Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
η αλλη η hoover εχει ρουφηξει και τον μυελο των οστων απο το διδυμο αμφισεξουαλικο και λεει ειναι φιλη μου![]()

Δε το βλεπε κανεις τυπε ..![]()

ο αλλος τυπε της εκανε μασαζ μια ωρα και λεει 'καλο παιδι ο Ζακ'Go go boy διδυμος ηθελε να ειναι στη θεση της Ρουμανας....![]()
ο αλλος τυπε της εκανε μασαζ μια ωρα και λεει 'καλο παιδι ο Ζακ'Go go boy διδυμος ηθελε να ειναι στη θεση της Ρουμανας....![]()
![]()
Όσο αληθινός πειρατής είσαι και εσύΕίδα φωτό της Άννα Μαρίας τόπλες παραλια και μια με μια ψωλή στο στομα.
Είναι σε ένα site thefappening
Είναι αληθινές;;
Ποιος normal άνθρωπος της έχει εμπιστοσύνη για να αναλάβει την οποιαδήποτε υπόθεση του;Ολοι οι σχιζοφρενεις εχουν την φαντασιωση οτι "περασαν δυσκολα αλλά τα καταφεραν" ενω δεν εχουν καταφερει τιποτα, φτιαχνουν μια δικη τους πραγματικοτητα.Επρεπε εκει που κλεινει η εξομολογηση της αννας μαριας που λεγε οτι περασε δυσκολα, οτι πετυχε, οτι επιασε δουλεια, κτλ κτλ, να της πει ο big "αννα μαρια, ο δικηγορικος συλλογος αποφασισε να παρεις τον πουλο"![]()
Εγω πιστευω οτι μολις βγει εξω αυτη η καημενη, θα παθει τεραστιο νευρικο κλονισμο διαβαζοντας τα σχολια και βλεποντας το πειθαρχικο που της εκανε ο συλλογος.
Γιατι δεν βρεθηκε καποιος συγγενης να την προστατευσει και να μην μπει εκει μεσα? Τι ακριβως θεωρουσε η οικογενεια της οτι θα γινει?

Αυτή η συνομήλική μου η ποκερού,τυπική περίπτωση επαρχιώτισσας μεγαλωμένης στα 90s που ανακάλυψε την πούτσα με το που έφυγε από το σκατοχώρι της.20 χρονών λέει γνώρισε τον πρώτο της (δηλαδή παρθένα μέχρι τότε) μετά βρήκε τον επόμενο που γυρίσαν μαζί τις τσόντες και τώρα λέει έχει να κάνει σχέση 2 χρόνια (άρα και να γαμηθεί).Φαντάζομαι πόσες τέτοιες υπάρχουν με άπειρα βίντεο στα τσοντο site και κινητά και περιμένουν τώρα τον μαλάκα να τις αποκαταστήσει
Και ενοσω περιμενουν τον μαλακα να τις αποκαταστησει αυτες θα συνεχισουν να ειναι κολλημενες με το bad boy / τον φυλακοβιο που τους γαμησε τη ζωη, αναπολωντας "τις καλυτερες μερες της ζωης τους" μαζι του, τοτε που τον φροντιζαν.... οπως ελεγε η ποκερου.
Τυπε 8/10 μελη την παντρευονταν την Ποκερου ακομη και τωρα μετα τις αποκαλυψεις που εκανε.![]()
Τι σπιτι να ανοιξεις μαζι της;