό..
Φίλε κατι τετοια τα βλεπω συχνα στα δικαστηρια
Σωστα το παει, τις αφηνει να ξεσπασουν και μετα μιλαει
[/quote]Πριν το εγκεφαλικό. Μικρουτσικος και κοινό..
Τι εννοεις να μου φαινεται δικηγορος? Ειναι δικηγορος, εχει και ιστοσελιδα που λεει οτι ειναι δικηγορος στον Δικηγορικο Συλλογο Ηρακλειου στην Κρητη. Τωρα αν εχει πελατες ειναι αλλο θεμα.Πριν το εγκεφαλικό. Μικρουτσικος και κοινό..
φιλε αυτη η αννα μαρια σου φαινεται για δικηγορος?
[/quote]Τι μαλλι ειναι αυτο ρε τυποι σαν να εχει να λουστει 8 μηνες.![]()
τα χουμε πει τυπε,πας μεσα για ηχορυπανση,την παιρνεις για δικηγορο και καταληγεις σε killing fields να σπας πετρες μεχρι να ανατειλλει απο τη ΔυσηΤι εννοεις να μου φαινεται δικηγορος? Ειναι δικηγορος, εχει και ιστοσελιδα που λεει οτι ειναι δικηγορος στον Δικηγορικο Συλλογο Ηρακλειου στην Κρητη. Τωρα αν εχει πελατες ειναι αλλο θεμα.Πριν το εγκεφαλικό. Μικρουτσικος και κοινό..
φιλε αυτη η αννα μαρια σου φαινεται για δικηγορος?
τα χουμε πει τυπε,πας μεσα για ηχορυπανση,την παιρνεις για δικηγορο και καταληγεις σε killing fields να σπας πετρες μεχρι να ανατειλλει απο τη ΔυσηΤι εννοεις να μου φαινεται δικηγορος? Ειναι δικηγορος, εχει και ιστοσελιδα που λεει οτι ειναι δικηγορος στον Δικηγορικο Συλλογο Ηρακλειου στην Κρητη. Τωρα αν εχει πελατες ειναι αλλο θεμα.Πριν το εγκεφαλικό. Μικρουτσικος και κοινό..
φιλε αυτη η αννα μαρια σου φαινεται για δικηγορος?![]()

O πατερας του Θεμη οταν ειναι σουπερ μαρκετ και βλεπει στον ιδιο διαδρομο εναν γειτονα
![]()